FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Haven Episode
Quiz about Haven Episode

'Haven' Episode Trivia Quiz


As ghosts from the past rise to haunt the living, Max and Logan's vacation turns into a siege. But when Max's tremors take a turn for the worse, her sidekick is ready to pitch in. Here are 15 questions about 'Haven,' the 15th episode of 'Dark Angel.'

A multiple-choice quiz by TerriWrym. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Dark Angel
  8. »
  9. Season One

Author
TerriWrym
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
57,683
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
383
- -
Question 1 of 15
1. What did Sketchy need?

Answer: (Article of Clothing)
Question 2 of 15
2. Who had bike tires? Hint


Question 3 of 15
3. Who has shoes? Hint


Question 4 of 15
4. Who wanted the waffle iron? Hint


Question 5 of 15
5. Who wanted the lingerie? Hint


Question 6 of 15
6. What did Logan need to get out of the city? Hint


Question 7 of 15
7. Why did Logan want to get out of the city? Hint


Question 8 of 15
8. Which wasn't one of Max's reasons for wanting to get out of the city? Hint


Question 9 of 15
9. When did the Pulse hit? Hint


Question 10 of 15
10. Who won in Sage and Max's game of pool? Hint


Question 11 of 15
11. What was Sage's secret? Hint


Question 12 of 15
12. What did Max expect to find when she dug up Sam Gillian's grave? Hint


Question 13 of 15
13. How did Sam Gillian die? Hint


Question 14 of 15
14. Who put out the fire? Hint


Question 15 of 15
15. Who did Max say was ready to pitch in when the super hero was busy? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What did Sketchy need?

Answer: shoes

Sketchy was waiting in line with Max to get gas, but what he really needed was a pair of shoes.
2. Who had bike tires?

Answer: Sky

Sky was going to give Sketchy some bike tires for a couple of gallons of premium.
3. Who has shoes?

Answer: Herbal

Sky didn't have the shoes Sketchy needed. Herbal had the shoes.
4. Who wanted the waffle iron?

Answer: Herbal

Herbal didn't need the bike tires, he needed a waffle iron for his lady. Original Cindy needed the tires.
5. Who wanted the lingerie?

Answer: Normal

Normal had a waffle iron. He will trade it to Original Cindy for some lingerie, who will trade it to Herbal for the tires that Sketchy got in return for getting the gas for Sky.
6. What did Logan need to get out of the city?

Answer: Sector Passes

Logan needed a sector pass to get out of Seattle so he could take to a witness to a police death squad, who was living in a little town called Cape Haven. Max swiped two class A 'no questions asked' sector passes for the trip to Mt. Rainer they had been planning the week before when his legs were working.
7. Why did Logan want to get out of the city?

Answer: To talk to a witness to a Police Death Squad

8. Which wasn't one of Max's reasons for wanting to get out of the city?

Answer: To avoid Lydecker's attempts to recapture her

9. When did the Pulse hit?

Answer: 12:05 June 1st, 2009

Max and Logan comment on it when they see the town clock stopped at 12:05.
10. Who won in Sage and Max's game of pool?

Answer: Max

11. What was Sage's secret?

Answer: He sees a dead person (a ghost)

Sage told Max that he could see Sam Gillian at night sometimes, like a dream but more real. This was because Sage was really Sam and his nightmares were actually memories of the horrific night his parents were killed.
12. What did Max expect to find when she dug up Sam Gillian's grave?

Answer: Nothing

She was expecting to find an empty coffin, because Sam Gillian didn't die in the fire that killed his parents.
13. How did Sam Gillian die?

Answer: He didn't

Sam Gillian didn't die, Dr. Trudy Summers found him in the woods and told everyone that he was her nephew to protect him.
14. Who put out the fire?

Answer: Sage

B.C. had set the house on fire when Logan shot him in the knee. After a brief struggle with the gun and a knife Logan managed to kill B.C., but he was still stuck on the floor of a burning house. Sage used the fire extinguisher after he had overcome his memories of watching his parents die in the fire.
15. Who did Max say was ready to pitch in when the super hero was busy?

Answer: Logan

'It's good to know that when the superhero is otherwise occupied, the sidekick is ready to pitch in.' Max joked to Logan at the end of the episode.
Source: Author TerriWrym

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "411 On the DL" Average
2. "Art Attack" Average
3. "Blah Blah Woof Woof" Quiz Tough
4. "C.R.E.A.M." Average
5. "Cold Comfort" Quiz Tough
6. "Dark Angel" Pilot Episode Tough
7. "Dark Angel" Season 1 Average
8. "Dark Angel" Season 1 Part 1 Tough
9. "Dark Angel" Season 1 Part 2 Average
10. "Flushed" Tough
11. "Heat" Average
12. "Out" Average

6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us