FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Dark Angel Pilot Episode
Quiz about Dark Angel Pilot Episode

"Dark Angel" Pilot Episode Trivia Quiz


This quiz is on the pilot episode of "Dark Angel".

A multiple-choice quiz by bilig. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Dark Angel
  8. »
  9. Season One

Author
bilig
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
150,671
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Tough
Avg Score
11 / 20
Plays
379
- -
Question 1 of 20
1. How cold was it on the night of the escape? Hint


Question 2 of 20
2. During Max's flashback of Manticore which of the following words did not flash on the screen? Hint


Question 3 of 20
3. How long had Max been up before Kendra got up? Hint


Question 4 of 20
4. Who did Normal reprimand for returning a package to the sender's address? Hint


Question 5 of 20
5. Who said that Eyes Only was deep? Hint


Question 6 of 20
6. At Crash, Original Cindy was collecting money for people betting on whether Max can identify a __ digit number by listening to tones on speed dial. Hint


Question 7 of 20
7. Vogelsang told Max he had information on the vehicle she had asked about. What year and model was the vehicle he had information on? Hint


Question 8 of 20
8. During an Eyes Only broadcast, he said that Sonrisa has been replacing shipments of cortodiazaphine with sugar pills, selling the real cortodiazaphine on the Canadian black market for $___ a bottle. Hint


Question 9 of 20
9. What did Lauren throw at Max when she first saw her? Hint


Question 10 of 20
10. Who was Logan's body guard?

Answer: (One Word)
Question 11 of 20
11. What floor did Max and Kendra live on? Hint


Question 12 of 20
12. What game were Max and Original Cindy playing at Crash?

Answer: (One Word)
Question 13 of 20
13. The first thing Max did when she went into Logan's room at the hospital was check his wallet for money.


Question 14 of 20
14. Max put her purse on her __ shoulder before she left Sonrisa's house.

Answer: (left or right)
Question 15 of 20
15. Max and Bruno went to the Yum Yum Tree Motel.


Question 16 of 20
16. What was the address where Sophie was being held captive? Hint


Question 17 of 20
17. How old was Bruno? Hint


Question 18 of 20
18. How much did the courier want for the package from Nutman Mortuary? Hint


Question 19 of 20
19. How much time had passed until Max went back to visit Logan? Hint


Question 20 of 20
20. Logan pulled out a file about a person who was booked for armed robbery nine years earlier. Max saw the file and recognized the person as Zack. What name did he go by when he was arrested?

Answer: (Two Words or surname)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How cold was it on the night of the escape?

Answer: 10 degrees

One of the soldiers said to Lydecker "Well, realistically, sir, it's ten degrees out here. How far can these kids get?"
2. During Max's flashback of Manticore which of the following words did not flash on the screen?

Answer: Integrity

Max had just taken some tryptophan in the bathroom before the flashback but that was not the cause of the flashback.
3. How long had Max been up before Kendra got up?

Answer: 1 hour

Kendra said to Max "I come home, it's 3 a.m. You're still out. I feel like I got hit by a cement truck and you've been up for an hour bouncing around. That, by definition, sucks."
4. Who did Normal reprimand for returning a package to the sender's address?

Answer: Herbal

Normal said to Herbal "So, you just decided to return it to the sender or in this case, the sender's wife?" Herbal replied "Like the prophets say . . . only the unrighteous husband send expensive gift-wrapped under panties to another woman."
5. Who said that Eyes Only was deep?

Answer: Sketchy

Normal told them "On your own time, people! Place of business. Bip, bip, bip!"
6. At Crash, Original Cindy was collecting money for people betting on whether Max can identify a __ digit number by listening to tones on speed dial.

Answer: 14

The buy in for the bet was $10. The number that was dialed was 20655501357633.
7. Vogelsang told Max he had information on the vehicle she had asked about. What year and model was the vehicle he had information on?

Answer: 2003 Tahoe

He told her it had Wyoming tags license number AGT349, then he told her it was not easy since she was off on one of the numbers.
8. During an Eyes Only broadcast, he said that Sonrisa has been replacing shipments of cortodiazaphine with sugar pills, selling the real cortodiazaphine on the Canadian black market for $___ a bottle.

Answer: 2,000

Logan was making this broadcast while Max was breaking into his apartment.
9. What did Lauren throw at Max when she first saw her?

Answer: A lamp

Max told Lauren that she would not hurt them.
10. Who was Logan's body guard?

Answer: Peter

Max beat him up when he attacked her. Peter was an ex-cop.
11. What floor did Max and Kendra live on?

Answer: 7th

Officer Walter called in all clear on the 7th floor when he was at their apartment.
12. What game were Max and Original Cindy playing at Crash?

Answer: Foosball

While they were playing foosball Logan walked up to Max.
13. The first thing Max did when she went into Logan's room at the hospital was check his wallet for money.

Answer: True

She said that the nurses beat her to it.
14. Max put her purse on her __ shoulder before she left Sonrisa's house.

Answer: Right

15. Max and Bruno went to the Yum Yum Tree Motel.

Answer: True

There was a sign at the motel offering weekly rates. A sign in the window showed they had vacancies.
16. What was the address where Sophie was being held captive?

Answer: 17495 Euclid

Max had Vogelsang look up the address by using the phone number Sonrisa dialed to conference call Sophie and Lauren.
17. How old was Bruno?

Answer: 32

Bruno was arrested for the death of Sonrisa.
18. How much did the courier want for the package from Nutman Mortuary?

Answer: $127

Herbal collected the money in a waste basket.
19. How much time had passed until Max went back to visit Logan?

Answer: 3 months

Logan was confined to a wheelchair.
20. Logan pulled out a file about a person who was booked for armed robbery nine years earlier. Max saw the file and recognized the person as Zack. What name did he go by when he was arrested?

Answer: Michael Hanover

Max recognized the photo in the file as being Zack.
Source: Author bilig

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "411 On the DL" Average
2. "Art Attack" Average
3. "Blah Blah Woof Woof" Quiz Tough
4. "C.R.E.A.M." Average
5. "Cold Comfort" Quiz Tough
6. "Dark Angel" Season 1 Average
7. "Dark Angel" Season 1 Part 1 Tough
8. "Dark Angel" Season 1 Part 2 Average
9. "Flushed" Tough
10. "Heat" Average
11. "Out" Average
12. "Red" Tough

7/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us