FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Full House
Quiz about Full House

Take this Full House Quiz! Easy Trivia | Television


A fun quiz about the show "Full House".

A multiple-choice quiz by cuddley545. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Author
cuddley545
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
352,851
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
839
Last 3 plays: Guest 208 (9/10), Guest 68 (10/10), Guest 172 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. How many seasons aired of "Full House"? Hint


Question 2 of 10
2. By the end of the series, how many girls lived in the Tanner house? Hint


Question 3 of 10
3. By the end of the series, how many boys lived in the Tanner house? Hint


Question 4 of 10
4. What Was DJ's horse's name? Hint


Question 5 of 10
5. What pet did the Tanners have? Hint


Question 6 of 10
6. What was the name of the Tanners' pet? Hint


Question 7 of 10
7. What episode in season one did we first see Kimmy? Hint


Question 8 of 10
8. Who was the oldest daughter? Hint


Question 9 of 10
9. Who said "Pin a rose on your nose"? Hint


Question 10 of 10
10. Which character was played by two actors? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 208: 9/10
Jul 15 2024 : Guest 68: 10/10
Jul 06 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 27 2024 : Guest 69: 10/10
Jun 16 2024 : Guest 73: 7/10
Jun 09 2024 : Guest 71: 9/10
May 22 2024 : cheeseit223: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many seasons aired of "Full House"?

Answer: 8

They ended the show with Michelle falling off the horse at the end of season 8.
2. By the end of the series, how many girls lived in the Tanner house?

Answer: Four

They were Becky, Michelle, DJ and Stephanie.
3. By the end of the series, how many boys lived in the Tanner house?

Answer: Five

They were Danny, Joey, Jesse, Nicky and Alex.
4. What Was DJ's horse's name?

Answer: Rocket

He was only in one epeisode.
5. What pet did the Tanners have?

Answer: dog

They got the dog when he was a puppy, in the third season.
6. What was the name of the Tanners' pet?

Answer: Comet

Michelle named the dog Comet.
7. What episode in season one did we first see Kimmy?

Answer: 3

She was mentioned in the first episode but did not appear till episode three.
8. Who was the oldest daughter?

Answer: DJ

Donna Jo was her whole name. Stephanie was the middle girl and Michelle was the youngest. Pam was their mother who died before the series started.
9. Who said "Pin a rose on your nose"?

Answer: Stephanie

She was also known was saying, "How rude!"
10. Which character was played by two actors?

Answer: Michelle

The role of Michelle was played by twins, Mary Kate and Ashley Olsen.
Source: Author cuddley545

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us