FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Will  Grace A Chorus Lie Quotes
Quiz about Will  Grace A Chorus Lie Quotes

"Will & Grace": "A Chorus Lie" Quotes Quiz


A quiz about the most amusing quotes from episode 15 of season four, guest starring Matt Damon.

A multiple-choice quiz by RiriFairy. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Will & Grace

Author
RiriFairy
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
238,508
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
9 / 15
Plays
1476
Last 3 plays: Guest 174 (10/15), Guest 70 (5/15), Guest 4 (7/15).
- -
Question 1 of 15
1. While Jack and Will are sitting on the couch in Will's apartment, Jack's phone rings. How does Jack answer the phone? Hint


Question 2 of 15
2. After Jack receives his phone call and makes the announcement that he has been selected as a finalist in the Manhattan Gay Men's Chorus, he explains to Will and Grace, "They said we'll all get _________, but I'll just drink bottled water." Hint


Question 3 of 15
3. As Jack exits the apartment after sharing his big news, which word does he yell out? Hint


Question 4 of 15
4. As Will explains his weekend plans to Grace, he says, "There's some big Valentine's day party on _______ Island." Hint


Question 5 of 15
5. At the hotel, Karen encounters Beverley Leslie at the bar. As he approaches, he says, "Karen Walker... I thought I smelled ______ and regret." Hint


Question 6 of 15
6. When Beverley and Karen are disputing, Beverley begins laughing obnoxiously about Stanley being in prison, leaving Karen alone for the dance. Karen becomes annoyed and replies, "Oh, cut it out, you _______
______. It just so happens I'm not here alone."
Hint


Question 7 of 15
7. At the Manhattan Gay Men's chorus auditions, Jack is ecstatic about being asked to take Owen's solo for "Let's Hear it for the Boy". Just as he is about to sing, Owen enters and interrupts, saying, "Hey, sorry I'm late. My boyfriend is having this huge family crisis. His mother was... Okay, I tried _______. It backfired." Hint


Question 8 of 15
8. After Owen finishes his solo, the director says, "Very good. Very nice. Just give me a minute while I judge you and _______." Hint


Question 9 of 15
9. After Jack and Owen are chosen for the finals, the other two contestants leave in a huff. As Burton stomps by and mutters to himself, "I'm such a loser!" Jack stops him and says, "Oh, Burton. You're _______." Hint


Question 10 of 15
10. After being invited to Jack's apartment, Owen nearly reveals that he is straight when he mentions a girlfriend. He quickly explains, "And by "girlfriend" I mean, you know... HEY girlfriend! Whattcha wearin' to Europe?! Ho! Yeah, it was a guy... You know, _______
______.
Hint


Question 11 of 15
11. After Jack explains the situation to Grace when she arrives, Jack asks her for help in seducing Owen. Grace replies, "So you want me to ______ him for you?"

Answer: (One Word, think slang)
Question 12 of 15
12. When Beverley Leslie doubts that Will is really Karen's "gigolo", Karen needs to reinforce her plan. In response to Will's excitement about booking new "clients" over the weekend, Karen yells (towards the wall by Beverley's room), "Oh, my God! That is ______!" Hint


Question 13 of 15
13. While attempting to seduce Owen, Grace comments about the Grandma's Tummy Mint tea she is drinking. In response, Owen says, "If that does it for you, you might want to avoid ____
_______."
Hint


Question 14 of 15
14. After Grace gets Owen to make out with him, Jack barges in and takes a picture for proof. Grace yells out, "Jack, ____
_______! I'm not done!"
Hint


Question 15 of 15
15. At the final audition, Jack and Owen get into a dispute and Jack tries to reveal that Owen is straight. Owen denies the accusation and tries to claim Jack as the straight one. Jack is horrified and yells, "I have never been accused of something so _________!" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 174: 10/15
May 04 2024 : Guest 70: 5/15
May 02 2024 : Guest 4: 7/15
May 02 2024 : Linda_Arizona: 7/15
Apr 24 2024 : Guest 24: 12/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. While Jack and Will are sitting on the couch in Will's apartment, Jack's phone rings. How does Jack answer the phone?

Answer: "Yah!"

