FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Wonderful World Of Karen
Quiz about The Wonderful World Of Karen

The Wonderful World Of Karen Trivia Quiz


Do you love Karen? Well test your knowledge.

A multiple-choice quiz by evehardy. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Will & Grace

Author
evehardy
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
129,617
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
6059
Last 3 plays: Guest 174 (7/10), Guest 174 (6/10), Guest 104 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Karen said: "You've been sucked and tucked!"


Question 2 of 10
2. Finish this line: "Grab a bottle, hunker down and pray for _________." Hint


Question 3 of 10
3. Karen said: "You're gay! You've got the kinky built in!"


Question 4 of 10
4. Karen said: "I like Will's family. They drink."


Question 5 of 10
5. Complete the quote: "I mean you're quirky, you're kind, you've got a heart as big as your _______." Hint


Question 6 of 10
6. Who did Karen say this quote to? "I've got a fake laugh with your name written all over it." Hint


Question 7 of 10
7. Karen said: "So how did you hurt your back? Running from good taste?"


Question 8 of 10
8. Karen said: "In this house, a queen beats a straight every time!"


Question 9 of 10
9. "Honey, you're simple, you're shallow, and you're a common whore, that's why we're soulmates!" Karen said this, but who was it directed at? Hint


Question 10 of 10
10. Who was Karen talking to when she said: "Honey, that's just a saying like, 'Ooh, that sounds like fun' or 'I love you'." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 174: 7/10
May 27 2024 : Guest 174: 6/10
May 15 2024 : Guest 104: 6/10
May 04 2024 : Guest 70: 3/10
May 02 2024 : Guest 4: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Karen said: "You've been sucked and tucked!"

Answer: False

Jack, played by Sean Hayes, said this. He was referring to Will when he came back from his holiday in the Virgin Islands where he sealed a deal for Ben with Karen.
2. Finish this line: "Grab a bottle, hunker down and pray for _________."

Answer: daylight

Karen said this at Grace's dinner party for her flat warming. Karen was referring to the fact that it was only going to be Grace, Karen, Rob and Ellen for dinner. Rob and Ellen respond by trying to convince Grace to cancel the party. Will enters and invites them over to his apartment to save Grace's dinner party.
3. Karen said: "You're gay! You've got the kinky built in!"

Answer: False

Grace (Debra Messing) said it to Will (Eric McCormack) during the episode when Grace's ex-boyfriend asks her to join him in a threesome. She decided she would go to his apartment but didn't go through with the act itself. She did however tell Karen she had.
4. Karen said: "I like Will's family. They drink."

Answer: True

Karen (Megan Mullally) said this when Karen, Jack, Grace and Will were visiting their families at Thanksgiving. Karen visited Stan in prison during this episode where he told her to have an affair while he was in prison.
5. Complete the quote: "I mean you're quirky, you're kind, you've got a heart as big as your _______."

Answer: feet

She said this to Grace. Karen always insults Grace about her dress sense, "You know how I always tease you about your hair and your clothes, when you gonna do something about that honey?" Grace responded by pointing out how bad Karen is at being an assistant.
6. Who did Karen say this quote to? "I've got a fake laugh with your name written all over it."

Answer: Will

She said it to Will when entering the apartment in the episode where Jack "comes out" to his mom. Karen and Will seem to have an understanding, they love to hate each other. Although, Will always pulls through for Karen when it comes to legal matters. Karen always calls Will "Wilma" and he responds by calling her "Cruella".
7. Karen said: "So how did you hurt your back? Running from good taste?"

Answer: True

8. Karen said: "In this house, a queen beats a straight every time!"

Answer: False

Will said this during a poker game with Joe, Larry and Rob.
9. "Honey, you're simple, you're shallow, and you're a common whore, that's why we're soulmates!" Karen said this, but who was it directed at?

Answer: Jack

She said this to Jack who responded; "Karen, you're my best friend in the whole world!" Jack and Karen are always together. They are like two peas in and extremely warped pod.
10. Who was Karen talking to when she said: "Honey, that's just a saying like, 'Ooh, that sounds like fun' or 'I love you'."

Answer: Grace

She said this when Grace pointed out that Karen had said that money was no object. They were referring to how much it would cost to decorate an apartment.
Source: Author evehardy

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us