FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Full House
Quiz about Full House

Full House Trivia Quiz


This quiz is about everything 'Full House'-related. It's about characters, episodes, names, and much more.

A multiple-choice quiz by unique8403. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Author
unique8403
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
374,700
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
586
Last 3 plays: Guest 208 (10/10), Guest 76 (9/10), Guest 68 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the last name of the family that the show is centered around? Hint


Question 2 of 10
2. How many people are living in the house at the end of the series? Hint


Question 3 of 10
3. What is the oldest Tanner girl's best friend's name? Hint


Question 4 of 10
4. What does DJ stand for? Hint


Question 5 of 10
5. What is Michelle's middle name? Hint


Question 6 of 10
6. Jesse and Becky's twins are named Nicky and Alex, but what are Nicky and Alex short for? Hint


Question 7 of 10
7. What is the last name of the actor who played Jesse? Hint


Question 8 of 10
8. Which character in the show was played by twins? Hint


Question 9 of 10
9. How is Joey related to the Tanners? Hint


Question 10 of 10
10. Which girl took hip-hop dance classes? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 208: 10/10
Today : Guest 76: 9/10
Jul 15 2024 : Guest 68: 10/10
Jul 14 2024 : Guest 136: 9/10
Jul 07 2024 : Guest 99: 1/10
Jun 01 2024 : Guest 73: 9/10
May 31 2024 : Guest 172: 10/10
May 22 2024 : cheeseit223: 7/10
May 18 2024 : Guest 69: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the last name of the family that the show is centered around?

Answer: Tanner

While these are all last names from the show, the people with these last names don't play that big of a part. Gibbler is the last name of the Tanners' neighbors. Larson is the last name of a woman that Danny dated. Donaldson is the last name of the woman Jesse marries.
2. How many people are living in the house at the end of the series?

Answer: nine people

Here is a list of the nine people: Danny, DJ, Stephanie, Michelle, Joey, Jesse, Becky, Nicky, and Alex.
3. What is the oldest Tanner girl's best friend's name?

Answer: Kimmy

Gia and Mickey are Stephanie's friends. Denise is Michelle's best friend.
4. What does DJ stand for?

Answer: Donna Jo

I made up all of these names except Donna Jo. You hear DJ's full name when she is in trouble.
5. What is Michelle's middle name?

Answer: Elizabeth

Judith is Stephanie's middle name and Ernest is Danny's middle name. I just made up Marie.
6. Jesse and Becky's twins are named Nicky and Alex, but what are Nicky and Alex short for?

Answer: Nicholas and Alexander

Only one of these names is even close to being correct because the twins are both boys. Jesse choose the name Nicky and Becky choose the name Alex.
7. What is the last name of the actor who played Jesse?

Answer: Stamos

Laughlin and Olsen are both last names of people on the show but they didn't play Jesse. Katsopolis is Jesse's last name in the show.
8. Which character in the show was played by twins?

Answer: Michelle

Michelle is played by Mary-Kate and Ashley Olsen.
9. How is Joey related to the Tanners?

Answer: He's Danny's best friend.

Danny and Joey met in grade school. Jesse is Danny's brother-in-law.
10. Which girl took hip-hop dance classes?

Answer: Stephanie

Michelle and DJ took horse riding lessons, not dance.
Source: Author unique8403

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us