At the beginning of the episode, Jack shows Will the movie he rented for the weekend. Will asks if Jack had brought "Age of Innocence" like he had asked, but Jack replied that he must have misheard. (Instead, he had "turn-your-head-and-cough Army Physicals Caught on Tape", which Will did not look too upset about.) Shortly after Grace arrives, Jack's phone rings.
2. After Jack receives his phone call and makes the announcement that he has been selected as a finalist in the Manhattan Gay Men's Chorus, he explains to Will and Grace, "They said we'll all get _________, but I'll just drink bottled water."

Answer: per diem

Upon hearing the news about Jack's acceptance to the Gay Men's Chorus, Will asks, "I wonder, is the Gay Men's Chorus really any gayer than the straight men's chorus?"
3. As Jack exits the apartment after sharing his big news, which word does he yell out?

Answer: "Portabella!"

Jack, in his excitement about the Europe trip, yells out "Portabella!" just before leaving the room. (This is, of course, the name of the mushroom... we aren't certain what he meant to say.)
Later Jack brings up another unique phrase while yelling at Grace (about her seduction of Owen) to "turn it up a nacho!"
4. As Will explains his weekend plans to Grace, he says, "There's some big Valentine's day party on _______ Island."

Answer: Shelter

Grace hopes that Will will share her weekend plans of watching movies and hating men, but Will already has plans with Karen. He is not thrilled about the idea, but agreed to accompany Karen to a Valentine's Day party on Shelter Island in Stan's absence.
5. At the hotel, Karen encounters Beverley Leslie at the bar. As he approaches, he says, "Karen Walker... I thought I smelled ______ and regret."

Answer: gin

Karen's first words in response are, "Beverly Leslie... You look more like a woman every time I see you."
The two continue to bicker throughout their time at the hotel, especially after Karen claims that Will is accompanying her as her "gigolo".
6. When Beverley and Karen are disputing, Beverley begins laughing obnoxiously about Stanley being in prison, leaving Karen alone for the dance. Karen becomes annoyed and replies, "Oh, cut it out, you _______ ______. It just so happens I'm not here alone."

Answer: teacup poodle

Beverley ignores Karen's comments and goes on about how "sad" it is that Karen cannot do the traditional spotlight dance without her "husband and a half". Karen becomes disgruntled and Beverley cackles, "Oh ho, how the mighty have fallen!" He adds, "Karen Walker, sad and alone. If I weren't so compassionate, I'd be laughing. Like this." And he proceeds to laugh obnoxiously, until Will arrives.
7. At the Manhattan Gay Men's chorus auditions, Jack is ecstatic about being asked to take Owen's solo for "Let's Hear it for the Boy". Just as he is about to sing, Owen enters and interrupts, saying, "Hey, sorry I'm late. My boyfriend is having this huge family crisis. His mother was... Okay, I tried _______. It backfired."

Answer: bangs

Jack was just about to do his solo when Owen arrived, explaining that he had tried bangs and it had backfired. The director says, "We understand" (as he smooths his bald head). Owen then takes over the chorus, leaving Jack annoyed. To reciprocate, Jack sets out on revenge to remove Owen from the competition.
8. After Owen finishes his solo, the director says, "Very good. Very nice. Just give me a minute while I judge you and _______."

Answer: reapply

After the director leaves, Jack examines the competition and sizes up each competitor. He decides that Burton has a decent voice but his pores can be seen from space, and the other guy has non-musical shoes. He looks over at Owen and thinks, "Now THIS howdy-doody-looking-mother-fella... he could be trouble." They exchange a few words before the director returns to announce that Owen and Jack are in the finals.
9. After Jack and Owen are chosen for the finals, the other two contestants leave in a huff. As Burton stomps by and mutters to himself, "I'm such a loser!" Jack stops him and says, "Oh, Burton. You're _______."

Answer: right

While Jack gloats about his reaching the finals, Burton stomps by in disappointment and calls himself a loser. Jack "helps" Burton by intervening and saying, "Oh, Burton. You're right."
Jack decides he should have good karma for helping Burton and then studies Owen, thinking, "What is the ONE thing that could keep him out of the Gay Men's Chorus?"
Immediately after that thought, Owen proceeds to check out the pretty director's assistant and Jack yells out, "Anne Heche Laffoon, he's straight!"
10. After being invited to Jack's apartment, Owen nearly reveals that he is straight when he mentions a girlfriend. He quickly explains, "And by "girlfriend" I mean, you know... HEY girlfriend! Whattcha wearin' to Europe?! Ho! Yeah, it was a guy... You know, _______ ______.

