FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hardest Ever Frasier Quiz
Quiz about Hardest Ever Frasier Quiz

Hardest Ever 'Frasier' Quiz!


I have seen every episode of 'Frasier' at least twice I believe, so this quiz will be filled with some very tricky questions from the best TV show of all time!

A multiple-choice quiz by seard007. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Frasier

Author
seard007
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
370,548
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
1218
Last 3 plays: Guest 2 (7/10), AuntGrezilda (2/10), Guest 172 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. What character does Gil play in Frasier's portrayal of Nightmare Inn in 'Ham Radio'? Hint


Question 2 of 10
2. Who do the KACL employees think Deb is? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of the Father Christmas who takes Roz's fancy in 'We Two Kings'? Hint


Question 4 of 10
4. According to the news report which incorrectly tells of Frasier's death, injuries by which object caused him to perish? Hint


Question 5 of 10
5. What is the name of the horse which Niles purchases for Martin? Hint


Question 6 of 10
6. What is Alice Doyle's middle name? Hint


Question 7 of 10
7. What is the name of the man who calls into the show sharing that he is only staying with his girlfriend until someone better comes along? Frasier then briefly dates the aforementioned girlfriend. Hint


Question 8 of 10
8. What dish does Niles jokingly say is bad during Frasier's party in 'Three Dates and a Breakup'? Hint


Question 9 of 10
9. In what episode does Martin reveal that Balentine beers are going out of production? Hint


Question 10 of 10
10. Which babysitter is Niles referencing when he says somewhat creepily: "I liked her"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 09 2024 : Guest 2: 7/10
Jun 08 2024 : AuntGrezilda: 2/10
Jun 07 2024 : Guest 172: 4/10
Jun 07 2024 : Guest 37: 10/10
Jun 06 2024 : Guest 86: 8/10
Jun 04 2024 : Guest 115: 7/10
Jun 02 2024 : Guest 2: 8/10
Jun 01 2024 : Guest 51: 7/10
May 31 2024 : Guest 87: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What character does Gil play in Frasier's portrayal of Nightmare Inn in 'Ham Radio'?

Answer: Nigel Fairservice

He is distraught that he cannot say his speech about romping with his school chums in Surrey.
2. Who do the KACL employees think Deb is?

Answer: Cat

Gil is taken aback when his fellow employees reveal to him that they thought his treasure wife was a house cat.
3. What is the name of the Father Christmas who takes Roz's fancy in 'We Two Kings'?

Answer: Rick

When Daphne thinks that Roz fancies Santa himself, she quips "you want to bang boots with the big boy!" and "you're a hohoho!" amongst other elements of banter.
4. According to the news report which incorrectly tells of Frasier's death, injuries by which object caused him to perish?

Answer: Fender bender

When Frasier witnesses the report, he exclaims "dear God!" (as usual!)
5. What is the name of the horse which Niles purchases for Martin?

Answer: Agades

Martin is rather fond of his trusty companion.
6. What is Alice Doyle's middle name?

Answer: May

Frasier did hope that if Roz's child was a boy she would name him after her boss.
7. What is the name of the man who calls into the show sharing that he is only staying with his girlfriend until someone better comes along? Frasier then briefly dates the aforementioned girlfriend.

Answer: Marco

Frasier and Roz are disgusted by Marco's actions.
8. What dish does Niles jokingly say is bad during Frasier's party in 'Three Dates and a Breakup'?

Answer: Shrimp

Niles pulls his "I'm available face" and Frasier tells him to stop as people may think that the shrimp are bad. A guest then asks Niles what's wrong and he quickly replies "bad shrimp".
9. In what episode does Martin reveal that Balentine beers are going out of production?

Answer: Something Borrowed, Someone Blue

He says how you take something for granted and then only begin to appreciate it when it goes. This is used as a metaphor for Daphne's imminent move.
10. Which babysitter is Niles referencing when he says somewhat creepily: "I liked her"?

Answer: Sally

Niles calls her by the boys' old name for her: Sally the Slut.
Source: Author seard007

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us