FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Cold Comfort Quiz
Quiz about Cold Comfort Quiz

"Cold Comfort" Quiz


This is a 25 question quiz on the "Dark Angel" episode "Cold Comfort". I hope you enjoy it.

A multiple-choice quiz by bilig. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Dark Angel
  8. »
  9. Season One

Author
bilig
Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
130,339
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Tough
Avg Score
14 / 25
Plays
302
- -
Question 1 of 25
1. What is in the box the man is carrying to put in the store cooler? Hint


Question 2 of 25
2. Why does Herbal need to take a personal day next Friday? Hint


Question 3 of 25
3. Normal says he would like to take June 12, but he doesn't. What is special about that date? Hint


Question 4 of 25
4. In Logan's apartment, who is trying to change Zack's bandage?

Answer: (One Word)
Question 5 of 25
5. How many more runs does Herbal have to make to be employee of the week? Hint


Question 6 of 25
6. What is Lydecker's full name?

Answer: (Three Words)
Question 7 of 25
7. What year was Lydecker born? Hint


Question 8 of 25
8. Which of the following places did Lydecker not see action in? Hint


Question 9 of 25
9. According to Lydecker he goes to the APAD meetings to remember what he doesn't want to become. Which does he not mention? Hint


Question 10 of 25
10. When he was home talking to Original Cindy, Normal said he had not felt that bad since he had what as a small child?
Hint


Question 11 of 25
11. When Mr. Sivapathasundaram arived at Jam Pony, Original Cindy there is a hot run to where? Hint


Question 12 of 25
12. Max goes to Logan's apartment to see if Lydecker's story is true?


Question 13 of 25
13. Who used the bullhorn and pretended they were the Seattle police?

Answer: (One Word)
Question 14 of 25
14. Where is Brin being held captive? Hint


Question 15 of 25
15. Where does Major Sanders invite Max and the others to join him? Hint


Question 16 of 25
16. What is wrong with Brin? She has _____.

Answer: (One Word)
Question 17 of 25
17. What does Sanders offer Lydecker to drink? Hint


Question 18 of 25
18. How does Lydecker kill Sanders? Hint


Question 19 of 25
19. How does Max get the guards to open her cell door? Hint


Question 20 of 25
20. Who cries in the car as they drive away? Hint


Question 21 of 25
21. Original Cindy said "Maybe this Mr. Sivapathasundaram.." _______. Hint


Question 22 of 25
22. Who says he/she feels ill? Hint


Question 23 of 25
23. Did Logan agree with what Max and Zack did?


Question 24 of 25
24. According to Max, what did Lydecker's car have? Hint


Question 25 of 25
25. How long will it take to make Brin operational? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is in the box the man is carrying to put in the store cooler?

Answer: Apples

When the men open the cooler door Brin appears frozen then runs out.
2. Why does Herbal need to take a personal day next Friday?

Answer: 75th anniversary of Bob Marley's birth

Herbal is a devoted fan of Bob Marley.
3. Normal says he would like to take June 12, but he doesn't. What is special about that date?

Answer: The birth day of George H. W. Bush

Normal says "June 12 is the birthday of my personal hero and perhaps the nation's greatest visionary - George Herbert Walker Bush. Born 1924, in what used to be called Milton, Massachusetts before the Pulse. Sketchy, get your tail over here!"
4. In Logan's apartment, who is trying to change Zack's bandage?

Answer: Bling

Bling is Logan's friend.
5. How many more runs does Herbal have to make to be employee of the week?

Answer: 2

Herbal tells Sketchy "Normal said if I made two more runs before lunch, he going to make me employee of the week."
6. What is Lydecker's full name?

Answer: Donald Michael Lydecker

Logan says "Here are his D.O.D. Records. Donald Michael Lydecker. Born 1968. Enlisted in the army right out of high school. Married his hometown sweetheart."
7. What year was Lydecker born?

