FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Family Affair Fun  4
Quiz about Family Affair Fun  4

"Family Affair" Fun - 4 Trivia Quiz


Here is my fourth installment of "Family Affair" fun.

A multiple-choice quiz by Trufflesss. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Family Affair

Author
Trufflesss
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
335,319
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
350
Last 3 plays: Guest 68 (10/10), stephedm (10/10), Guest 50 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Jody had a pet of his own for several seasons. What kind of animal was it? Hint


Question 2 of 10
2. What was the one personal feature of his own that Mr. French was incredibly proud of? Hint


Question 3 of 10
3. Uncle Bill had one steady girlfriend during the entire series.


Question 4 of 10
4. What was the book from which Mr. French often read to Buffy and Jody? Hint


Question 5 of 10
5. The school principal accused Jody of committing what mischief on school property? Hint


Question 6 of 10
6. What was Uncle Bill's last name? Hint


Question 7 of 10
7. What was Mr French's first name?

Answer: (One Word - five letters, starts with G, a very British name)
Question 8 of 10
8. What was the name of the high school that Cissy attended? Hint


Question 9 of 10
9. What was the name of Mr. French's friend, also from England, who lived in the same apartment building? Hint


Question 10 of 10
10. What was unusual about the front doors of the Davis apartment? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 68: 10/10
Feb 29 2024 : stephedm: 10/10
Feb 17 2024 : Guest 50: 9/10
Feb 02 2024 : Guest 68: 10/10
Jan 31 2024 : Guest 162: 10/10
Jan 30 2024 : Guest 24: 9/10
Jan 29 2024 : Guest 99: 10/10
Jan 24 2024 : Guest 166: 10/10
Jan 22 2024 : Guest 66: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Jody had a pet of his own for several seasons. What kind of animal was it?

Answer: a turtle

Jody's pet turtle was featured in several episodes. Its name was Dinky.
2. What was the one personal feature of his own that Mr. French was incredibly proud of?

Answer: his beard

Mr. French was most proud of his beard as it was very full and had taken a long time to grow it. In one episode he actually inquired about buying a snood for it!
3. Uncle Bill had one steady girlfriend during the entire series.

Answer: False

Uncle Bill was a bachelor who dated lots of women.
4. What was the book from which Mr. French often read to Buffy and Jody?

Answer: Winnie the Pooh

Mr. French can be seen reading "Winnie the Pooh" to the twins on several occasions. Sebastian Cabot, who played Mr. French, ultimately narrated several Disney movies, including "Winnie the Pooh".
5. The school principal accused Jody of committing what mischief on school property?

Answer: breaking the cafeteria window

He accused Jody of throwing a rock through the cafeteria window. Although the window was broken, Jody didn't do it, and Uncle Bill backed him up. The principal demanded that Uncle Bill pay for the window, and when he refused, Jody got suspended.
6. What was Uncle Bill's last name?

Answer: Davis

Uncle Bill was the brother of Buffy, Cissy, and Jody's natural father. Their last name was Davis also.
7. What was Mr French's first name?

Answer: Giles

His first name was Giles, a name that he really disliked.
8. What was the name of the high school that Cissy attended?

Answer: Lexington (Lexy) High

Cissy attended Lexy High until she graduated and went on to college.
9. What was the name of Mr. French's friend, also from England, who lived in the same apartment building?

Answer: Miss Faversham

Miss Faversham was a nanny who shared many interests with Mr. French as well as a wonderful friendship.
10. What was unusual about the front doors of the Davis apartment?

Answer: the position of the door handles

The door handles were set into the centre of the door. Most unusual!
Source: Author Trufflesss

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us