FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Heat
Quiz about Heat

"Heat" Trivia Quiz


"Dark Angel" season 1 episode 1.

A multiple-choice quiz by bilig. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Dark Angel
  8. »
  9. Season One

Author
bilig
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
152,591
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
360
- -
Question 1 of 10
1. Who did Max take the money from in the opening scene? Hint


Question 2 of 10
2. In the first scene at Crash, there was a female stunt biker performing stunts on the bar counter.


Question 3 of 10
3. While on her Ninja, Max thinks to herself and states that she can take out a 250 pound linebacker ___. Hint


Question 4 of 10
4. According to Max, in this episode, how long has she waited to see Zack? Hint


Question 5 of 10
5. Who did Normal try to get to deliver a package to 46 Euclid? Hint


Question 6 of 10
6. Logan told Max that a woman named Hannah was transferred from Gillette, Wyoming to _______ in Washington. Hint


Question 7 of 10
7. What sector gate did Max and Eric break through? Hint


Question 8 of 10
8. When Max was at Manticore, what block did the X5s occupy? Hint


Question 9 of 10
9. Which team did Logan jam the communications on and impersonate them? Hint


Question 10 of 10
10. Lydecker ordered a security perimeter on which shore? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who did Max take the money from in the opening scene?

Answer: Joel Solinsky

When she gave the money to Logan, Max said "It's amazing what happens when you put three dirtbags in a room and money disappears. Tempers flare. Guns are drawn - three dead dirtbags."
2. In the first scene at Crash, there was a female stunt biker performing stunts on the bar counter.

Answer: True

When watching her stunts Original Cindy said "She's spiking a can-can endo. Spank it, sugar. Damn. She's fine." Kendra replied "She's straight." Original Cindy added "Don't be putting salt in my game. I'm not trying to hear that." Max then told Original Cindy "She's all yours."
3. While on her Ninja, Max thinks to herself and states that she can take out a 250 pound linebacker ___.

Answer: With her thumb and index finger

Max's thoughts in a voice over were "Kendra was right. I am in heat or something like that . . . all because they spiced up that genetic cocktail called "me" with a dash of feline DNA, so I can jump 15 feet of razor wire and take out a 250-pound linebacker with my thumb and index finger, which makes me an awesome killing machine and a hoot at parties.

But it also means that three times a year I'm climbing the walls, looking for some action. Thank God, the worst of it is over. If I can just get through the next 12 hours without doing something I'm going to regret."
4. According to Max, in this episode, how long has she waited to see Zack?

Answer: 9 years

Max said to Logan "Spare me the lecture. I waited nine years for my brother. Now, if you can help me like you said you could, great. If not, don't waste my time." The time line did not fit though, the escape was in February 2009 and in the opening scene it showed Seattle, Washington 2019, which would make it 10 years.
5. Who did Normal try to get to deliver a package to 46 Euclid?

Answer: Herbal

Herbal turned it down saying "The righteous man does not tolerate the wickedness of Babylon in these final days. When the downpressor will be judged and punished for his abomination ... I will not dirty my hands with that package."
6. Logan told Max that a woman named Hannah was transferred from Gillette, Wyoming to _______ in Washington.

Answer: Sedro Island

Logan said to Max "Or at least how Manticore appeared on Department of Defense books. One woman, a dietitian, was transferred to the Naval air station at Sedro Island. Her name was ... is ... Hannah."
7. What sector gate did Max and Eric break through?

Answer: Sector 5

Max found out that Eric was not quite honest with her about his uncle and had no other option but to break through the gate. Once they broke through the gate you could see a sign that said Sector 5.
8. When Max was at Manticore, what block did the X5s occupy?

Answer: 12

Hannah told Max "We heard the sirens, the helicopters taking off. They told us it was a drill, but as I was leaving the base I overheard one of the sentries say it was escape from block 12, where X5 lived."
9. Which team did Logan jam the communications on and impersonate them?

Answer: Delta two

Max and Hannah thought they had be spotted when they heard the radio transmission saying that they had the suspects.
10. Lydecker ordered a security perimeter on which shore?

Answer: South

Lydecker said into the radio "Establish a security perimeter on the south shore. Nobody leaves the island."
Source: Author bilig

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "411 On the DL" Average
2. "Art Attack" Average
3. "Blah Blah Woof Woof" Quiz Tough
4. "C.R.E.A.M." Average
5. "Cold Comfort" Quiz Tough
6. "Dark Angel" Pilot Episode Tough
7. "Dark Angel" Season 1 Average
8. "Dark Angel" Season 1 Part 1 Tough
9. "Dark Angel" Season 1 Part 2 Average
10. "Flushed" Tough
11. "Out" Average
12. "Red" Tough

6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us