Answer: huge arms

Jack invites Owen to Will's apartment to "info-tain", claiming he is trying to help with no ulterior motives. After Owen tells the story, Jack demands that Owen hug him. Jack passes off the hug as the "straight-guy-double-pat-on-the-back-no-hip-contact-hug" (to which Owen replies that it was actually the "gay-guy-bend-at-the-waist-feel-your-delts-check-out-your-shoes-hug."
11. After Jack explains the situation to Grace when she arrives, Jack asks her for help in seducing Owen. Grace replies, "So you want me to ______ him for you?"

Answer: in

Jack hears Grace arrive and excuses himself, then tells Grace the situation about Owen. He explains, "In there right now is a hetero posing as a homo. I need you to help me get proof."
Grace replies, "So you want me to 'in' him for you? Forget it."
Owen then pokes his head out the door and asks Jack if they can get started. When the door closes, Grace whips her head around and asks, "THAT's him?" Jack nods his head and Grace promptly goes to "paint on some cleavage".
12. When Beverley Leslie doubts that Will is really Karen's "gigolo", Karen needs to reinforce her plan. In response to Will's excitement about booking new "clients" over the weekend, Karen yells (towards the wall by Beverley's room), "Oh, my God! That is ______!"

Answer: huge

When Karen is confronted by Beverley in the hallway outside her hotel room, he accuses her of lying about Will and threatens to let everyone know the truth. He adds, "I'd hate for everyone to find out, but I would love to be the one to tell them." Karen needs to convince Beverley, so as she speaks to Will she begins banging her back against the wall and shouting.
Will is confused and then says, "Oh, my God. If you're about to shed your human form, please don't make my body the next host."
When Karen reveals the truth, Will storms out and leaves in a huff.
13. While attempting to seduce Owen, Grace comments about the Grandma's Tummy Mint tea she is drinking. In response, Owen says, "If that does it for you, you might want to avoid ____ _______."

Answer: red zinger

When this first attempt fails, Jack drags Grace out of the room and insists that she "turn it up a nacho". When Grace returns she puts the flirt into full gear and "accidentally" spills the Tummy Mint tea on her shirt, "forcing" her to take it off in front of Owen.

He looks on eagerly and says he doesn't mind at all... because he is gay. Grace then asks Owen to feel her jeans, and they begin to make out fiercely.
14. After Grace gets Owen to make out with him, Jack barges in and takes a picture for proof. Grace yells out, "Jack, ____ _______! I'm not done!"

Answer: get lost

As Grace and Owen make out, Jack barges into the room and snaps a photo on his camera. Grace is enjoying herself a little too much, and tells Jack to get lost until she is done. Owen throws Grace onto the floor and challenges Jack by admitting that he is straight, but that Jack has no proof.
Jack triumphantly holds up the camera and says, "Exhibit A!"
Owen replies that there is no film in the camera, to which Jack responds by showing Owen the film (and thus exposing it). Jack is furious at the "sneaky hetero", but Owen thanks Grace for "the tea... and A". He gives a manly "YO!" and pumps his fist before exiting.
Grace is thrilled that her flirt is no longer on the fritz and leaves to visit the cute produce guy at the grocery store.
15. At the final audition, Jack and Owen get into a dispute and Jack tries to reveal that Owen is straight. Owen denies the accusation and tries to claim Jack as the straight one. Jack is horrified and yells, "I have never been accused of something so _________!"

Answer: heinous

During the final audition Owen and Jack shove each other back and forth, until the lines of the song turn into "Lying-and-a-cheating" and "tubby-and-a-tone-deaf".
After saying the word, Jack can't help but giggle about "heinous".
Owen finally admits that he is straight (to the disappointment of the chorus) and explains that he loves to sing choral music, but that "there is no room for a straight man in that world". He goes on about the "looks and murmurs" he receives because he like girls, and says he just hoped to sing with the choir (and maybe dance a little too). Jack taunts Owen about being disqualified, but the choir director has other plans-- Owen goes to Europe, not Jack.
After the choir leaves, Jack approaches Owen once more and maintains that he still has his dignity, what does Owen have? Owen replies, "I have a free trip to Europe, a huge per diem, and a chance to sing in all the best venues in the world. And a winning smile."
Source: Author RiriFairy

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us