FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Out
Quiz about Out

"Out" Trivia Quiz


"Dark Angel" season 1 episode 8.

A multiple-choice quiz by bilig. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Dark Angel
  8. »
  9. Season One

Author
bilig
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
157,645
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
330
- -
Question 1 of 15
1. According to Kendra, Max can tear down and rebuild a motorcycle in under __. Hint


Question 2 of 15
2. Kendra asked Max where she found virgin olive oil from Tuscany. What was Max's reply? Hint


Question 3 of 15
3. When Logan got to Max's apartment he told her they had to go to which airfield to do recon? Hint


Question 4 of 15
4. How did the guard at the airfield hear Max? Hint


Question 5 of 15
5. The gang at Jam Pony was discussing Normal. Who said that Normal smelled like lilacs? Hint


Question 6 of 15
6. Logan and Matt Sung are at a park. Matt is giving Logan pictures of Gerhardt Bronck on the crooked side. In one photo there is a sign for money orders. How much did it cost for a money order according to the sign in the photo? Hint


Question 7 of 15
7. Kendra is going through her Rolodex looking for someone she can set up with Max. What name did she not mention? Hint


Question 8 of 15
8. Normal earned a Ph.D. at which university? Hint


Question 9 of 15
9. Jorge brought Normal Louise's purse to Jam Pony since she left it at the restaurant the previous night. Who did Normal have deliver the purse to her home? Hint


Question 10 of 15
10. Max and Sketchy delivered a package to Tacoma Bleed on Clemson Street. Inside the box was a hand with a watch attached to the hand.


Question 11 of 15
11. How did Bronck get Logan to tell him who Eyes Only was? Hint


Question 12 of 15
12. Did Logan tell Bronck the truth about who Eyes Only was?


Question 13 of 15
13. When Logan was in the custody of Bronck, who made the Eyes Only broadcast?

Answer: (One Word)
Question 14 of 15
14. Bronck had Logan and Matt Sung held captive at what airfield? Hint


Question 15 of 15
15. At the end of the episode, Logan got a phone call about a weapons dealer. He told the person on the call that he could not get into it that night but would call the person back the following day.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. According to Kendra, Max can tear down and rebuild a motorcycle in under __.

Answer: 2 hours

Max doubted that she could pull off the dinner. Kendra told her "Max, you can do this. I've watched you tear down and rebuild a motorcycle in under two hours."
2. Kendra asked Max where she found virgin olive oil from Tuscany. What was Max's reply?

Answer: She broke into the Italian Embassy

3. When Logan got to Max's apartment he told her they had to go to which airfield to do recon?

Answer: Furrow

Max told him that she would go there the following day after work.
4. How did the guard at the airfield hear Max?

Answer: She popped a bubblegum bubble

5. The gang at Jam Pony was discussing Normal. Who said that Normal smelled like lilacs?

Answer: Herbal

Normal was dressed nice and was grooming himself at the dispatch station.
6. Logan and Matt Sung are at a park. Matt is giving Logan pictures of Gerhardt Bronck on the crooked side. In one photo there is a sign for money orders. How much did it cost for a money order according to the sign in the photo?

Answer: $1.99

7. Kendra is going through her Rolodex looking for someone she can set up with Max. What name did she not mention?

Answer: Jan

Kendra said to Max while going through her Rolodex "There is Sosh. He's a student ... too smart. Haj is cute, but he's a computer analyst. Sven. Big Norwegian hauls nets on an Alaskan fishing rig. On shore leave for two, maybe three more days tops. Six foot four, eyes like the ocean."
8. Normal earned a Ph.D. at which university?

Answer: Harvard

Normal told his date Louise that on their dinner date.
9. Jorge brought Normal Louise's purse to Jam Pony since she left it at the restaurant the previous night. Who did Normal have deliver the purse to her home?

Answer: Original Cindy

Original Cindy went through the purse before she delivered it and discovered that Louise was once a man.
10. Max and Sketchy delivered a package to Tacoma Bleed on Clemson Street. Inside the box was a hand with a watch attached to the hand.

Answer: False

Inside the box was a finger with a ring on the finger.
11. How did Bronck get Logan to tell him who Eyes Only was?

Answer: Shocked Matt Sung

One of Bronck's goons had cables that they hooked up to Sung and put a good shock on him until Logan said he would tell them who Eyes Only was.
12. Did Logan tell Bronck the truth about who Eyes Only was?

Answer: Yes

Bronck did not believe Logan and had Logan recite the beginning of the Eyes Only broadcast.
13. When Logan was in the custody of Bronck, who made the Eyes Only broadcast?

Answer: Max

Max used a voice decoder to make her voice sound like the voice of Eyes Only.
14. Bronck had Logan and Matt Sung held captive at what airfield?

Answer: Warton

Max made that decision while playing the tape back several times with filters and discovered there was a foghorn in the background. When she got to Warton airfield she saw Logan and Sung tied to chairs.
15. At the end of the episode, Logan got a phone call about a weapons dealer. He told the person on the call that he could not get into it that night but would call the person back the following day.

Answer: True

Hard to believe that Logan would not drop everything to save the world today, but as he told Max "The world will still be broken in the morning."
Source: Author bilig

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "411 On the DL" Average
2. "Art Attack" Average
3. "Blah Blah Woof Woof" Quiz Tough
4. "C.R.E.A.M." Average
5. "Cold Comfort" Quiz Tough
6. "Dark Angel" Pilot Episode Tough
7. "Dark Angel" Season 1 Average
8. "Dark Angel" Season 1 Part 1 Tough
9. "Dark Angel" Season 1 Part 2 Average
10. "Flushed" Tough
11. "Heat" Average
12. "Red" Tough

7/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us