FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Full House
Quiz about Full House

Full House Test | Television


This is one of my favorite shows. Let's see if you know as much as I do.

A multiple-choice quiz by PancakePerson. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
362,019
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
665
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 208 (9/10), Guest 68 (9/10), Guest 142 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. In the episode "Secret Admirer", who does Rusty want to give the letter to and who does he want that person to think sent it? Hint


Question 2 of 10
2. When Danny and Joey became soulmate best friends, what did they each put into the time capsule to show their friendship (besides the vows)? Hint


Question 3 of 10
3. When Stephanie is tired of not getting any attention, what does her husband (not really) give her instead of a ring? Hint


Question 4 of 10
4. Which of these was never seen riding a horse on "Full House"? Hint


Question 5 of 10
5. When Michelle wants to play with Joey and Uncle Jesse, where does she hide Uncle Jesse's ring? Hint


Question 6 of 10
6. At Jesse's 10 year high school reunion, he sees his high school love again. What is their song? Hint


Question 7 of 10
7. At what job does Joey date his boss? Hint


Question 8 of 10
8. In what grade does Stephanie have a crush on her teacher? Hint


Question 9 of 10
9. For Comet's surprise party, what does Michelle rename the dog she stole? Hint


Question 10 of 10
10. Who helps Stephanie overcome her fear of wearing her glasses but gets her in trouble? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 208: 9/10
Jul 15 2024 : Guest 68: 9/10
Jul 14 2024 : Guest 142: 10/10
Jul 07 2024 : Guest 99: 0/10
Jul 06 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 14 2024 : Guest 71: 9/10
Jun 01 2024 : Guest 73: 9/10
May 26 2024 : Guest 66: 10/10
May 25 2024 : Guest 35: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the episode "Secret Admirer", who does Rusty want to give the letter to and who does he want that person to think sent it?

Answer: DJ, Paperboy

In the episode Rusty gives it to Michelle but she gives it to the wrong person so it becomes crazy in the Tanner household.
2. When Danny and Joey became soulmate best friends, what did they each put into the time capsule to show their friendship (besides the vows)?

Answer: A baseball hat and an insult book

This episode also reveals Danny and Joey's middle names - Ernest and Alvin.
3. When Stephanie is tired of not getting any attention, what does her husband (not really) give her instead of a ring?

Answer: A Scooby Doo tattoo

Luckily when Stephanie gets married she and her fake husband don't kiss. He just kisses her on the hand.
4. Which of these was never seen riding a horse on "Full House"?

Answer: Comet

DJ, Michelle, Danny, Jesse and Becky have all been seen riding on the show. Comet, the dog, never was.
5. When Michelle wants to play with Joey and Uncle Jesse, where does she hide Uncle Jesse's ring?

Answer: In the cookie jar

The ring that Michelle hides is the ring Uncle Jesse is going to give Becky once they get married.
6. At Jesse's 10 year high school reunion, he sees his high school love again. What is their song?

Answer: Muskrat Love

In this episode they do kiss but Jesse is engaged to Becky. Luckily he doesn't feel anything and Becky doesn't get too upset.
7. At what job does Joey date his boss?

Answer: As a radio host for a radio station

All these jobs are jobs Joey has on the show.
8. In what grade does Stephanie have a crush on her teacher?

Answer: Fourth grade

In this episode it is the first day of school for all the girls and Michelle comes to Stephanie for advice in the middle of class.
9. For Comet's surprise party, what does Michelle rename the dog she stole?

Answer: Peanut

Comet has a surprise party which Joey and Stephanie throw; they invite all the dogs on the street.
10. Who helps Stephanie overcome her fear of wearing her glasses but gets her in trouble?

Answer: Steve

This Steve isn't DJ's boyfriend Steve, this is one of DJ's friends' cousin Steve, as in Steve Urkel. Steve Urkel is from the show "Family Matters", the character with the weird walk, talk, and look.
Source: Author PancakePerson

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us