FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Family Guys Freakin Characters
Quiz about Family Guys Freakin Characters

"Family Guy's" Freakin' Characters Quiz


This quiz will be about different characters. Enjoy the quiz.

A multiple-choice quiz by krista97. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Family Guy
  8. »
  9. 'Family Guy' Characters

Author
krista97
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
316,694
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
6200
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: cheeseit223 (7/10), Guest 184 (9/10), Guest 72 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. This character specifically doesn't like pickles on his Happy Meal and wants to kill Lois. Who is this? Hint


Question 2 of 10
2. Who loves taffy and is the Mayor of Quahog? Hint


Question 3 of 10
3. When Chris starts selling his paintings and makes money, he gets a new name. What's the name Chris is given? Hint


Question 4 of 10
4. Which character has a sister named Carol? Hint


Question 5 of 10
5. What was the name of the nudist that Meg liked? Hint


Question 6 of 10
6. What is Quagmire's first name? Hint


Question 7 of 10
7. Who did Peter's mom date after she left Peter's dad, Francis? Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of the teacher Chris has a crush on? Hint


Question 9 of 10
9. Brian dated a girl in season five. What was her name? Hint


Question 10 of 10
10. Which character lives inside Chris's closet? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 21 2024 : cheeseit223: 7/10
May 06 2024 : Guest 184: 9/10
May 03 2024 : Guest 72: 9/10
Apr 24 2024 : Joshua406: 9/10
Apr 10 2024 : Guest 50: 10/10
Apr 08 2024 : Guest 100: 8/10
Apr 03 2024 : Guest 96: 10/10
Apr 03 2024 : Guest 76: 6/10
Apr 03 2024 : Guest 174: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This character specifically doesn't like pickles on his Happy Meal and wants to kill Lois. Who is this?

Answer: Stewie

Stewie had said he didn't want pickles on his Happy Meal in an episode. Stewie would always like Lois to die. He even has his own website.
2. Who loves taffy and is the Mayor of Quahog?

Answer: Adam West

Adam West is voiced by Adam West. He's best known as Batman on the original television series.
3. When Chris starts selling his paintings and makes money, he gets a new name. What's the name Chris is given?

Answer: Christobel

This happened in the episode "A Pictures Worth a Thousand Bucks". Christobel also dated Kate Moss in this episode.
4. Which character has a sister named Carol?

Answer: Lois

Carol is Lois's rich sister. Carol had claimed that she had eight husbands leave her.
5. What was the name of the nudist that Meg liked?

Answer: Jeff

Peter and Lois didn't like the fact that he was a nudist. They stopped Meg from seeing Jeff, but invited Jeff over anyway for an interesting game of Yahtzee.
6. What is Quagmire's first name?

Answer: Glenn

Lois calls him Glenn all the time. Everybody else calls him Quagmire.
7. Who did Peter's mom date after she left Peter's dad, Francis?

Answer: Tom Tucker

Peter and Peter's mom act like a real family with Tom Tucker. That leaves Tom's son by himself.
8. What is the name of the teacher Chris has a crush on?

Answer: Mrs. Lockhart

Mrs. Lockhart wanted Chris to murder her husband so they could be together, but Chris didn't have the guts to do it. Mrs. Lockhart was voiced by Drew Barrymore.
9. Brian dated a girl in season five. What was her name?

Answer: Jillian

Jillian wasn't the brightest character on the show. Jillian was also voiced by Drew Barrymore.
10. Which character lives inside Chris's closet?

Answer: Evil Monkey

Chris is really scared of the evil monkey. He once wrote a song about it called, "Evil Evil Monkey!".
Source: Author krista97

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us