FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about How Well Do You Know Full House
Quiz about How Well Do You Know Full House

How Well Do You Know "Full House?" Quiz


I absolutely love this show.I know everything about "Full House" hope you do too.

A multiple-choice quiz by fullhouse1992. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
373,699
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
603
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 172 (10/10), Guest 69 (8/10), Guest 73 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. How many episodes are in "Full House?" Hint


Question 2 of 10
2. What is the "Full House" family's address? Hint


Question 3 of 10
3. What was the band called that Jesse was in during seasons 1 through 7? Hint


Question 4 of 10
4. What was the uncle's name in "Full House"? Hint


Question 5 of 10
5. In the first season, how many people lived in the house? Hint


Question 6 of 10
6. How old did Danny turn in the first season of "Full House"? Hint


Question 7 of 10
7. How many different rooms did Joey have in the eight seasons of "Full House?" Hint


Question 8 of 10
8. Where did "Full House" take place? Hint


Question 9 of 10
9. What was the dog in "Full House" named? Hint


Question 10 of 10
10. What character had a mullet in the first season of "Full House?" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 06 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 13 2024 : Guest 69: 8/10
Jun 01 2024 : Guest 73: 8/10
May 22 2024 : cheeseit223: 9/10
May 15 2024 : Guest 67: 10/10
May 15 2024 : Guest 67: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many episodes are in "Full House?"

Answer: 192

There are 192 episodes including two part episodes.
2. What is the "Full House" family's address?

Answer: 1882 Gerrard Street

In "Full House" the address is 1882 Gerrard Street, but in real life the house in "Full House" has the address 1709 Broderick Street.
3. What was the band called that Jesse was in during seasons 1 through 7?

Answer: Jesse and the Rippers

Yes, Jesse had his band named Jesse and the Rippers until they kicked him out of the band in the 8th season. Hot Daddy and the Monkey Puppets was Jesse's band in the 8th season. The rest are not even mentioned in "Full House."
4. What was the uncle's name in "Full House"?

Answer: Uncle Jesse

Yes, his name is Jesse Katsopolis. Before "Full House" started his name was meant to be Uncle Adam. But John Stamos the actor who played Jesse did not like the name Adam for his character so he asked if it could be changed to Jesse and his request was granted.
5. In the first season, how many people lived in the house?

Answer: 6

The six that lived in the house are Jesse, Danny, Joey, D.J, Stephanie, and Michelle.
6. How old did Danny turn in the first season of "Full House"?

Answer: 30

He turned 30 and Jesse accidentally crashed Danny's beloved car named Bullet.
7. How many different rooms did Joey have in the eight seasons of "Full House?"

Answer: 3

He moved from the alcove to the garage and finally to Jesse's old room.
8. Where did "Full House" take place?

Answer: San Francisco

It took place in San Francisco even though only one episode was ever filmed in San Francisco.
9. What was the dog in "Full House" named?

Answer: Comet

In real life, the dog that played Comet was really named Buddy and he died in 1998.
10. What character had a mullet in the first season of "Full House?"

Answer: Jesse

He had a mullet even though he cut it in the first episode of the second season.
Source: Author fullhouse1992

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us