FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 411 On the DL
Quiz about 411 On the DL

"411 On the DL" Trivia Quiz


"Dark Angel" season 1 episode 4.

A multiple-choice quiz by bilig. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Dark Angel
  8. »
  9. Season One

Author
bilig
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
152,664
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
438
- -
Question 1 of 15
1. In the opening scene of this episode we see Max and another person on a bike racing. Max later learned that this person was Zack.


Question 2 of 15
2. Who was Logan's ex-wife? Hint


Question 3 of 15
3. How long had it been since Logan's ex-wife had a drink? Hint


Question 4 of 15
4. How much did the impound yard want for Max's bike? Hint


Question 5 of 15
5. Who handed Max the classified ads? Hint


Question 6 of 15
6. What time was the meeting at Yesler and Viaduct? Hint


Question 7 of 15
7. How much did Vogelsang tell Max he wanted? Hint


Question 8 of 15
8. When Bling described Logan's ex-wife, what term did he use more then once? Hint


Question 9 of 15
9. What time did Max need to be in sector 2? Hint


Question 10 of 15
10. How much was the coffee in the restaurant Max and Zack went to? Hint


Question 11 of 15
11. Voglesang told Max to meet him at the rooming house on Jackson and 3rd, what was the room number? Hint


Question 12 of 15
12. Logan's ex-wife's real reason for visiting him was to get $___ from him Hint


Question 13 of 15
13. How many tattoo parlors were there in Chinatown with phone numbers? Hint


Question 14 of 15
14. Which of the following items did Max not find in Zack's apartment? Hint


Question 15 of 15
15. Zack confessed to Max that he was the person who killed Vogelsang.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the opening scene of this episode we see Max and another person on a bike racing. Max later learned that this person was Zack.

Answer: True

When Max goes to Zack's apartment later in the episode she recognizes the helmet from that race.
2. Who was Logan's ex-wife?

Answer: Val

When Logan got home she was rearranging his furniture.
3. How long had it been since Logan's ex-wife had a drink?

Answer: 1 1/2 years

She told Logan her primary activity these days was apologizing to people.
4. How much did the impound yard want for Max's bike?

Answer: $3,000

The impound yard wanted it in cash, preferably in 20's.
5. Who handed Max the classified ads?

Answer: Original Cindy

Original Cindy told her to look for a used bike in the classified.
6. What time was the meeting at Yesler and Viaduct?

Answer: 9

The ad started with Max's full barcode 332960073452.
7. How much did Vogelsang tell Max he wanted?

Answer: $15,000

Voglesang said he knew of another member of Manticore that was in Seattle and wanted $15,000 to give that information to Max.
8. When Bling described Logan's ex-wife, what term did he use more then once?

Answer: Great body

9. What time did Max need to be in sector 2?

Answer: 3:30

Normal had Sam follow Max, since she was going near where he had to go for his next delivery.
10. How much was the coffee in the restaurant Max and Zack went to?

Answer: $5.00

The sign with the coffee price was near the table that Max and Zack were sitting.
11. Voglesang told Max to meet him at the rooming house on Jackson and 3rd, what was the room number?

Answer: 18

The meeting was at 6:00.
12. Logan's ex-wife's real reason for visiting him was to get $___ from him

Answer: 1,000

Max followed her home and heard her boyfriend ask if she could get it from Logan.
13. How many tattoo parlors were there in Chinatown with phone numbers?

Answer: 4

Logan said to Max "All right. There's four tattoo parlors in Chinatown ... At least with phones." He then printed out a map of their locations for her.
14. Which of the following items did Max not find in Zack's apartment?

Answer: A gun

Max also found the helmet of the rider she was racing in the opening scene.
15. Zack confessed to Max that he was the person who killed Vogelsang.

Answer: True

Zack said he killed him because Max was walking into a trap and he knew too much about Manticore.
Source: Author bilig

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "Art Attack" Average
2. "Blah Blah Woof Woof" Quiz Tough
3. "C.R.E.A.M." Average
4. "Cold Comfort" Quiz Tough
5. "Dark Angel" Pilot Episode Tough
6. "Dark Angel" Season 1 Average
7. "Dark Angel" Season 1 Part 1 Tough
8. "Dark Angel" Season 1 Part 2 Average
9. "Flushed" Tough
10. "Heat" Average
11. "Out" Average
12. "Red" Tough

7/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us