FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Moonlighting  The Dream Sequence Always
Quiz about Moonlighting  The Dream Sequence Always

"Moonlighting" - 'The Dream Sequence Always...' Quiz


This is about the fourth episode of season two of Moonlighting, "The Dream Sequence Always Rings Twice", broadcast in black and white.

A multiple-choice quiz by jkalen. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. Moonlighting

Author
jkalen
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
231,174
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
263
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of the place where the murder occurred? Hint


Question 2 of 10
2. Which of these names does not belong to Zack? Hint


Question 3 of 10
3. Which song does Rita sing in Davidīs dream? Hint


Question 4 of 10
4. Finish the quote: "In murder, as in life..." Hint


Question 5 of 10
5. Where does the title "The Dream Sequence Always Rings Twice" come from? Hint


Question 6 of 10
6. Who announces this episode? Hint


Question 7 of 10
7. Who is murdered? Hint


Question 8 of 10
8. Which of these characters does not appear in this episode? Hint


Question 9 of 10
9. How far into the episode is it supposed to go black and white, according to the announcer(s)? Hint


Question 10 of 10
10. How does Davidīs dream end? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the place where the murder occurred?

Answer: Flamingo Cove

The Flamingo Cove was a great place in itīs time, back in the 40īs.
2. Which of these names does not belong to Zack?

Answer: Check

"The nameīs Chance. Chance, Cash, Johnny, Brick, Lonesome, Shane McCoy. But you can call me Zack."
3. Which song does Rita sing in Davidīs dream?

Answer: "I Told Ya I Love Ya"

The song "Blue Moon" appears in Maddieīs dream, and "Stormy Weather" is from season three.
4. Finish the quote: "In murder, as in life..."

Answer: "...planning is everything"

Things to plan before a murder: what to wear, what to bring.
5. Where does the title "The Dream Sequence Always Rings Twice" come from?

Answer: "The Postman Always Rings Twice"

The title of this episode is a play on that of James M. Cain's novel "The Postman Always Rings Twice".
6. Who announces this episode?

Answer: Orson Welles

Orson Welles informs the viewers before the show starts about so no one will think thereīs a problem with their television when the show turns black and white.
7. Who is murdered?

Answer: Jerry

Ritaīs husband Jerry is murdered twice in this episode, once in each dream.
8. Which of these characters does not appear in this episode?

Answer: Baby Hayes

Mr Bigelow is the client who was looking to buy the club, but wouldnīt do it when he found out that his wife wasnīt cheating on him.

Baby Hayes is in "A Womb With A View".
9. How far into the episode is it supposed to go black and white, according to the announcer(s)?

Answer: 12 minutes

"Approximately 12 minutes into this eveningīs episode, the picture on your television screen will change to black and white."
10. How does Davidīs dream end?

Answer: He is in the electric chair.

The governor never calls, so heīs ready to be executed in the chair when he wakes up. Puh!
Source: Author jkalen

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us