FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Frasier Says Goodbye
Quiz about Frasier Says Goodbye

Frasier Says Goodbye Trivia Quiz


This quiz is based on the final episode of "Frasier". "Goodbye Seattle" was one of the best episodes of the season. Enjoy!

A multiple-choice quiz by Paul's Girl. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Frasier

Author
Paul's Girl
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
186,322
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Tough
Avg Score
12 / 20
Plays
3965
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Guest 104 (10/20), Guest 74 (6/20), Guest 172 (9/20).
- -
Question 1 of 20
1. What is the name of the woman that Frasier is dating? Hint


Question 2 of 20
2. What time does Frasier's radio show start? Hint


Question 3 of 20
3. Who took over for Frasier as host of his show when Frasier was late? Hint


Question 4 of 20
4. What time is Charlotte leaving for Chicago? Hint


Question 5 of 20
5. In what city does Fraiser's agent, Bebe say she found a job for Frasier?

Answer: (Two Words)
Question 6 of 20
6. What is the first thing Simon says when Frasier opens the door for him? Hint


Question 7 of 20
7. What is the name of Daphne's brother with the speech problem? Hint


Question 8 of 20
8. What was one the last things Frasier said to Charlotte when she left? Hint


Question 9 of 20
9. Marty and Ronnie picked July 15th as their wedding date. What day did Marty book the ceremony for? Hint


Question 10 of 20
10. What significant day was Marty thinking of when he booked the wedding for the wrong day? Hint


Question 11 of 20
11. What is the name of the gift that Niles bought for Daphne? Hint


Question 12 of 20
12. What nickname do Ronnie and Marty have for Frasier and Niles? Hint


Question 13 of 20
13. Why did the flower girl have to be taken out of the wedding? Hint


Question 14 of 20
14. Eddie ate the ________ so Niles and Daphne had to take him to the vet.

Answer: (One Word)
Question 15 of 20
15. Who played the vet Niles and Daphne took Eddie to? Hint


Question 16 of 20
16. What did Niles say that made Daphne's water break? Hint


Question 17 of 20
17. Where do Marty and Ronnie get married? Hint


Question 18 of 20
18. What do Niles and Daphne name their son?

Answer: (One Word)
Question 19 of 20
19. Who is the new station manager? Hint


Question 20 of 20
20. Who is the actor who plays Daphne's brother, Simon? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 11 2024 : Guest 104: 10/20
Jun 09 2024 : Guest 74: 6/20
May 29 2024 : Guest 172: 9/20
May 29 2024 : Guest 194: 6/20
May 29 2024 : NancyBoo: 12/20
May 28 2024 : Guest 90: 17/20
May 28 2024 : AuntGrezilda: 12/20
May 27 2024 : Guest 104: 14/20
May 27 2024 : Guest 136: 5/20

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the woman that Frasier is dating?

Answer: Charlotte

Charlotte was orginally Frasier's matchmaker but she and Frasier ended up dating. She was played by the very talented actress Laura Linney. She's known for her roles in "Love Actually", "The Truman Show" and "The Life of David Gale".
2. What time does Frasier's radio show start?

Answer: 2:00pm

Since it was Charlotte's last day in Seattle, she and Frasier were going to have lunch. Their lunch ran a bit long and Frasier ended up missing his whole show.
3. Who took over for Frasier as host of his show when Frasier was late?

Answer: Kenny

Kenny had been a D.J before he was station manager. After taking over for Frasier that day, he decided to quit his job and go back to being a D.J.
4. What time is Charlotte leaving for Chicago?

Answer: Midnight

Charlotte had to leave for Chicago at midnight so she and Frasier spend the evening playing Scrabble.
5. In what city does Fraiser's agent, Bebe say she found a job for Frasier?

Answer: San Francisco

The most prominent radio psychiatrist in San Francisco "mysteriously" passed away while Bebe was there, so she put in a good word for Frasier.
6. What is the first thing Simon says when Frasier opens the door for him?

Answer: Whiskey please!

Simon stumbles in to Frasier's apartment ordering whiskey. He then tells Daphne that he brought two of her other brothers to see her.
7. What is the name of Daphne's brother with the speech problem?

Answer: Michael

The role of Michael Moon was played by the talented actor Robbie Coltrane, best known for his role in "Harry Potter".
8. What was one the last things Frasier said to Charlotte when she left?

Answer: Positively quilty

While playing Scrabble, Charlotte argued that quilty was a word. As she was leaving, she kept forgetting her belongings and had to keep coming back to Frasier's apartment. It was a very cute, emotional scene.
9. Marty and Ronnie picked July 15th as their wedding date. What day did Marty book the ceremony for?

Answer: May 15th

Ronnie was very upset when she realized Marty booked the wedding for May 15th. The only choices they had were to postpone the wedding until at least October, or get the wedding together in 8 days.
10. What significant day was Marty thinking of when he booked the wedding for the wrong day?

Answer: Eddie's birthday

Ironically, by the end of the episode, May 15th was Eddie's birthday, Marty and Ronnie's wedding day, and Niles and Daphne's son's birthday.
11. What is the name of the gift that Niles bought for Daphne?

Answer: The Born Musician

Niles was so nervous that their son would turn out like Daphne's brothers that he wanted to be sure the baby would be born with an appreciation for higher culture.
12. What nickname do Ronnie and Marty have for Frasier and Niles?

Answer: The Duke and Duchess

Ronnie didn't know that Frasier and Niles were unaware of their nickname. When she used it in front of them, neither one would admit the Duchess referred to him.
13. Why did the flower girl have to be taken out of the wedding?

Answer: She was drunk

The flower girl was nervous, so Simon decided to give her some champagne. That was one of only many problems at the wedding.
14. Eddie ate the ________ so Niles and Daphne had to take him to the vet.

Answer: ring

The wedding ring fell in the pate that Eddie was eating.
15. Who played the vet Niles and Daphne took Eddie to?

Answer: Jason Biggs

Jason Biggs is the very funny actor best known for his role as Jim in the "American Pie" trilogy.
16. What did Niles say that made Daphne's water break?

Answer: Open bar

This only added to Niles' fear that their son would be like Daphne's brothers.
17. Where do Marty and Ronnie get married?

Answer: the vet's office

The wedding takes place in the vet's office with Frasier officiating and Niles, Daphne and their son as the only guests.
18. What do Niles and Daphne name their son?

Answer: David

This is only said once in the episode. It is near the end when the cast is back in Frasier's apartment. Marty says "Hey, David. I'm your Grandpa".
Note: Since creating this quiz, it was pointed out to me that "David" could be in reference to the "Frasier" producer David Angelil, who passed away as a result of the terrorist attacks on September 11, 2001. I don't know if this is true or not, but it is a definate possibility.
19. Who is the new station manager?

Answer: Roz

Roz is named as Kenny's successor as station manager. It seems like Roz's promotion has been a long time coming.
20. Who is the actor who plays Daphne's brother, Simon?

Answer: Anthony LaPaglia

Anthony LaPaglia is absolutely hilarious as Daphne's drunken brother. He is a very talented actor who has won an Emmy for this role and was nominated again in 2004. He is also the star of the great show, "Without a Trace".
Source: Author Paul's Girl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us