FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about All About the Goldmans
Quiz about All About the Goldmans

All About the Goldmans Trivia Quiz


The Goldmans are the family of nerdy people with orange hair and annoying voices from "Family Guy". Let's see what you can remember about them. Good luck!

A multiple-choice quiz by kyleisalive. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Family Guy
  8. »
  9. 'Family Guy' Characters

Author
kyleisalive
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
196,904
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
8215
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 72 (7/10), valjoedg (6/10), Guest 81 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Mrs. Goldman's first name? Hint


Question 2 of 10
2. What is Mort's greatest fear? Hint


Question 3 of 10
3. What school club is Neil Goldman a member of? Hint


Question 4 of 10
4. Neil was once the intern of what news anchor?

Answer: (Two Words)
Question 5 of 10
5. What is Mort's occupation? Hint


Question 6 of 10
6. At what age did Mort and his wife first kiss?

Answer: (One Word or a Number)
Question 7 of 10
7. How many members of the Goldman family wear glasses? Hint


Question 8 of 10
8. Does Neil ever kiss Meg?


Question 9 of 10
9. The Goldmans live on Spooner St.


Question 10 of 10
10. Who voices Neil Goldman? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 03 2024 : Guest 72: 7/10
Apr 03 2024 : valjoedg: 6/10
Apr 01 2024 : Guest 81: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Mrs. Goldman's first name?

Answer: Muriel

Muriel is voiced by Nicole Sullivan who used to work on "MAD TV" alongside Alex Borstein who voices Lois Griffin.
2. What is Mort's greatest fear?

Answer: Swords

Mort says this in "Mr. Saturday Knight". He is afraid of swords because he was poked in the ear with a sword once when he was three and again when he was thirty.
3. What school club is Neil Goldman a member of?

Answer: The Newspaper Club

Neil helps meg get a job at the school newspaper because she needs extracurricular activities to attend Brown University.
4. Neil was once the intern of what news anchor?

Answer: Tom Tucker

Neil and Meg both applied to be interns on the Channel Five News, and both got the internship in "Kiss Seen Around the World".
5. What is Mort's occupation?

Answer: Pharmacist

Mort is seen at the pharmacy in "Ready, Willing and Disabled", and he tells about his job in "Mr. Saturday Knight".
6. At what age did Mort and his wife first kiss?

Answer: Fourteen

Mort states that he and Muriel kissed on a cold winter's night in the episode "Kiss Seen Around the World".
7. How many members of the Goldman family wear glasses?

Answer: All three

All three wear the same glasses, have the same acne, and the same curly orange hair. Oddly, they are only seen in two episodes together as a family.
8. Does Neil ever kiss Meg?

Answer: Yes

In "Kiss Seen Around the World", Neil kisses Meg and shows it on the news. Meg retaliates with her own news article about Neil. Meg later kisses Neil in future episodes.
9. The Goldmans live on Spooner St.

Answer: False

The Goldmans do not live on Spooner Street otherwise they'd be seen more often. The whole family was introduced in the third season of the show.
10. Who voices Neil Goldman?

Answer: Seth Green

Seth Green also plays he voice of Chris. Seth Green has played in many TV shows and movies such as "Austin Powers", "Greg the Bunny", and "That 70's Show".
Source: Author kyleisalive

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us