FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about I Love Lucy in Color
Quiz about I Love Lucy in Color

'I Love Lucy' in Color! Trivia Quiz


Even if the show was black and white there were some colors! See if you know them!

A multiple-choice quiz by sugarloafin. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. I Love Lucy

Author
sugarloafin
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
76,538
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
5357
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 173 (4/10), Guest 70 (7/10), Guest 132 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Lucy's true hair color? Hint


Question 2 of 10
2. What is the color of the hat Lucy wants to buy in the episode 'Ricky Loses His Temper'? Hint


Question 3 of 10
3. In 'The Publicity Agent' what color hair does Lucy have that is the mark of Franistanian royalty? Hint


Question 4 of 10
4. What dance number does Lucy plan to do with Ricky in the episode 'Cuban Pals'? Hint


Question 5 of 10
5. Ethel-- 'Well now what_______eyes?'

Answer: (1 word, a color)
Question 6 of 10
6. What color are Lucy's tulips in 'Lucy Raises Tulips'? Hint


Question 7 of 10
7. At the border between France and Italy Lucy can't find her passport. Where does she think she left the key to her trunk? Hint


Question 8 of 10
8. What color does Lucy think she has become when she thinks she has the Gobloots? Hint


Question 9 of 10
9. What color are the pajamas in which Ricky leaves the half of the bonus buck inside, in 'Bonus Bucks'? Hint


Question 10 of 10
10. When Fred is going to buy the Ricardos a car, what color car does he bring back?

Answer: (color (One Word))

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 13 2024 : Guest 173: 4/10
Jun 12 2024 : Guest 70: 7/10
Jun 04 2024 : Guest 132: 9/10
Jun 04 2024 : Guest 70: 2/10
May 31 2024 : Guest 98: 5/10
May 22 2024 : Guest 24: 10/10
May 14 2024 : Guest 128: 4/10
May 03 2024 : Guest 67: 10/10
Apr 17 2024 : Guest 69: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Lucy's true hair color?

Answer: Mousey brown

This info is revealed in the episode 'Lucy Tells The Truth.'
2. What is the color of the hat Lucy wants to buy in the episode 'Ricky Loses His Temper'?

Answer: Turquoise

Lucy--'Turquoise, I love turquoise!' Ethel--'Lucy, It's just a normal shade of blue now come on!'
3. In 'The Publicity Agent' what color hair does Lucy have that is the mark of Franistanian royalty?

Answer: Red and black

'You have the red and black hair of the Franistanian royal family!'
4. What dance number does Lucy plan to do with Ricky in the episode 'Cuban Pals'?

Answer: The Lady in Red

'Ethel I'm going to do that 'Lady In Red' number with Ricky if it's the last thing I do! You should see the beautiful costume I've got for it!'
5. Ethel-- 'Well now what_______eyes?'

Answer: Blue

Ethel says this as one of Lucy's schemes fail, and she concocts another one.
6. What color are Lucy's tulips in 'Lucy Raises Tulips'?

Answer: pink

In this episode Betty Ramesey's tulips are yellow.
7. At the border between France and Italy Lucy can't find her passport. Where does she think she left the key to her trunk?

Answer: Her blue jacket

Lucy--'Did you find the hotel? Was my trunk there?' Ricky--'Yes but we couldn't open the trunk! It's locked! Where's the key?' Lucy--'It's in my blue jacket.'
8. What color does Lucy think she has become when she thinks she has the Gobloots?

Answer: Green

Ricky--'She's about to turn green!' Fred--'But there's no such thing as the Gobloots!' Ricky--'But there is such a thing as a green light bulb!'
9. What color are the pajamas in which Ricky leaves the half of the bonus buck inside, in 'Bonus Bucks'?

Answer: Red

Lucy--'Ricky, those pajamas that were hanging in the bathroom, were they the red ones with the checked tops?'
10. When Fred is going to buy the Ricardos a car, what color car does he bring back?

Answer: Blue

Lucy--'What did Fred say?' Ethel--'He bought a car!' Lucy--'He did!? What color is it?' Ethel--'Blue!' Lucy--'Oh that will look just wonderful with my hair!'
Source: Author sugarloafin

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us