FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Red
Quiz about Red

"Red" Trivia Quiz


"Dark Angel" season 1 episode 9.

A multiple-choice quiz by bilig. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Dark Angel
  8. »
  9. Season One

Author
bilig
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
157,646
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
420
- -
Question 1 of 10
1. Who did Max say took away the power to their apartment? Hint


Question 2 of 10
2. Logan called Max when she was taking a hot bath. How many buckets of water did Max have to boil to fill her bathtub? Hint


Question 3 of 10
3. Logan told Max that a witness that was in the witness protection program was at 355 Montgomery between ___. Hint


Question 4 of 10
4. Bruno was a key witness for the murder case against Mayor Steckler.


Question 5 of 10
5. Max went to buy some pizza for her and Bruno for dinner. When she got back to the hotel she finds out that Bruno had two ladies dancing for him. How much money did these ladies want for their entertainment? Hint


Question 6 of 10
6. Bruno told Max he was going to take a shower. Instead he climbed out the window and went to a bar. What was the name of this bar?

Answer: (Three Words)
Question 7 of 10
7. Bruno had a daughter. He told Max she did not sleep well if he did not call her. What was Bruno's daughter's name? Hint


Question 8 of 10
8. What time was it when Normal asked where Max was? Hint


Question 9 of 10
9. Sebastian and Logan were watching the security tape taken from the hotel Max and Bruno were in last. Sebastian said that his guess was they were military probably from __. Hint


Question 10 of 10
10. When Johansson and the three other soldiers were circling around Max, Johansson told Max "You have two choices. You can come quietly..." "Max interrupted with "Bite me!" Johansson continued "...or not." What was Max's reply? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who did Max say took away the power to their apartment?

Answer: The idiot in 12B

Kendra told Max "Says he needs it for his space heater so his cannabis crop doesn't die." Max reply was "Tough. I'm gonna have a hot bath. His weed's gonna have to chill. I mean, we stole the power first ... it belongs to us."
2. Logan called Max when she was taking a hot bath. How many buckets of water did Max have to boil to fill her bathtub?

Answer: 20

Logan asked Max if she was taking a bath. Max replied "Damn straight, and it took me an hour to boil twenty pots of water to fill this tub. Now I'm going to enjoy it."
3. Logan told Max that a witness that was in the witness protection program was at 355 Montgomery between ___.

Answer: 5th and 6th

Neither Max nor Logan the witness was Bruno Anselmo, the man who tried to kill Logan in the pilot.
4. Bruno was a key witness for the murder case against Mayor Steckler.

Answer: True

Bruno told Logan and Max that he had enough information on Mayor Steckler to put him away for a few centuries.
5. Max went to buy some pizza for her and Bruno for dinner. When she got back to the hotel she finds out that Bruno had two ladies dancing for him. How much money did these ladies want for their entertainment?

Answer: $300

Bruno said he did not have his wallet with him and had Max pay for it with the money Logan had given her.
6. Bruno told Max he was going to take a shower. Instead he climbed out the window and went to a bar. What was the name of this bar?

Answer: Steel Pole Saloon

Steel Pole Saloon was on Eighth and Pender according to the hotel concierge.
7. Bruno had a daughter. He told Max she did not sleep well if he did not call her. What was Bruno's daughter's name?

Answer: Annebelle

Mary Jo was Bruno's ex-wife. Annabelle was seven years old.
8. What time was it when Normal asked where Max was?

Answer: 10:45

Normal said to Sketchy and Original Cindy "It's 10:45 am, and even you feckless bums have been working here for over an hour. Where is she?"
9. Sebastian and Logan were watching the security tape taken from the hotel Max and Bruno were in last. Sebastian said that his guess was they were military probably from __.

Answer: South Africa

Sebastian told Logan "In the trade, these guys are known as the Red Series."
10. When Johansson and the three other soldiers were circling around Max, Johansson told Max "You have two choices. You can come quietly..." "Max interrupted with "Bite me!" Johansson continued "...or not." What was Max's reply?

Answer: You shoulda brought more guys.

During the fight Logan drove into the parking garage and Max jumped into his car.
Source: Author bilig

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "411 On the DL" Average
2. "Art Attack" Average
3. "Blah Blah Woof Woof" Quiz Tough
4. "C.R.E.A.M." Average
5. "Cold Comfort" Quiz Tough
6. "Dark Angel" Pilot Episode Tough
7. "Dark Angel" Season 1 Average
8. "Dark Angel" Season 1 Part 1 Tough
9. "Dark Angel" Season 1 Part 2 Average
10. "Flushed" Tough
11. "Heat" Average
12. "Out" Average

7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us