FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Dark Angel Season 1 Part 2
Quiz about Dark Angel Season 1 Part 2

"Dark Angel" Season 1 Part 2 Trivia Quiz


I will ask 2 to 3 questions per episode from "Dark Angel" season 1. It is from "Art Attack" to "And Jesus Brought A Casserole".

A multiple-choice quiz by bilig. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Dark Angel
  8. »
  9. Season One

Author
bilig
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
126,617
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Average
Avg Score
16 / 25
Plays
657
- -
Question 1 of 25
1. How did Max get the money for the dress she wore to the wedding? Hint


Question 2 of 25
2. Where did Logan pick up Max to take her to the wedding? Hint


Question 3 of 25
3. Who was getting married? Hint


Question 4 of 25
4. In "Rising," where did Max transfuse blood to Logan? Hint


Question 5 of 25
5. In "Rising," Original Cindy lands a job working for Washington Meridian Insurance. When did she apply for the job? Hint


Question 6 of 25
6. In "The Kids Are Aiiright," when Zack calls Max's apartment Original Cindy is putting up a poster of whom?

Answer: (One Word)
Question 7 of 25
7. In "The Kids Are Aiiright," what does Max say why she and Jondy don't sleep much? Hint


Question 8 of 25
8. What kind of dog does Zane have? Hint


Question 9 of 25
9. In "Female Trouble," what does Max give Bling?
Hint


Question 10 of 25
10. In "Female Trouble," what X5 was pregnant? Hint


Question 11 of 25
11. In "Haven," why is Sketchy in line for gas? Hint


Question 12 of 25
12. When did the pulse hit? Hint


Question 13 of 25
13. In "Shorties In Love," who does Max claim is an expert on men? Hint


Question 14 of 25
14. In "Shorties In Love," who is Original Cindy's ex-girlfriend that returns to Seattle?

Answer: (One Word)
Question 15 of 25
15. In "Pollo Loco," who is killing people and pulling out their teeth? Hint


Question 16 of 25
16. Who is the priest in "Pollo Loco"? Hint


Question 17 of 25
17. In "I And I Am A Camera," who offers to buy Max and Original Cindy a drink? Hint


Question 18 of 25
18. What is Sketchy 90% certain of? Hint


Question 19 of 25
19. Where was Tinga's family living? Hint


Question 20 of 25
20. How long was the number on Case's neck? Hint


Question 21 of 25
21. What happens to Max 2 to 3 times a year? Hint


Question 22 of 25
22. In "Meow," when Max asked to take a personal day, how much time did Normal say she could take? Hint


Question 23 of 25
23. How many X5's were used to take down Manticore in "And Jesus Brought A Casserole"? Hint


Question 24 of 25
24. According to Lydecker whose eyes does Max have? Hint


Question 25 of 25
25. When will the firing sequence commence? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How did Max get the money for the dress she wore to the wedding?

Answer: She did not pay for the dress, she stole it

The dress is an imported Raphael Banks original, and costs $6,000.
2. Where did Logan pick up Max to take her to the wedding?

Answer: Jam Pony

She comes walking out of the ladies room looking stunning.
3. Who was getting married?

Answer: Bennett and Marianne

Logan is the best man at his cousin's wedding.
4. In "Rising," where did Max transfuse blood to Logan?

Answer: In his dining room

She transfuses him right at the dining table.
5. In "Rising," Original Cindy lands a job working for Washington Meridian Insurance. When did she apply for the job?

Answer: When Mr. Sivapathasundaram was going to buy Jam Pony

She was sure they were all going to lose their jobs so she went job hunting.
6. In "The Kids Are Aiiright," when Zack calls Max's apartment Original Cindy is putting up a poster of whom?

Answer: Xena

7. In "The Kids Are Aiiright," what does Max say why she and Jondy don't sleep much?

Answer: They must have shark DNA

Shark and feline DNA not a good combination.
8. What kind of dog does Zane have?

Answer: A German Shepherd

Zane is a mechanic.
9. In "Female Trouble," what does Max give Bling?

Answer: Kyoto Lakers exhibition tickets

Logan stood her up so she gave Bling the tickets.
10. In "Female Trouble," what X5 was pregnant?

Answer: Jace

Jace was reprogrammed after the escape. She was not one of the twelve that escaped in '09.
11. In "Haven," why is Sketchy in line for gas?

Answer: He needs shoes

"No, Normal has a waffle iron. He's gonna swap Original Cindy for some lingerie so she can give it to Herbal for the tires Sky's giving me for the gas, which is how I'm getting my shoes."
12. When did the pulse hit?

Answer: June 1, 2009 at 12:05

As they enter town the clock is stopped at 12:05 and Logan tells Max when the pulse hit.
13. In "Shorties In Love," who does Max claim is an expert on men?

Answer: Original Cindy

"Original Cindy, an expert on men. Who'd have thunk?"
14. In "Shorties In Love," who is Original Cindy's ex-girlfriend that returns to Seattle?

Answer: Diamond

When Diamond was in jail they were testing a designer disease called AN918.
15. In "Pollo Loco," who is killing people and pulling out their teeth?

Answer: Ben

Ben keeps referring to the Blue Lady in this episode.
16. Who is the priest in "Pollo Loco"?

Answer: Father Destry

17. In "I And I Am A Camera," who offers to buy Max and Original Cindy a drink?

Answer: Sketchy

18. What is Sketchy 90% certain of?

Answer: That zombies walk among us

19. Where was Tinga's family living?

Answer: Portland

Tinga never told her husband who she was. She was afraid of losing him.
20. How long was the number on Case's neck?

Answer: 14 digits

It is a phone number to Lydecker's private line.
21. What happens to Max 2 to 3 times a year?

Answer: She goes into heat

This is because of her feline DNA.
22. In "Meow," when Max asked to take a personal day, how much time did Normal say she could take?

Answer: A week

He gave her that much time because of the way she was acting.
23. How many X5's were used to take down Manticore in "And Jesus Brought A Casserole"?

Answer: 4

Syl: "Then what? There are only four of us. What kind of damage can we do?" Then later Zack to Lydecker: "You so much as breathe wrong, there'll be four of us to take you out."
24. According to Lydecker whose eyes does Max have?

Answer: His Wife

Lydecker: "No. Not a copy. More . . . inspired by. She was my wife. You have her eyes." Max: "Don't you ever look at me like that again. Ever."
25. When will the firing sequence commence?

Answer: 4:40 AM

Zack: "Syl and Krit will proceed via service corridor 4 alpha to the main and auxiliary generators and set charges. Max and I will take the basement to the east airshaft and proceed to the DNA lab. At 0430 we set charges. By 0440 the firing sequence will commence."
Source: Author bilig

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "411 On the DL" Average
2. "Art Attack" Average
3. "Blah Blah Woof Woof" Quiz Tough
4. "C.R.E.A.M." Average
5. "Cold Comfort" Quiz Tough
6. "Dark Angel" Pilot Episode Tough
7. "Dark Angel" Season 1 Average
8. "Dark Angel" Season 1 Part 1 Tough
9. "Flushed" Tough
10. "Heat" Average
11. "Out" Average
12. "Red" Tough

7/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us