FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Full House
Quiz about Full House

The Ultimate Full House Quiz | Television


This one is kind of tough. It will definitely gauge how well you paid attention to details.

A multiple-choice quiz by Keri1983. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Author
Keri1983
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
376,914
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
433
Last 3 plays: Guest 208 (8/10), Guest 68 (10/10), Guest 136 (6/10).
-
Question 1 of 10
1. Stephanie stains DJ's sweater while at a grocery store. What is the name of the food Stephanie has been sampling when this happens? Hint


Question 2 of 10
2. Joey receives money from an old savings bond and gives everyone a gift. How many dollars does Danny expect to get from him? Hint


Question 3 of 10
3. DJ and Kimmy got into a fight and returned one another's belongings. Which of these WASN'T something Kimmy ORIGINALLY gave to DJ? Hint


Question 4 of 10
4. DJ's cousin Steve came to visit. Who didn't play football when they all went to the park? Hint


Question 5 of 10
5. Stephanie, Jesse, and Joey have chicken pox. What kind of sandwiches does Danny prepare for them? Hint


Question 6 of 10
6. DJ first took Spanish in junior high. What was the full name of her Spanish teacher? Hint


Question 7 of 10
7. Danny once drove a boat in Hawaii. What did Danny mistake for an island on the map? Hint


Question 8 of 10
8. DJ went on a crash diet in an episode. How many days did Stephanie say DJ had gone without eating? Hint


Question 9 of 10
9. Stephanie had a crush on a boy who played little league baseball. What was the boy's name? Hint


Question 10 of 10
10. Which was NOT part of the presentation DJ gave to the guys when trying to get her own room? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 208: 8/10
Jul 15 2024 : Guest 68: 10/10
Jul 14 2024 : Guest 136: 6/10
Jul 08 2024 : Guest 71: 8/10
Jul 07 2024 : Guest 99: 0/10
Jul 06 2024 : piercingmyth: 7/10
Jun 24 2024 : Guest 174: 7/10
Jun 17 2024 : Guest 143: 7/10
Jun 14 2024 : Guest 99: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Stephanie stains DJ's sweater while at a grocery store. What is the name of the food Stephanie has been sampling when this happens?

Answer: Funky Franks

Stephanie ate too many Funky Franks at the store when she stained the sweater with mustard. She later shrinks it in the dryer.
2. Joey receives money from an old savings bond and gives everyone a gift. How many dollars does Danny expect to get from him?

Answer: 800

Danny loaned Joey money to fix his car 11 years ago. Joey spent some of the savings bond money on a pin ball machine.
3. DJ and Kimmy got into a fight and returned one another's belongings. Which of these WASN'T something Kimmy ORIGINALLY gave to DJ?

Answer: pink hat

DJ gave the hat to Kimmy as a birthday gift.
4. DJ's cousin Steve came to visit. Who didn't play football when they all went to the park?

Answer: Becky

Becky wasn't at the park.
5. Stephanie, Jesse, and Joey have chicken pox. What kind of sandwiches does Danny prepare for them?

Answer: tuna

He sang a song about tuna and soup being nutritious and delicious.
6. DJ first took Spanish in junior high. What was the full name of her Spanish teacher?

Answer: Linda Mosely

Danny kissed her and DJ'S friends saw it.
7. Danny once drove a boat in Hawaii. What did Danny mistake for an island on the map?

Answer: chip crumb

He was trying to get to the island of Pua.
8. DJ went on a crash diet in an episode. How many days did Stephanie say DJ had gone without eating?

Answer: 3

Stephanie finally told and broke a pinky-swear.
9. Stephanie had a crush on a boy who played little league baseball. What was the boy's name?

Answer: Brett

Brett wrote Stephanie's initials inside a heart on his bat in hopes she would purposely lose the game so he could win.
10. Which was NOT part of the presentation DJ gave to the guys when trying to get her own room?

Answer: interests

Stephanie and Michelle ended up sharing a room as a result.
Source: Author Keri1983

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us