FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about All About Stewie
Quiz about All About Stewie

All About Stewie Trivia Quiz


This is my first "Family Guy" quiz and it's all about my favorite character Stewie.

A multiple-choice quiz by abbyolurin1. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Family Guy
  8. »
  9. 'Family Guy' Characters

Author
abbyolurin1
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
157,127
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
24174
Last 3 plays: Guest 184 (5/10), Guest 72 (8/10), Joshua406 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Stewie's first name? Hint


Question 2 of 10
2. What is Stewie's middle name? Hint


Question 3 of 10
3. Who is Stewie's mother? Hint


Question 4 of 10
4. Who was Stewie's first love? Hint


Question 5 of 10
5. What designer did Stewie model diapers for? Hint


Question 6 of 10
6. How many strands of hair does Stewie have on his head? Hint


Question 7 of 10
7. When Stewie was in the womb writing in his journal how many fingers did he say he had? Hint


Question 8 of 10
8. What animal did Stewie turn into when he slipped in the chemical waste after Quohog was blown up because of Y2K? Hint


Question 9 of 10
9. "Now is the winter of your ______."

Answer: (One Word)
Question 10 of 10
10. What doesn't Stewie like on his ice cream? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 06 2024 : Guest 184: 5/10
May 03 2024 : Guest 72: 8/10
Apr 24 2024 : Joshua406: 5/10
Apr 10 2024 : Guest 50: 9/10
Apr 03 2024 : Guest 99: 7/10
Apr 03 2024 : Guest 76: 8/10
Apr 03 2024 : Guest 156: 7/10
Apr 03 2024 : Guest 185: 6/10
Apr 02 2024 : Guest 162: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Stewie's first name?

Answer: Stewart

His name is Stewart Gilligan Griffin.
2. What is Stewie's middle name?

Answer: Gilligan

It has been said by Stewie on several occasions and also stated on "Dammit Janet".
3. Who is Stewie's mother?

Answer: Lois

He tries to kill her in almost every episode.
4. Who was Stewie's first love?

Answer: Janet

This was made known in "Damn it Janet".
5. What designer did Stewie model diapers for?

Answer: Calvin Klein

This happened after being an artist did not work out for Chris in "A Picture Is Worth a Thousand Bucks".
6. How many strands of hair does Stewie have on his head?

Answer: Nine

In each episode this is displayed. This was also noted by Stewie in the commentary for "Road to Rohde Island" on the "Family Guy Freakin' Sweet Collection" DVD.
7. When Stewie was in the womb writing in his journal how many fingers did he say he had?

Answer: Eleven

He was writing in his blue journal and he said: "Counting the one I had from yesterday I'm up to eleven."
8. What animal did Stewie turn into when he slipped in the chemical waste after Quohog was blown up because of Y2K?

Answer: An Octopus

In the end of the show he had babies and they took over the world.
9. "Now is the winter of your ______."

Answer: discontent

Stewie said this when trying out for the play "The King and I".
10. What doesn't Stewie like on his ice cream?

Answer: Sprinkles

He told Chris specifically that for every sprinkle he found that he would kill him.
Source: Author abbyolurin1

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us