FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Blah Blah Woof Woof Quiz
Quiz about Blah Blah Woof Woof Quiz

"Blah Blah Woof Woof" Quiz


This is a 25 question quiz on the "Dark Angel" episode "Blah Blah Woof Woof" from season 1.

A multiple-choice quiz by bilig. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Dark Angel
  8. »
  9. Season One

Author
bilig
Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
130,338
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Tough
Avg Score
15 / 25
Plays
379
- -
Question 1 of 25
1. After Max beats Logan for the fifth time in chess, she says she is going to pull a what? Hint


Question 2 of 25
2. Which does Max not say why there is no fun for Logan Cale? Hint


Question 3 of 25
3. How much is the reward for Max on the posters? Hint


Question 4 of 25
4. Which of Max's coworkers is the first to say the picture in the poster resembles Max? Hint


Question 5 of 25
5. Who stopped Max to question her, then called in and said "That ten-zero-seven. She's on South Market"? Hint


Question 6 of 25
6. Who does Normal put in charge of Jam Pony when he says he has to run an errand? Hint


Question 7 of 25
7. Who does Normal talk to at the police station?

Answer: (Two Words)
Question 8 of 25
8. Who goes to Logan's apartment to help rescue Max?

Answer: (One Word)
Question 9 of 25
9. When Logan tells Zack "Good luck", Zack replies with "Success depends on having a ________". Hint


Question 10 of 25
10. What did the person helping Logan say Max was good at back at Manticore?

Answer: (Three Words second word is and)
Question 11 of 25
11. Where is the cabin Logan takes Max to? Hint


Question 12 of 25
12. Normal is arrested for unpaid speeding tickets. How long ago did this supposedly happen? Hint


Question 13 of 25
13. Who answers Logan's phone when Max calls him?

Answer: (One Word)
Question 14 of 25
14. What hospital was Logan taken to? Hint


Question 15 of 25
15. What is Logan's blood type? Hint


Question 16 of 25
16. How much blood does Dr. Carr ask for? Hint


Question 17 of 25
17. How much blood was available? Hint


Question 18 of 25
18. How does Max get to the hospital? Hint


Question 19 of 25
19. Where does the blood that is used to transfuse Logan come from? Hint


Question 20 of 25
20. When Max is being arrested what is Logan's blood pressure? Hint


Question 21 of 25
21. Who confessed as the real killer?

Answer: (One Word)
Question 22 of 25
22. Sketchy says all but what, regarding the employees of Jam Pony? Hint


Question 23 of 25
23. Where was Sketchy's next run? Hint


Question 24 of 25
24. What type of advertisement is placed over the wanted posters of Max? Hint


Question 25 of 25
25. The helicopter transporting the prisoner crashed.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. After Max beats Logan for the fifth time in chess, she says she is going to pull a what?

Answer: Linda Blair

Max's direct quote in that line is "Yeah, and I'm not done taking advantage, either. There's a stunt contest at Crash tonight. Thinking about pulling a Linda Blair. Ride my bike up on the ceiling or something. Wanna come?"
2. Which does Max not say why there is no fun for Logan Cale?

Answer: Save the world.

Max says "Oh, I forgot. No fun for Logan Cale. The world's coming to an end. Fight the power. Protect the downtrodden. Blah blah, woof woof. See ya."
3. How much is the reward for Max on the posters?

Answer: $50,000

The poster is a hand drawing of Max created with a description Lydecker gives to the Seattle police.
4. Which of Max's coworkers is the first to say the picture in the poster resembles Max?

Answer: Sketchy

Original Cindy tells Sketchy "No, no, what you think you're seeing is the 50 large reward in your pocket. But you better get your eyes right and double-quick, too. Otherwise, what you're going to be seein' is Original Cindy puttin' the smack down."
5. Who stopped Max to question her, then called in and said "That ten-zero-seven. She's on South Market"?

Answer: Officer Kirby

As the officers tell Lydecker, "She took out a policeman without breaking a sweat."
6. Who does Normal put in charge of Jam Pony when he says he has to run an errand?

Answer: Sketchy

The errand Normal has to run is to go to the police station and give information on Max.
7. Who does Normal talk to at the police station?

Answer: Matt Sung

Matt Sung helps Logan on numerous occasions during the series.
8. Who goes to Logan's apartment to help rescue Max?

Answer: Zack

Zack enters through the window and tells Logan that if he doesn't want visitors he shouldn't keep his windows open.
9. When Logan tells Zack "Good luck", Zack replies with "Success depends on having a ________".

Answer: well-thought-out plan that's executed with precision

Zack still has the military training in his system even though he has been away from Manticore for ten years.
10. What did the person helping Logan say Max was good at back at Manticore?

Answer: Escape and evade

Max said they always played that game back at Manticore.
11. Where is the cabin Logan takes Max to?

Answer: 30 miles north of Seattle

For one thing if the cabin was 50 miles west of Seattle it would be in the Puget Sound. They go there with plans to go to Canada the following day.
12. Normal is arrested for unpaid speeding tickets. How long ago did this supposedly happen?

Answer: 2 years ago

Normal protests this since he does not own a car.
13. Who answers Logan's phone when Max calls him?

Answer: Bling

From the background noise, Max can tell that Bling is in a hospital.
14. What hospital was Logan taken to?

Answer: Metro Medical

Harbor Lights is where Max is taken in season 2.
15. What is Logan's blood type?

Answer: AB-

AB- is the rarest blood type.
16. How much blood does Dr. Carr ask for?

Answer: 4 units

Dr. Carr asks for 4 units but is informed by his nurse that there are only 2 units available.
17. How much blood was available?

Answer: 2 units

The nurse informs Dr. Carr that they are on the last 2.
18. How does Max get to the hospital?

Answer: On the back of a truck

She jumps off the truck somewhere near the hospital.
19. Where does the blood that is used to transfuse Logan come from?

Answer: Max

Max transfuses the blood to Logan directly from her arm.
20. When Max is being arrested what is Logan's blood pressure?

Answer: 110/90

4 officers arrested Max.
21. Who confessed as the real killer?

Answer: Zack

Zack said he could not let Max take the rap for something that he did.
22. Sketchy says all but what, regarding the employees of Jam Pony?

Answer: Freaks

Sketchy says to Normal "Um, ok, I did the best I could, but these people are a bunch of slackers, bums and weirdoes."
23. Where was Sketchy's next run?

Answer: 729 Campbell

Normal tells Sketchy "Back to the pit with the rest of the cretins." Then hands him a package and tells him the address.
24. What type of advertisement is placed over the wanted posters of Max?

Answer: An opera

25. The helicopter transporting the prisoner crashed.

Answer: True

You hear a news reporter saying" We interrupt this program to bring you news of a fatal air accident in the Cascade Mountains. The helicopter was en route from Seattle airport and was rumored to be carrying a prisoner wanted on a federal warrant. The cause of the accident is under investigation.

There is an unconfirmed report of gunfire at the scene of the crash but police say no survivors were found on the doomed aircraft."
Source: Author bilig

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "411 On the DL" Average
2. "Art Attack" Average
3. "C.R.E.A.M." Average
4. "Cold Comfort" Quiz Tough
5. "Dark Angel" Pilot Episode Tough
6. "Dark Angel" Season 1 Average
7. "Dark Angel" Season 1 Part 1 Tough
8. "Dark Angel" Season 1 Part 2 Average
9. "Flushed" Tough
10. "Heat" Average
11. "Out" Average
12. "Red" Tough

6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us