FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Flushed
Quiz about Flushed

"Flushed" Trivia Quiz


"Dark Angel" season 1 episode 2.

A multiple-choice quiz by bilig. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Dark Angel
  8. »
  9. Season One

Author
bilig
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
152,663
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
402
- -
Question 1 of 10
1. How early was Walter when he asked for the payoff money? Hint


Question 2 of 10
2. What Jam Pony employee told Normal the reason Max was late was that she was detained by sector police for practicing witchcraft? Hint


Question 3 of 10
3. Max stole a truck and took it to a mechanic to sell it. How much did he offer her for the truck? Hint


Question 4 of 10
4. What reason did Original Cindy and Kendra not say when they described how Max was acting that made them get rid of her pills. Hint


Question 5 of 10
5. Max returned to her vender to get more tryptophan. She did not have any. She told Max she got it from an orderly at which hospital? Hint


Question 6 of 10
6. What room number did Max break into at the hospital? Hint


Question 7 of 10
7. While being processed at Langford, the guard said Max had small bills totaling $21. How much did Max say she had? Hint


Question 8 of 10
8. Who was the first person Max met at Langford?

Answer: (One Word)
Question 9 of 10
9. What was Walter's police car number? Hint


Question 10 of 10
10. When Original Cindy saw what Max had done to the warden, she asked her what was in those pills. What was Max's response?

Answer: (One Word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How early was Walter when he asked for the payoff money?

Answer: 3 days

Max said to Walter "Hold the phone, Walter. You'll get your payola, okay? Anyway, you're three days early."
2. What Jam Pony employee told Normal the reason Max was late was that she was detained by sector police for practicing witchcraft?

Answer: Sketchy

When Max arrived Normal said to her "Well, well, well ...so far, your moron colleagues have come up with the following excuses for why you're strolling in here at the crack of noon - you had a dental emergency, your aunt died ...again, and my personal favorite from this idiot (looking at Sketchy) you were detained by the sector police for practicing witchcraft. Now, would you care to further insult my intelligence?"
3. Max stole a truck and took it to a mechanic to sell it. How much did he offer her for the truck?

Answer: $1,000

The mechanic told Max he could not get her the money until the next day.
4. What reason did Original Cindy and Kendra not say when they described how Max was acting that made them get rid of her pills.

Answer: Acting depressed

They also said her mood swings.
5. Max returned to her vender to get more tryptophan. She did not have any. She told Max she got it from an orderly at which hospital?

Answer: Metro Medical

Her vender told her "A doctor over at Metro Medical gives it to some of his patients. I know an orderly there."
6. What room number did Max break into at the hospital?

Answer: 127

We saw the room number 127 under the dispensary sign.
7. While being processed at Langford, the guard said Max had small bills totaling $21. How much did Max say she had?

Answer: $75

The guard frisking Max said "Hands. Let's go. Come on. Put your hands on the desk, and, uh ...feet apart, huh? What do you got here, huh? A set of keys, lip balm ...cherry flavor, pack of chewing gum ...also cherry flavor, and some small bills totaling ...21 dollars." Max replied in an angry tone "Try $75, if you can count."
8. Who was the first person Max met at Langford?

Answer: Break

Break had been at Langford before and knew a prison guard from his previous stay.
9. What was Walter's police car number?

Answer: 311

Kendra went to pay Walter off and his car number was shown on the front bumper as 311.
10. When Original Cindy saw what Max had done to the warden, she asked her what was in those pills. What was Max's response?

Answer: Spinach

Original Cindy stopped Max from killing the warden with one hand.
Source: Author bilig

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "411 On the DL" Average
2. "Art Attack" Average
3. "Blah Blah Woof Woof" Quiz Tough
4. "C.R.E.A.M." Average
5. "Cold Comfort" Quiz Tough
6. "Dark Angel" Pilot Episode Tough
7. "Dark Angel" Season 1 Average
8. "Dark Angel" Season 1 Part 1 Tough
9. "Dark Angel" Season 1 Part 2 Average
10. "Heat" Average
11. "Out" Average
12. "Red" Tough

7/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us