FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Family Guy Family
Quiz about The Family Guy Family

The "Family Guy" Family Trivia Quiz


We all know Peter, Lois, Meg, Chris, Brian and Stewie. But what about the rest of the Griffin and Pewterschmidt families? Be warned, this quiz contains some questions not covered in the episodes.

A multiple-choice quiz by chris_. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Family Guy
  8. »
  9. 'Family Guy' Characters

Author
chris_
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
202,297
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
17595
Last 3 plays: Guest 72 (7/10), Joshua406 (4/10), Guest 203 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Lois's sister's name? Hint


Question 2 of 10
2. What is Lois's father's first name? Hint


Question 3 of 10
3. Who is Peter's "husky" great, great uncle? Hint


Question 4 of 10
4. Peter's great, great, uncle Angus Griffin supposedly invented what sport? Hint


Question 5 of 10
5. Which of Peter's relatives owned one of the first dozen telephones? Hint


Question 6 of 10
6. What was Lois's sister's latest husband's name? Hint


Question 7 of 10
7. One of Peter's ancestors was a great cock-fighter. What was his name? Hint


Question 8 of 10
8. Brian's gay cousin Jasper works where? Hint


Question 9 of 10
9. What is the Pewterschmidt family policy? Hint


Question 10 of 10
10. What is the name of Peter and Lois's unborn son Stewie meets in "Emission Impossible"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 03 2024 : Guest 72: 7/10
Apr 24 2024 : Joshua406: 4/10
Apr 16 2024 : Guest 203: 3/10
Apr 10 2024 : Guest 50: 9/10
Apr 03 2024 : Guest 156: 7/10
Apr 03 2024 : Guest 185: 6/10
Apr 02 2024 : Guest 24: 9/10
Apr 01 2024 : Guest 81: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Lois's sister's name?

Answer: Carol

Carol is Lois's rich sister, who owns a pool table and jacuzzi. No wonder Peter likes her so much!
2. What is Lois's father's first name?

Answer: Carter

Carter Pewterschmidt's interests include shooting things and playing poker with the richest men in America, Bill Gates, Ted Turner and Micheal Eisner. He hates his son-in-law.
3. Who is Peter's "husky" great, great uncle?

Answer: Jabba the Griffin

Jabba the Griffin is just like Jabba the Hutt (unsurprisingly), complete with slavegirl in tow. He is voiced by Seth MacFarlane.
4. Peter's great, great, uncle Angus Griffin supposedly invented what sport?

Answer: Golf

Despite his ancestry, Peter isn't great at golf, and manages to concuss a guy with a golf ball, and then gets struck by lightning while on the golf-course!
5. Which of Peter's relatives owned one of the first dozen telephones?

Answer: Peter's great grandfather Osias Griffin

His telephone number was '3'.
6. What was Lois's sister's latest husband's name?

Answer: Ted

Ted was Carol's eighth husband! Peter pretended to be him, and apologised to Carol, but then revealed himself. Strangely, Carol was neither upset or offended by this, even when Peter smashed her bedside lamp.
7. One of Peter's ancestors was a great cock-fighter. What was his name?

Answer: Juarez Griffin

He literally fought the roosters with his fists. He was only about 6 inches tall! Peter uses him as an example to show that the Griffins have always been winners.
8. Brian's gay cousin Jasper works where?

Answer: Club Med

When Brian ruined the families free holiday with his cociane addiction, he suggested that his cousin could get them a holiday at Club Med. Jasper lives in LA and is a self-proclaimed "rice-queen". His contacts led Brian to become involved in directing adult films.
9. What is the Pewterschmidt family policy?

Answer: Not to negotiate with kidnappers

This becomes apparent when Lois is kidnapped from her junior dance and her father refuses to pay the ransom, despite the fact that the kidnappers have threatened to kill her if he does not pay up.
10. What is the name of Peter and Lois's unborn son Stewie meets in "Emission Impossible"?

Answer: Bertram

It wasn't mentioned on the show, but is mentioned in various voice credits. Bertram is the unborn younger brother that Stewie originally attempted to kill, but began to respect him. The two planned to join forces and kill Lois. However, Peter and Lois decided that they didn't want another child after all.
Source: Author chris_

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us