FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Family Guys Friends
Quiz about The Family Guys Friends

The Family Guy's Friends Trivia Quiz


Peter has several friends with who he has been though many crazy adventures. But how much do you know about the the Family Guy's closest pals? This quiz covers seasons 1-3.

A multiple-choice quiz by chris_. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Family Guy
  8. »
  9. 'Family Guy' Characters

Author
chris_
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
213,731
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
13970
Last 3 plays: Guest 72 (10/10), Joshua406 (6/10), Guest 50 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Cleveland's family name is Brown.


Question 2 of 10
2. What does Cleveland's brother Broderick do for a living? Hint


Question 3 of 10
3. Glenn Quagmire lives on the right of the Griffin house (as when seen facing the house).


Question 4 of 10
4. Quagmire has built up a resistance to what? Hint


Question 5 of 10
5. Who does Quagmire consider his dream woman? Hint


Question 6 of 10
6. Who does Cleveland consider his dream woman? Hint


Question 7 of 10
7. Joe owns a collection of trophies for what sport? Hint


Question 8 of 10
8. How does Joe claim he originally lost the use of his legs? Hint


Question 9 of 10
9. Mort Goldman suffers from what? Hint


Question 10 of 10
10. What is the name of Cleveland's son? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 03 2024 : Guest 72: 10/10
Apr 24 2024 : Joshua406: 6/10
Apr 10 2024 : Guest 50: 9/10
Apr 03 2024 : Guest 156: 10/10
Apr 03 2024 : Guest 185: 7/10
Apr 01 2024 : Guest 81: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Cleveland's family name is Brown.

Answer: True

His name is actually a reference to the Cleveland Browns NFL team!
2. What does Cleveland's brother Broderick do for a living?

Answer: Plastic surgery

He operates on Peter several times when Peter gets addicted to surgery after having liposuction. Broderick apparently made a name for himself by operating on Nell Carter.
3. Glenn Quagmire lives on the right of the Griffin house (as when seen facing the house).

Answer: True

Quagmire is far from the perfect neighbour. In the years that he has lived next door Quagmire has broken into the Griffin's home, has been involved in a feud that resulted Peter planting landmines in his own garden and despite being Quahog's biggest ladies man harbours a fanatical crush on Lois.

He also regularly asks Meg if she's eighteen yet, losing interest as soon as she answers 'no'.
4. Quagmire has built up a resistance to what?

Answer: Mace

He has been sprayed so often in the eyes with mace and pepper spray, by women he has harassed, that it no longer affects him!
5. Who does Quagmire consider his dream woman?

Answer: Taylor Hanson

He is distraught when his friends inform him that Taylor Hanson is in fact a man.
6. Who does Cleveland consider his dream woman?

Answer: Margaret Thatcher

Cleveland reveals this to the general disgust of his friends. He simply claims that he "finds power sexy". Whatever.
7. Joe owns a collection of trophies for what sport?

Answer: Baseball

Not realising that Joe is paraplegic, Peter invites him to play on the Happy-Go-Lucky softball team. However, Joe performs splendidly despite his disability, and single-handedly wins the game for Peter's team.
8. How does Joe claim he originally lost the use of his legs?

Answer: He fell off a building

Joe claims to have fallen off a building while fighting the Grinch, whom he was there to arrest for stealing Christmas. On a TV movie about his achievements, a gang of thugs beat him up. After falling off a sled, Joe regained the use of his legs, but lost it again when his son Kevin crashed into him. Finally, Peter faked a car accident to make it look as if he had become paraplegic, in order to get the same attention as Joe.

This brilliant plan came to nothing, as it was obvious that it was a scarecrow in Peter's clothes that was hit, and that Peter himself was driving the car.
9. Mort Goldman suffers from what?

Answer: Aichmophobia

Aichmophobia is the fear of sharp objects. Mort was stabbed in the ear with a sword by a man in a pirate suit when he was five. And again when he was 30. He tried to overcome this fear to become a renaissance fair jouster. He failed.
10. What is the name of Cleveland's son?

Answer: Cleveland Jr.

Cleveland Junior seems to suffer from Attention Deficit Disorder, though Cleveland thinks it may be epilepsy. Cleveland Junior excels at almost any sport he tries, but quickly goes off to do something else.
Source: Author chris_

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us