FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hardest Ever Frasier Quiz 2
Quiz about Hardest Ever Frasier Quiz 2

Hardest Ever 'Frasier' Quiz 2!


Following on from the epic journey that was my first quiz, here is the second installment in this saga of banter concerning the best show ever created!

A multiple-choice quiz by seard007. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Frasier

Author
seard007
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
371,926
Updated
Dec 27 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
571
Last 3 plays: Guest 31 (5/10), Guest 104 (5/10), Guest 81 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. How much per ounce do Frasier and Niles initially pay for Petyr's Beluga caviar in 'Roe To Perdition'? Hint


Question 2 of 10
2. Excluding the end credits, what are the last words Frasier Crane ever says on the show, in the final episode 'Goodnight Seattle (part 2)'? Hint


Question 3 of 10
3. Who is the first caller Frasier talks to in the very first episode 'The Good Son'? Hint


Question 4 of 10
4. Where does the landmark episode 'The Two Hundredth' begin? Hint


Question 5 of 10
5. In the episode 'Roz and the Schnoz', what does Dr Crane serve Roz's baby's grandparents? Hint


Question 6 of 10
6. To what tune is the Corkmaster song sung to in 'Whine Club'? Hint


Question 7 of 10
7. What word can Martin not execute properly in his carol singing? Hint


Question 8 of 10
8. In 'Dinner Party', what does Frasier use as his 4th black ball? Hint


Question 9 of 10
9. What wine was Niles planning to pair with a Chilean Sea Bass as a result of his usage of 'ganja in its purest form' in 'High Holidays'? Hint


Question 10 of 10
10. Frasier attempts to woo three women in three separate dates in the episode 'Three Dates and a Break Up', but in what order does he do so? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 08 2024 : Guest 31: 5/10
Jun 06 2024 : Guest 104: 5/10
May 18 2024 : Guest 81: 5/10
May 17 2024 : Adamchiv: 6/10
May 13 2024 : Guest 69: 3/10
Apr 30 2024 : Guest 84: 3/10
Apr 18 2024 : Guest 76: 9/10
Apr 15 2024 : Guest 24: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How much per ounce do Frasier and Niles initially pay for Petyr's Beluga caviar in 'Roe To Perdition'?

Answer: $40

Petyr says that if the Russian mafia finds out he sells it for that price, they would cut out his tongue and pluck out his eyes!
2. Excluding the end credits, what are the last words Frasier Crane ever says on the show, in the final episode 'Goodnight Seattle (part 2)'?

Answer: 'Wish me luck'

This ending is only bested by 'Blackadder' for me, with the final words of that series being similar - 'Good luck everyone'.
3. Who is the first caller Frasier talks to in the very first episode 'The Good Son'?

Answer: Bob

The show begins with Frasier saying:
'Listen to yourself, Bob! You follow her to work, you eavesdrop on her calls, you open her mail. The minute you started doing these things, the relationship was over! Thank you for your call.'
4. Where does the landmark episode 'The Two Hundredth' begin?

Answer: KACL radio station

One will never forget that creepy weirdo who holds the copy to Frasier's special show.
5. In the episode 'Roz and the Schnoz', what does Dr Crane serve Roz's baby's grandparents?

Answer: Quiche

'Quiche her? I hardly know her!'
6. To what tune is the Corkmaster song sung to in 'Whine Club'?

Answer: Rule Britannia

It is a frankly strange song which starts with:
'Rule Corkmaster, the Master of the Cork,
He knows which wine goes with fish or pork.'

I didn't even need to look that up.
7. What word can Martin not execute properly in his carol singing?

Answer: Divine

One of the classic scenes is when Frasier and Niles bob up and down whilst doing voice exercises.
8. In 'Dinner Party', what does Frasier use as his 4th black ball?

Answer: A fig

Niles points out that Frasier used a 'dried up old fig', and the latter swiftly replies that Lucy Cromwell, the woman he was to trying to get rid of, is as well!
9. What wine was Niles planning to pair with a Chilean Sea Bass as a result of his usage of 'ganja in its purest form' in 'High Holidays'?

Answer: Zinfandel

When Frasier comes across his concoction later, he guffaws 'Madness!' in dead seriousness.
10. Frasier attempts to woo three women in three separate dates in the episode 'Three Dates and a Break Up', but in what order does he do so?

Answer: Kimberly, Adair, Leslie

Frasier, as possibly expected, fails miserably with all three. Poor guy.
Source: Author seard007

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us