FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Family Affair
Quiz about Family Affair

Family Affair Trivia Quiz


"Family Affair" is a classic family sitcom which aired on CBS from 1966 to 1971.

A multiple-choice quiz by marcy86. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Family Affair

Author
marcy86
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
98,587
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1238
Last 3 plays: Guest 162 (7/10), Trufflesss (9/10), Guest 184 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. Where in New York City is Uncle Bill's apartment? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of Buffy's favorite doll

Answer: (Two Words)
Question 3 of 10
3. Where did Buffy, Jody and Cissy live before they moved in with Uncle Bill? Hint


Question 4 of 10
4. Who is Uncle Bill's Gentleman's Gentleman? Hint


Question 5 of 10
5. What are Buffy, Jody and Cissy's real names? Hint


Question 6 of 10
6. Who was the housekeeper who joined the cast in 1970? Hint


Question 7 of 10
7. What did Uncle Bill do for a living?
Hint


Question 8 of 10
8. Who was the actor who played Uncle Bill? Hint


Question 9 of 10
9. The actors who played Buffy and Jody are twins in real life.


Question 10 of 10
10. What was Buffy and Jody's favorite show?

Answer: (Two Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 12 2024 : Guest 162: 7/10
Apr 10 2024 : Trufflesss: 9/10
Apr 06 2024 : Guest 184: 4/10
Apr 06 2024 : Guest 67: 9/10
Apr 03 2024 : Guest 174: 7/10
Apr 03 2024 : Guest 174: 6/10
Mar 26 2024 : Guest 172: 5/10
Mar 23 2024 : Guest 74: 8/10
Mar 17 2024 : Guest 71: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where in New York City is Uncle Bill's apartment?

Answer: Manhattan

Uncle Bill lived in an elegant apartment off Fifth Avenue in Manhattan.
2. What is the name of Buffy's favorite doll

Answer: Mrs. Beasley

With her black glasses and polka-dotted dress, Mrs. Beasley went most places that Buffy went!
3. Where did Buffy, Jody and Cissy live before they moved in with Uncle Bill?

Answer: Terra Haute, Indiana

Before their parents died, Buffy, Cissy and Jody lived in Terra Haute, Indiana.
4. Who is Uncle Bill's Gentleman's Gentleman?

Answer: Mr. French

Mr. French is a very dignified and private person, who was born in the West End of London. He grew to love Buffy, Jody and Cissy.
5. What are Buffy, Jody and Cissy's real names?

Answer: Ava, Jonathan and Catherine

The kids' interesting nicknames were part of the show's appeal. Buffy's real name was Ava Elizabeth.
6. Who was the housekeeper who joined the cast in 1970?

Answer: Emily Turner

In 1970, Nancy Walker joined the cast as Emily Turner, a maid at Uncle Bill's office, who he asked to work for him. Her son, a doctor dated Cissy.
7. What did Uncle Bill do for a living?

Answer: An engineer for a construction company

Uncle Bill travelled to many parts of the world with his job. Sometimes he would even take Mr. French and the kids.
8. Who was the actor who played Uncle Bill?

Answer: Brian Keith

The accomplished and talented actor, Brian Keith, died in June of 1997.
9. The actors who played Buffy and Jody are twins in real life.

Answer: False

Buffy was played by Anissa Jones and Jody was played by Johnnie Whitaker.
10. What was Buffy and Jody's favorite show?

Answer: Captain Hippopotamus

Buffy and Jody enjoyed watching Captain Hippopotamus on the television, and their favorite book was "Winnie the Pooh."
Source: Author marcy86

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us