FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Five By Five
Quiz about Five By Five

Five By Five Trivia Quiz


This is not a quiz on the "Angel" episode "Five By Five". It's one on Faith's famous catchphrase "five by five", both "Angel and Buffy" knowledge needed.

A multiple-choice quiz by friendsrule!. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Buffy The Vampire Slayer
  8. »
  9. 'Buffy' And 'Angel'

Author
friendsrule!
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
159,482
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1947
- -
Question 1 of 10
1. How many times did Faith say "five by five" in the episode "Faith, Hope And Trick"? Hint


Question 2 of 10
2. "Hey, as long as you don't go scratchin' at me or humpin' my leg, we're five by five, you know?" What was Oz's response? Hint


Question 3 of 10
3. Buffy: "You got a problem?" Faith: "I'm five by five, B, living entirely large, actually wondering about _________."

Answer: (Two Words)
Question 4 of 10
4. Buffy: "Are you alright?" Faith: "Five by five. It's that thing about a coma. Wake up all rested and rejuvenated. And ready for payback." What episode was this from? Hint


Question 5 of 10
5. Willow: "Ooh, check me out, I'm _________ , I'm five by five."
Hint


Question 6 of 10
6. Willow knows what "five by five" means.


Question 7 of 10
7. Joyce: "You're sure you're okay?" Who answers her by saying "five by five"? Hint


Question 8 of 10
8. The following speech takes place in the episode "Revelations". Buffy: "How are you?" Faith: "Five by five." Buffy: "I'll interpret that as good."


Question 9 of 10
9. "You thought that you could just touch it. That you'd be okay. five by five, right Faith?" Who said that? Hint


Question 10 of 10
10. In the "Angel" episode "Five By Five" did anyone say "five by five"?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 18 2024 : Bangelnobike: 10/10
Feb 16 2024 : Guest 65: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many times did Faith say "five by five" in the episode "Faith, Hope And Trick"?

Answer: Twice

Once talking to Oz, and once talking to Buffy.
2. "Hey, as long as you don't go scratchin' at me or humpin' my leg, we're five by five, you know?" What was Oz's response?

Answer: "Fair enough"

"Something occurring. Uh, now, you both kill vamps, and who could blame you, but, I'm, I'm wondering about your position on werewolves." This was from "Faith, Hope And Trick".
3. Buffy: "You got a problem?" Faith: "I'm five by five, B, living entirely large, actually wondering about _________."

Answer: your problem

Faith: "You've been doing this the longest." Buffy: "I have." Faith: "Yeah. Maybe a little too long" Buffy: "Excuse me? What's that supposed to mean?" This is from the episode "Faith, Hope And Trick".
4. Buffy: "Are you alright?" Faith: "Five by five. It's that thing about a coma. Wake up all rested and rejuvenated. And ready for payback." What episode was this from?

Answer: "This Year's Girl"

Buffy: "I've been looking for you." Faith: "I've been standing still for eight months, B. How hard did you look?"
5. Willow: "Ooh, check me out, I'm _________ , I'm five by five."

Answer: Wicked cool

Willow was mocking Faith while talking to Tara in "This Year's Girl".
6. Willow knows what "five by five" means.

Answer: False

Tara: "Five by five? Five what by five what?" Willow: "See, that's the thing. No one knows."
7. Joyce: "You're sure you're okay?" Who answers her by saying "five by five"?

Answer: Faith in Buffy's body

This was from "This Year's Girl", Buffy and Faith had just switched bodies.
8. The following speech takes place in the episode "Revelations". Buffy: "How are you?" Faith: "Five by five." Buffy: "I'll interpret that as good."

Answer: True

9. "You thought that you could just touch it. That you'd be okay. five by five, right Faith?" Who said that?

Answer: Angel

"Where are you gonna go? Back out in that darkness? I once told you that you didn't have to go out in that darkness. Remember? That it was your choice. Well, you chose. You thought that you could just touch it. That you'd be okay, five by five, right Faith? But it swallowed you whole. So tell me, how did you like it?" She responds by slapping him in the "Angel" episode "Sanctuary".
10. In the "Angel" episode "Five By Five" did anyone say "five by five"?

Answer: No

Faith was in the episode, but no one said her catchphrase.
Source: Author friendsrule!

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/5/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us