FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Favorite Will  Grace Quotes
Quiz about My Favorite Will  Grace Quotes

My Favorite "Will & Grace" Quotes Quiz


This a quiz on some of my favorite quotes from "Will & Grace." This may be difficult if you aren't as obsessed as I am with this excellent show.

A multiple-choice quiz by anidbz17. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Will & Grace

Author
anidbz17
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
222,357
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
2097
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 66 (4/10), Guest 67 (9/10), Guest 205 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. "It's Christmas! Think of the baby Jesus up in the ________ letting his hair down so the _______ wise men can climb up, spin the dreidel, and see if there's six more weeks of _________." Hint


Question 2 of 10
2. In the episode "Cheaters", Grace and Will are talking about George Truman's affair when George and his mistress Tina appear at the door. Grace says, "I mean, we're just talking about it, and then whoomp-- there it is!" Will responds, "'Whoomp, there it is?' What am I supposed to say? '___________________'?" Hint


Question 3 of 10
3. "We hate her. We hate her more than the know-it-all daughter in the ___________________." Jack says this to Karen regarding Lorraine during the episode "23".

Answer: (Two Words, Television Show)
Question 4 of 10
4. "I just received a message saying you have a new ______ and you're going to buy me _________. There's, like, ___ things wrong with that sentence." Hint


Question 5 of 10
5. In the episode "Polk Defeats Truman", Karen is put on a budget by her husband Stan. When Grace asks Karen about it, Karen writes down a number declaring, "He actually expects me to live on this." Grace responds, "I think you can learn to live on this. I mean, _____ does.

Answer: (One Word, Country)
Question 6 of 10
6. "I prefer the term 'professional crazed fan'." Who was the person who said this stalking? Hint


Question 7 of 10
7. "Wha-- It's a gay network, for God's sake! The symbol is a peacock!" Jack is referring to what network? Hint


Question 8 of 10
8. "Are there any hobbits left in Europe?" Is this quote from Jack correct?


Question 9 of 10
9. "Karen, I am not a ______________ that you can just apologize to and expect me to forgive you." Hint


Question 10 of 10
10. In "An Old-Fashioned Piano Party", Karen is desperate for Jack's stories he was writing. In order to get Jack to write out his pain, Karen gets Jack's boyfriend Rocco to dump Jack. Karen asks what it would take for Rocco to dump Jack. Rocco says, "Well, I really love him, so... ____ bucks?" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 11 2024 : Guest 66: 4/10
Apr 04 2024 : Guest 67: 9/10
Apr 03 2024 : Guest 205: 3/10
Mar 09 2024 : Elspeth4617: 5/10
Feb 18 2024 : Guest 108: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "It's Christmas! Think of the baby Jesus up in the ________ letting his hair down so the _______ wise men can climb up, spin the dreidel, and see if there's six more weeks of _________."

Answer: tower, three, winter

This is from the episode "Jingle Balls". Grace responds, "Where did you get that? The bartender's bible?" In this episode, Will is embarrassed by his dancer boyfriend and Jack steals a designing job from Grace.
2. In the episode "Cheaters", Grace and Will are talking about George Truman's affair when George and his mistress Tina appear at the door. Grace says, "I mean, we're just talking about it, and then whoomp-- there it is!" Will responds, "'Whoomp, there it is?' What am I supposed to say? '___________________'?"

Answer: Who let the dogs out

Grace is upset at the level of denial when she confronts Will about George and Tina. Will was trying to ignore the problem. George was disappointed in Will because Will was the bold one in the family. George Truman was played by Sydney Pollack and Tina was played by Lesley Ann Warren.
3. "We hate her. We hate her more than the know-it-all daughter in the ___________________." Jack says this to Karen regarding Lorraine during the episode "23".

Answer: Gilmore Girls

In this episode, Stan dies, leaving Karen concerned about the will and what it holds for her. She is in competition with Stan's mistress Lorraine for the money Stan left. Jack secretly tries to get on both their sides during the funeral. Lorraine was played by Minnie Driver.
4. "I just received a message saying you have a new ______ and you're going to buy me _________. There's, like, ___ things wrong with that sentence."

Answer: job, dinner, 18

Will said this to Jack in "Love Plus One". Jack replied, "Will, the Banana has changed my life." Jack got a new job at the Banana Republic, where he spots Matt. Matt, played by Patrick Dempsey, would go on to be Will's love interest for a few episodes.
5. In the episode "Polk Defeats Truman", Karen is put on a budget by her husband Stan. When Grace asks Karen about it, Karen writes down a number declaring, "He actually expects me to live on this." Grace responds, "I think you can learn to live on this. I mean, _____ does.

Answer: Spain

Grace decides to help Karen learn to live on a budget. Karen and Grace go shopping together, where Grace learns of Will getting fired by Harlin Polk. Harlin was played by Gary Grubbs.
6. "I prefer the term 'professional crazed fan'." Who was the person who said this stalking?

Answer: Kevin Bacon

Jack said this to Kevin Bacon in "Bacon and Eggs". While Jack was stalking Kevin Bacon, Jack became his assistant. When Kevin found out about Jack stalking him, he said "You. You're my stalker." Which is when Jack said the above. Cher was in various episodes such as "Gypsies, Tramps & Weed". Sandra Bernhard was in more than one episode as well, but made her debut in "Swimming Pools... Movie Stars". Matt Damon guest starred but not as himself.

He played Owen in "A Chorus Lie".
7. "Wha-- It's a gay network, for God's sake! The symbol is a peacock!" Jack is referring to what network?

Answer: NBC

In the episode "Acting Out", Jack is outraged when a scheduled gay kiss did not air on NBC. Jack goes on to visit the network and complain, and when an executive tells him he would never see two men kissing on network television, Jack responds with the above quote.
8. "Are there any hobbits left in Europe?" Is this quote from Jack correct?

Answer: No

The correct quote is "Are there any hobbits left in America?". It is from the episode "A.I.: Artificial Insemination". Grace and Will are debating whether or not to tell their friends about their baby plans, when Jack enters asking his hobbit question. Grace tells Will how they shouldn't discuss the baby with their friends since they'll make stupid remarks. Will responds, "Well that's a little unfair." Then Jack walks in with the hobbit line, which causes Will to revise his statement: "I take it back, that's totally fair."
9. "Karen, I am not a ______________ that you can just apologize to and expect me to forgive you."

Answer: light switch

I do realize that the past few questions have consisted of Jack quotes. He is a hilarious character with many unforgettable lines. This quote is from "Fear & Clothing", when Karen actually apologizes to Jack for their vendetta from the previous season. When at first Jack doesn't accept her apology, Karen explains to him how unusual and unlikely it is for her ever to say that.
10. In "An Old-Fashioned Piano Party", Karen is desperate for Jack's stories he was writing. In order to get Jack to write out his pain, Karen gets Jack's boyfriend Rocco to dump Jack. Karen asks what it would take for Rocco to dump Jack. Rocco says, "Well, I really love him, so... ____ bucks?"

Answer: 50

Jack wrote hot stories while grieving his lost Rocco. But later, to Karen's dismay, Rocco and Jack get back together and Jack stops writing. In the end, Rocco and Jack separate and Jack writes again for Karen.
Source: Author anidbz17

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us