FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Characters of Family Guy Who Arent WellKnown
Quiz about Characters of Family Guy Who Arent WellKnown

Characters of "Family Guy" Who Aren't Well-Known Quiz


In this quiz there are ten questions about "Family Guy" characters who aren't known as much as the main people in the show.

A multiple-choice quiz by TravelSickness. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Family Guy
  8. »
  9. 'Family Guy' Characters

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
332,476
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
2393
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 216 (10/10), Guest 1 (9/10), Guest 65 (1/10).
- -
Question 1 of 10
1. The main family in "Family Guy" involves Peter, Lois, Brian, Chris, Stewie and Meg. There is one more living animal in the house typically in Chris' bedroom. What animal is it? Hint


Question 2 of 10
2. This recurring character has had many fights with Peter. Who is it? Hint


Question 3 of 10
3. This character is a relative of Lois and runs his own company. Who is he? Hint


Question 4 of 10
4. This Jewish character is a pharmacist and lives on the same street as the Griffins. Who is it? Hint


Question 5 of 10
5. This is Brian's dumb ex-girlfriend portrayed by a stereotypical blonde. Who is it? Hint


Question 6 of 10
6. This girl is the popular in Meg's school. She plays cruel pranks on Meg. Who is she? Hint


Question 7 of 10
7. This fast talking black man is a weather reporter for Quahog News Station. His reports are never longer than 1-3 seconds. Who is it? Hint


Question 8 of 10
8. This character is the family doctor and works at Quahog hospital. Who is it? Hint


Question 9 of 10
9. This character has worked at many places including a bowling alley, a bar and a police station. He has many phrases, most notably "Oh no". Who is it? Hint


Question 10 of 10
10. This Irish person has been seen in one episode when Peter goes to find his real father. He is the town drunk in "McSwiggin Village". Who is it? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 16 2024 : Guest 216: 10/10
May 12 2024 : Guest 1: 9/10
May 06 2024 : Guest 65: 1/10
May 03 2024 : Guest 72: 10/10
Apr 24 2024 : Joshua406: 10/10
Apr 10 2024 : Guest 50: 10/10
Apr 05 2024 : Guest 81: 9/10
Apr 03 2024 : Guest 185: 10/10
Apr 02 2024 : bofbabylon: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The main family in "Family Guy" involves Peter, Lois, Brian, Chris, Stewie and Meg. There is one more living animal in the house typically in Chris' bedroom. What animal is it?

Answer: Monkey

The evil monkey hides in Chris' wardrobe and scares him at night. The monkey points at him with an evil grimace and a strange tremble.
Eventually Chris makes friends with the monkey and the monkey moves on in his life.
2. This recurring character has had many fights with Peter. Who is it?

Answer: Ernie the Giant Chicken

Ernie has had many lengthy fights with Peter. Despite looking like a man in a chicken suit, Ernie is an actual chicken who is very big.
3. This character is a relative of Lois and runs his own company. Who is he?

Answer: Carter Pewterschmidt

Carter Pewterschmidt is a billionaire industrialist and is the owner of U.S. Steel. He is married to Barbara Pewterschmidt and has three children. Lois, Carol and Patrick. Patrick is later revealed to be a mad man.
4. This Jewish character is a pharmacist and lives on the same street as the Griffins. Who is it?

Answer: Mort Goldman

Mort's son Neil, has a crush on Meg. Mort is not liked by Peter and in one episode they scare him away from their house.
5. This is Brian's dumb ex-girlfriend portrayed by a stereotypical blonde. Who is it?

Answer: Jillian Russell-Wilcox

Jillian is the only girl Brian has dated for more than one episode. She got a new husband but he was murdered by Dianne Simmons. She is now a widow.
6. This girl is the popular in Meg's school. She plays cruel pranks on Meg. Who is she?

Answer: Connie D'Amico

Connie D'Amico has kissed every child of the Griffin family: Chris when he briefly became popular, Stewie when he tried to be a student, and Meg after she beat her with a bag of cans.
7. This fast talking black man is a weather reporter for Quahog News Station. His reports are never longer than 1-3 seconds. Who is it?

Answer: Ollie Williams

The only time Ollie was calm was when he was smoking marijuana. He has been on for longer than three seconds on two occasions, one where he was talking about his umbrella being blown away, another when he recaps an episode.
8. This character is the family doctor and works at Quahog hospital. Who is it?

Answer: Dr. Elmer Hartman

In "Stewie Loves Lois", he loses his medical license after being accused of rape, he was just giving Peter a prostate exam. He later regains his license after Peter's problem is fixed.
9. This character has worked at many places including a bowling alley, a bar and a police station. He has many phrases, most notably "Oh no". Who is it?

Answer: Bruce

Bruce has a slight lisp and is a southerner. Its also speculated he is homosexual. In one song he says that he wants a wedding ring from a person called Jeffrey.
10. This Irish person has been seen in one episode when Peter goes to find his real father. He is the town drunk in "McSwiggin Village". Who is it?

Answer: Mickey McFinnigan

He finds out Mickey is his real father when he remembers, on Fathers Day, one time Francis Griffin said he wasn't Peter's father (he finds this out after Francis dies.)
Source: Author TravelSickness

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us