FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Family Guy Voices
Quiz about Family Guy Voices

'Family Guy' Voices Trivia Quiz


Do you know who does the character voices on "Family Guy"? This quiz is on these people! I give you the character, you give me the person who does that voice!

A multiple-choice quiz by marchmadness. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Family Guy
  8. »
  9. 'Family Guy' Characters

Author
marchmadness
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
92,091
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
8016
Last 3 plays: Guest 1 (8/10), Guest 72 (9/10), Guest 90 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who does the voices of Peter, Brian and Stewie Griffin among others? Hint


Question 2 of 10
2. Lois Griffin? Hint


Question 3 of 10
3. Who was the second voice of Meg Griffin? Hint


Question 4 of 10
4. Carlos Alazraqui and who else did the voice of Mr. Jonathon Weed? Hint


Question 5 of 10
5. Cleveland? Hint


Question 6 of 10
6. Adam West? Hint


Question 7 of 10
7. Joe Swanson? Hint


Question 8 of 10
8. Diane Simmons? Hint


Question 9 of 10
9. Bonnie Swanson? Hint


Question 10 of 10
10. The creator of "Family Guy" does the voices of Peter, Brian and Stewie Griffin among others.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 12 2024 : Guest 1: 8/10
May 03 2024 : Guest 72: 9/10
Apr 26 2024 : Guest 90: 6/10
Apr 25 2024 : Guest 73: 6/10
Apr 24 2024 : Joshua406: 5/10
Apr 23 2024 : Guest 89: 7/10
Apr 21 2024 : Guest 174: 10/10
Apr 10 2024 : Guest 50: 9/10
Apr 03 2024 : Guest 96: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who does the voices of Peter, Brian and Stewie Griffin among others?

Answer: Seth MacFarlane

Peter Griffin (the father), Brian Griffin (the dog) and Stewie Griffin (the talking baby) are voiced by the creator of "Family Guy", Seth MacFarlane.
2. Lois Griffin?

Answer: Alex Borstein

Lois Griffin is Peter Griffin's wife, and is the mother of Meg, Chris and Stewie.
3. Who was the second voice of Meg Griffin?

Answer: Mila Kunis

Mila Kunis starred in such shows as "That 70's Show" and "Honey, We Shrunk Ourselves".
4. Carlos Alazraqui and who else did the voice of Mr. Jonathon Weed?

Answer: Butch Hartman

Mr. Weed is Peter's boss, at the "Happy Go Lucky Toys" factory.
5. Cleveland?

Answer: Mike Henry

Cleveland lives on the same street as Peter and is married to Lorretta.
6. Adam West?

Answer: Adam West

Adam West, the star of "Batman", does the voice of the mayor of Quahog.
7. Joe Swanson?

Answer: Patrick Warburton

Joe Swanson, the Griffin's neighbour, is in a wheelchair and is married to Bonnie.
8. Diane Simmons?

Answer: Lori Alan

Diane Simmons and Tom Tucker are the newscasters for Channel 5 news and very popular celebrities in Quahog.
9. Bonnie Swanson?

Answer: Jennifer Tilly

Bonnie Swanson is Joseph's wife. She also did voices in "Stuart Little" and "Monsters Inc.".
10. The creator of "Family Guy" does the voices of Peter, Brian and Stewie Griffin among others.

Answer: True

Seth MacFarlane is the creator of "Family Guy". Hope you enjoyed my quiz on "Family Guy" voices!
Source: Author marchmadness

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us