FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Consuela  The Hispanic Maid
Quiz about Consuela  The Hispanic Maid

Consuela - The Hispanic Maid Trivia Quiz


Consuela's largest appearance in Seth MacFarlane's "Family Guy" is during the episode "Dog Gone" (season 8, episode 8). Let's see how much you know about this stubborn yet humorous maid.

A multiple-choice quiz by tripack. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Family Guy
  8. »
  9. 'Family Guy' Characters

Author
tripack
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
337,138
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
952
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 149 (9/10), valjoedg (8/10), Guest 81 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. With what name does Consuela refer to Peter? Hint


Question 2 of 10
2. This character was talking on the phone before he/she was rudely interrupted and thrown outside by Consuela. Who was kicked out? Hint


Question 3 of 10
3. Over the phone, what did Consuela inform Stewie that she took from him? Hint


Question 4 of 10
4. At the end of the day, Consuela refuses to leave the Griffin house. Why is this? Hint


Question 5 of 10
5. Where do the Griffins make Consuela sleep? Hint


Question 6 of 10
6. Which of the following items does Consuela NOT wear as part of her usual outfit? Hint


Question 7 of 10
7. Which family member does Consuela bring with her to the Griffin household? Hint


Question 8 of 10
8. Inevitably, Consuela is fired. Equally as inevitable, she refuses to leave. How much money does Peter offer her to leave right away? Hint


Question 9 of 10
9. How does Peter oust Consuela? Hint


Question 10 of 10
10. What does Consuela say to Joe? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 05 2024 : Guest 149: 9/10
Apr 03 2024 : valjoedg: 8/10
Apr 01 2024 : Guest 81: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. With what name does Consuela refer to Peter?

Answer: Mr. Peter

As Consuela introduces herself to the Griffin family, she greets Peter and the children. Stewie then goes on to comment about her make-up, saying that it looks like she is going out.
2. This character was talking on the phone before he/she was rudely interrupted and thrown outside by Consuela. Who was kicked out?

Answer: Brian

Brian was talking on the phone, wondering if anyone had seen him hit the dog with his car the other night. Consuela then comes by and throws him outside, not realizing that Brian wasn't "that king of dog".
3. Over the phone, what did Consuela inform Stewie that she took from him?

Answer: play money

Stewie notifies Consuela that he is missing about $1,000 in play money, which she quickly admits to have taken and refuses to return to him.
4. At the end of the day, Consuela refuses to leave the Griffin house. Why is this?

Answer: it's raining outside

For some reason, Consuela is deathly afraid of rain. Peter and Lois are no match for her stubbornness, and she ends up staying the night at the Griffin house.
5. Where do the Griffins make Consuela sleep?

Answer: with Chris

Consuela ends up sleeping with Chris on his bed. As if this wasn't bad (and strange) enough for Chris, she takes all the covers and tells Chris that his fat will keep him warm. Ouch!
6. Which of the following items does Consuela NOT wear as part of her usual outfit?

Answer: hat

Consuela's main attire consists of a pink and white maid outfit, and the features listed.
7. Which family member does Consuela bring with her to the Griffin household?

Answer: her nephew

There is no school that day, so Consuela brings her nephew Mikey to the Griffin house. At this point, Lois has had enough and is ready to fire Consuela.
8. Inevitably, Consuela is fired. Equally as inevitable, she refuses to leave. How much money does Peter offer her to leave right away?

Answer: $40

Peter and Lois confront Consuela and fire her. After Consuela refuses, Peter offers her 40$ in a desperate attempt to make her leave immediately. Instead, she takes the money, says she's staying, and carries on with her work.
9. How does Peter oust Consuela?

Answer: he makes her sniff a chloroform soaked rag

Peter asks Consuela if a rag he is carrying smells like chloroform, a once-popular anesthetic. She takes the bait and is knocked out immediately. Peter then puts her in a basket and drops her off at his friend Joe's house.
10. What does Consuela say to Joe?

Answer: "We need more lemon Pledge."

This quote turned out to be a hit and was featured in another episode. When Joe sees this, he is completely puzzled and just says "okay".
Source: Author tripack

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us