FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Isnt That An Angel Title
Quiz about Isnt That An Angel Title

Isn't That An "Angel" Title? Trivia Quiz


I give you a quote which has an "Angel" episode title in it, and you tell me which one it is. There is one "Buffy" reference within this themed quiz.

A multiple-choice quiz by friendsrule!. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Buffy The Vampire Slayer
  8. »
  9. 'Buffy' And 'Angel'

Author
friendsrule!
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
173,228
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
1606
- -
Question 1 of 15
1. Kate: "How else are you going to meet somebody outside of work? It's either this, or sit at home alone __________."

Answer: (Three Words, Season One)
Question 2 of 15
2. Fred: "That's exactly right, why should we be the only __________?"
Hint


Question 3 of 15
3. Spike: "Had to put her porch lights out. For the best, I'm sure you understand." Angel: "Oh, yeah, you're a real ______."
Hint


Question 4 of 15
4. Lorne: "I hate to be the little demon that cried _______ , but uh..." Hint


Question 5 of 15
5. Cordy: "I believe in Los Angeles. It's the _______ dreams, a mystical oasis, built from a dessert."

Answer: (Two Words, Season One)
Question 6 of 15
6. Angel: "I asked for a ________ . I'm guessing English is not your native tongue." Hint


Question 7 of 15
7. Buffy: "Are you alright?" Faith: "_________. It's that thing about a coma."

Answer: (Three Words, Season One)
Question 8 of 15
8. Lorne singing: "Somewhere ___________, way up high."

Answer: (Three Words, Season Two)
Question 9 of 15
9. Spike: "You live in the garage?" Robin: "This is just a work room. Kind of my, uh, ________." Hint


Question 10 of 15
10. Faith: "In case anyone has any other ideas, this is a ______ mission, not search and destroy, OK?"

Answer: (One Word)
Question 11 of 15
11. Angel: "And you're probably a little on edge because of the whole ______ thing..." Hint


Question 12 of 15
12. Eve: "Two of you, and the wheel of _____ starts to spin off its axis. That's why everything and everyone is going mad." Hint


Question 13 of 15
13. Cordy: "We don't know anything. The guy's gone, the family's gone. Someone or something has the power to make them all disappear in a day." Gunn: "We're at a _______." Hint


Question 14 of 15
14. Cordy: "Right, right. When Torvald is not as devoted to me..." Angel: "And I thought I knew ______."

Answer: (One Word, Season One)
Question 15 of 15
15. Lindsey: "Not sitting at the $5 table anymore." Eve: "You know _________".
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 18 2024 : Bangelnobike: 15/15
Feb 16 2024 : comark2000: 4/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Kate: "How else are you going to meet somebody outside of work? It's either this, or sit at home alone __________."

Answer: In the dark

"In The Dark" was a season one episode, this quote came from "Lonely Hearts".
2. Fred: "That's exactly right, why should we be the only __________?"

Answer: "Shiny Happy People"

"Shiny Happy People" was the episode before "The Magic Bullet", which was where this quote came from. "Shiny Happy People" was the title of one of the biggest hits from REM's album "Out of Time".
3. Spike: "Had to put her porch lights out. For the best, I'm sure you understand." Angel: "Oh, yeah, you're a real ______."

Answer: "Hero"

"Hero" was the episode where Doyle died, they say this quote in "Destiny".
4. Lorne: "I hate to be the little demon that cried _______ , but uh..."

Answer: Apocalypse, Nowish

"Apocalypse, Nowish" was the seventh episode of season four, the quote came from the same episode.
5. Cordy: "I believe in Los Angeles. It's the _______ dreams, a mystical oasis, built from a dessert."

Answer: city of

"City Of" was the first episode of Angel. "Somnambulist", was the eleventh episode of season one.
6. Angel: "I asked for a ________ . I'm guessing English is not your native tongue."

Answer: "Room With A View"

This quote came from the season one episode, "The Ring". "Room With A View" was also in season one, it was the first episode with Phantom Dennis.
7. Buffy: "Are you alright?" Faith: "_________. It's that thing about a coma."

Answer: five by five

"Five By Five", was the eighteenth episode of season one, it was also Faith's catchphrase.
8. Lorne singing: "Somewhere ___________, way up high."

Answer: over the rainbow

"Over The Rainbow", was one of the episodes in Pylea, Lorne's home dimension. "There's No Place Like Plrtz Glrb", was the episode where this quote came from. "Plrtz Glrb" is Pylean for "home".
9. Spike: "You live in the garage?" Robin: "This is just a work room. Kind of my, uh, ________."

Answer: "Sanctuary"

This came from "Lies My Parents Told Me", a season seven "Buffy", episode. "Sanctuary", was in season one of "Angel".
10. Faith: "In case anyone has any other ideas, this is a ______ mission, not search and destroy, OK?"

Answer: salvage

In "Salvage", Faith came to help the gang, and Angelus killed The Beast.
11. Angel: "And you're probably a little on edge because of the whole ______ thing..."

Answer: "Slouching Toward Bethlehem"

"Slouching Toward Bethlehem", was the episode where Cordelia sang for Lorne. "Supersymmetry", where this came from, was the one where Fred found out how she got sent to Pylea.
12. Eve: "Two of you, and the wheel of _____ starts to spin off its axis. That's why everything and everyone is going mad."

Answer: "Destiny"

This was from the season five episode, "Destiny".
13. Cordy: "We don't know anything. The guy's gone, the family's gone. Someone or something has the power to make them all disappear in a day." Gunn: "We're at a _______."

Answer: "Dead End"

"Dead End", was a season two episode, where Lindsay got his new hand.
14. Cordy: "Right, right. When Torvald is not as devoted to me..." Angel: "And I thought I knew ______."

Answer: eternity

"Eternity", was the one where Angel saved an actress from getting ran over.
15. Lindsey: "Not sitting at the $5 table anymore." Eve: "You know _________".

Answer: "The House Always Wins"

"The House Always Wins", was a season four episode, where the gang went to Las Vegas. This quote came from "You're Welcome", which was the episode where Cordelia died.
Source: Author friendsrule!

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/1/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us