FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Full House Trivia
Quiz about Full House Trivia

'Full House' Trivia Trivia Quiz


I hope you like my quiz.

A multiple-choice quiz by Luna78870. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Author
Luna78870
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
42,456
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
19809
Last 3 plays: Guest 174 (13/15), Guest 99 (1/15), Guest 173 (9/15).
- -
Question 1 of 15
1. How many people lived in the Tanner house when the show ended? Hint


Question 2 of 15
2. What was the name of their dog?

Answer: (One Word)
Question 3 of 15
3. What was Kimmy's dog's name? Hint


Question 4 of 15
4. What was Michelle's favorite movie? Hint


Question 5 of 15
5. What was Michelle's FULL name?

Answer: (Three Words)
Question 6 of 15
6. Who pierced Stephanie's ears? Hint


Question 7 of 15
7. Where was Becky from? Hint


Question 8 of 15
8. On what day did Becky and Jesse get married? Hint


Question 9 of 15
9. For DJ's senior year in high school, she wanted to pull off the best senior prank ever so that everyone would remember her. Whose prank did she have to beat? Hint


Question 10 of 15
10. What prank did DJ pull off? Hint


Question 11 of 15
11. Why was the high school principal always jealous of Jesse? Hint


Question 12 of 15
12. Vicki was older than Danny.


Question 13 of 15
13. What theme did Kimmy choose for her wedding? Hint


Question 14 of 15
14. Danny stood at the front of someone's apartment door, stood on a chair, and peeked inside to see two people on a couch together. Name the person who the apartment belonged to.

Answer: (One Word, first name only)
Question 15 of 15
15. During what years did the show originally air? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 09 2024 : Guest 174: 13/15
Jul 07 2024 : Guest 99: 1/15
Jul 05 2024 : Guest 173: 9/15
Jun 30 2024 : Guest 72: 10/15
Jun 30 2024 : Guest 174: 11/15
Jun 12 2024 : Guest 49: 11/15
Jun 10 2024 : Guest 71: 15/15
Jun 09 2024 : Guest 152: 7/15
Jun 08 2024 : Guest 35: 7/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many people lived in the Tanner house when the show ended?

Answer: 9

It was Danny, DJ, Stephanie, Michelle, Jesse, Becky, Nicky, Alex and Joey.
2. What was the name of their dog?

Answer: Comet

They got Comet when he was just a little puppy.
3. What was Kimmy's dog's name?

Answer: Coco

Kimmy brought her dog to the dog show that the Tanner's had in their backyard in one episode. It was a large white poodle. Coco supposedly could sing to 'Polly-Wolly-Doodle-All-The-Day'. In another episode, when Jesse found a ferret, she claimed that her dog's name was Sinbad. Weird, huh?
4. What was Michelle's favorite movie?

Answer: 'The Little Mermaid'

You found this out on the episode that she fell off her bike. Joey tried to bribe her with a movie encouraging her to get back on her bike, but she wouldn't budge.
5. What was Michelle's FULL name?

Answer: Michelle Elizabeth Tanner

She said, for example, this in one of the older episodes. She was singing 'Happy Birthday' to herself, and she said 'Happy birthday to Michelle Elizabeth Tanner', while eating big pieces of chocolate cake.
6. Who pierced Stephanie's ears?

Answer: Kimmy

Stephanie's ears got infected and she got in big trouble.
7. Where was Becky from?

Answer: Nebraska

She always wanted Jesse to come to Nebraska with her, especially for the holidays.
8. On what day did Becky and Jesse get married?

Answer: Valentine's Day

Becky said, 'Let's get married on the most romantic day of the year' and Jesse replied, 'What? Elvis' birthday?' Becky: 'No silly, Valentine's Day.' Then she realized it was only a few weeks away, and started to worry.
9. For DJ's senior year in high school, she wanted to pull off the best senior prank ever so that everyone would remember her. Whose prank did she have to beat?

Answer: Jesse

He had pulled off the principal's toupee using a fishing line and a hook.
10. What prank did DJ pull off?

Answer: She put the principal's car on the roof of the school

She had left the hood down, and it started to rain. Jesse hot-wired the car and closed the top, but he almost got arrested after getting caught.
11. Why was the high school principal always jealous of Jesse?

Answer: Jesse had better hair than he did

The principal always loathed the fact that Jesse always had a nice head full of hair.
12. Vicki was older than Danny.

Answer: True

This was said in the episode where DJ has her prom. Danny flipped out over this, and he was obsessed with the fact that he never told her. He kept making comments to bother Vicki for not telling him sooner.
13. What theme did Kimmy choose for her wedding?

Answer: Friday the 13th

The costumes Kimmy and Dwayne put on were funny. The setting was funny too. They didn't get married though.
14. Danny stood at the front of someone's apartment door, stood on a chair, and peeked inside to see two people on a couch together. Name the person who the apartment belonged to.

Answer: Steve

DJ and Steve were in Steve's apartment watching movies when DJ fell asleep. She lost track of time and Danny got worried. When DJ woke up, she left and saw Danny on the floor next to the broken chair. At the end of the episode, DJ told Danny that he had to pay for the chair.
15. During what years did the show originally air?

Answer: 1987-1995

Almost 10 years!
Source: Author Luna78870

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us