Answer: 1968

He enlisted in the army right out of high school and married his hometown sweetheart.
8. Which of the following places did Lydecker not see action in?

Answer: Granada

Logan to Max and Zack "Accepted to O.C.S. Graduated top of his class. Assigned to third ranger battalion. Saw action in Panama, Kuwait, Somalia. Made captain. Assigned to delta force. Legion of merit, purple heart..."
9. According to Lydecker he goes to the APAD meetings to remember what he doesn't want to become. Which does he not mention?

Answer: Hopeless

At the end of his introduction Lydecker says "I come to these rooms for one reason. To remember what I don't want to become . . .helpless, impotent and weak. Thank you. As you were."
10. When he was home talking to Original Cindy, Normal said he had not felt that bad since he had what as a small child?

Answer: Cholera

Herbal put a laxative in Normal's coffee that he gave him after Herbal was Employee of the Week.
11. When Mr. Sivapathasundaram arived at Jam Pony, Original Cindy there is a hot run to where?

Answer: Consolidated Bacterial Research

This was a fake run used as a decoy to help persuade Mr. Sivapathasundaram to not buy Jam Pony.
12. Max goes to Logan's apartment to see if Lydecker's story is true?

Answer: False

She sends Zack fearing that something would happen to Lydecker if she went.
13. Who used the bullhorn and pretended they were the Seattle police?

Answer: Herbal

14. Where is Brin being held captive?

Answer: Fort Xavier

Logan tells Zack "Looks like it. Operation's being run by a Major Jake Sanders. Works out of Fort Xavier, abandoned base just outside of town. Guy's gone rogue, runs his outfit like his own private fiefdom."
15. Where does Major Sanders invite Max and the others to join him?

Answer: In the mess hall

The guard tells Lydecker "The major's in the mess hall. Sir, he's asked that you join him there."
16. What is wrong with Brin? She has _____.

Answer: Progeria

It's a form of Progeria similar to Werner's syndrome. It's a form of highly accelerated aging. Three of the X5 group developed it. Brin would make four.
17. What does Sanders offer Lydecker to drink?

Answer: Scotch

Sanders says to Lydecker "I've got . . . scotch, scotch and . . . scotch."
18. How does Lydecker kill Sanders?

Answer: Throws a knife at him

Lydecker throws the knife just before Sanders shoots him.
19. How does Max get the guards to open her cell door?

Answer: Hangs herself

20. Who cries in the car as they drive away?

Answer: Max and Zack

One of two times I recall seeing tears from Max.
21. Original Cindy said "Maybe this Mr. Sivapathasundaram.." _______.

Answer: brought us all just a little bit closer together

22. Who says he/she feels ill?

Answer: Normal and Original Cindy

Normal says "Oh, God, I feel ill." He runs off and Original Cindy says "You and me both."
23. Did Logan agree with what Max and Zack did?

Answer: Yes

Logan tells Max "You took her out of a bad situation. You let her choose for herself."
24. According to Max, what did Lydecker's car have?

Answer: Tinted windows

Max tells Logan "Worst part is he swung with Lydecker's ride. Tinted windows, class two armor. I could have fenced it for a fortune. He probably drove it off a bridge into the water somewhere so it couldn't be dusted for prints. He obsesses."
25. How long will it take to make Brin operational?

Answer: They did not say

Lydecker says "She will require reindoctrination. She was outside a long time." No time was ever specified.
Source: Author bilig

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "411 On the DL" Average
2. "Art Attack" Average
3. "Blah Blah Woof Woof" Quiz Tough
4. "C.R.E.A.M." Average
5. "Dark Angel" Pilot Episode Tough
6. "Dark Angel" Season 1 Average
7. "Dark Angel" Season 1 Part 1 Tough
8. "Dark Angel" Season 1 Part 2 Average
9. "Flushed" Tough
10. "Heat" Average
11. "Out" Average
12. "Red" Tough

6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us