FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about CREAM
Quiz about CREAM

"C.R.E.A.M." Trivia Quiz


"Dark Angel" season 1 episode 3.

A multiple-choice quiz by bilig. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Dark Angel
  8. »
  9. Season One

Author
bilig
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
152,661
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
360
- -
Question 1 of 10
1. Which of the following did Logan not mention that wanted to see Herrero dead? Hint


Question 2 of 10
2. During a flashback Max saw a balloon that Zack recovered. What was written on the balloon?

Answer: (Two Words)
Question 3 of 10
3. What was Logan's birthday? Hint


Question 4 of 10
4. Who was the first person Herbal asked to borrow money from? Hint


Question 5 of 10
5. Who was Sketchy working for on the side? Hint


Question 6 of 10
6. On the day that Herrero disappeared, what time did his housekeeper, Rebecca Cuthrell arrive at work? Hint


Question 7 of 10
7. How much money did Sketchy owe the mobsters? Hint


Question 8 of 10
8. Where did Max and Cindy say they worked?

Answer: (Two Words)
Question 9 of 10
9. On the first bet at the roulette table Max told Original Cindy to bet on what number? Hint


Question 10 of 10
10. When Max found Alina on the train, where was she going? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of the following did Logan not mention that wanted to see Herrero dead?

Answer: Military officials

Logan said to Max "She sent me these. I looked into it back when he first disappeared. It's all coming back to me. Everyone wanted Herrero dead. Cops, mob, political bosses. Basically he gave anyone who was dirty a reason to kill him. And they did."
2. During a flashback Max saw a balloon that Zack recovered. What was written on the balloon?

Answer: Happy Birthday

The balloon that Zack recovered was red.
3. What was Logan's birthday?

Answer: November 11

Logan told Max that she should pick a birthday.
4. Who was the first person Herbal asked to borrow money from?

Answer: Druid

Herbal said to Druid "Hey Druid, may it be in ya heart to slip Herbal a Benjamin 'til Friday? Man I am broke like a potato chip."
5. Who was Sketchy working for on the side?

Answer: Odessa Social Club

Sketchy said to Herbal and Original Cindy "No, no, these are businessmen. I mean the Odessa Social Club? Fairly sizable gambling operation. These guys should be open to an equitable arrangement to make things right."
6. On the day that Herrero disappeared, what time did his housekeeper, Rebecca Cuthrell arrive at work?

Answer: 9 AM

Rebecca disappeared two weeks after Herrero disappeared.
7. How much money did Sketchy owe the mobsters?

Answer: $15,000

Sketchy said to the mobsters "Okay, hear me out on this. The envelope in question you said had 15,000 dollars in it? I'm gonna take your word on that particular figure. So lets see now, you pay me twenty bucks a run, two runs a week, that's, uh, $2080 a year. Divided 15 G's. So to make things right, I will work for you for free for 375 weeks, which works out to be the next 7 and one-fifth years approximately"
8. Where did Max and Cindy say they worked?

Answer: Cherry Bomb

They said they had a good night on tips working at the Cherry Bomb.
9. On the first bet at the roulette table Max told Original Cindy to bet on what number?

Answer: 11

The ball landed on 11 but bounced over to 9.
10. When Max found Alina on the train, where was she going?

Answer: Portland

Max confronted Alina on the train to Portland to find out why she murdered her father.
Source: Author bilig

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "411 On the DL" Average
2. "Art Attack" Average
3. "Blah Blah Woof Woof" Quiz Tough
4. "Cold Comfort" Quiz Tough
5. "Dark Angel" Pilot Episode Tough
6. "Dark Angel" Season 1 Average
7. "Dark Angel" Season 1 Part 1 Tough
8. "Dark Angel" Season 1 Part 2 Average
9. "Flushed" Tough
10. "Heat" Average
11. "Out" Average
12. "Red" Tough

7/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us