FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Will  Grace Quotes
Quiz about Will  Grace Quotes

"Will & Grace" Quotes Trivia Quiz


I love the show "Will & Grace". These are some quotes from different episodes. I will give you the quote, and you pick who said it. It should be pretty easy. Enjoy!

A multiple-choice quiz by clerks2003. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Will & Grace

Author
clerks2003
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
165,831
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
5140
Last 3 plays: Guest 174 (5/10), Guest 104 (6/10), Guest 98 (0/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Jack, blind and deaf people know you're gay. Dead people know you're gay." Hint


Question 2 of 10
2. "Well, look at you. You're like an icon to gay men." Hint


Question 3 of 10
3. "I-I-I thought I could handle being here, but it's too much. Oh, I'm having post-traumatic stress disorder! This was my 'Nam, man!" Hint


Question 4 of 10
4. "Ok, that's a start. We know a human being called regarding a noun." Hint


Question 5 of 10
5. "No, no, no, no. You don't take that tone with me, no. It's enough that I'm gonna be the laughingstock of Manhattan, but now to have you throwing this in my face and laughing at me like that? No. That's it. I'm outta here." Hint


Question 6 of 10
6. "I thought this was the new you. I thought you were making up for the head gear years." Hint


Question 7 of 10
7. "Don't flatter yourself. You scream like a girl." Hint


Question 8 of 10
8. "Oh, my God! You're my new hero. If you didn't smell like shaved lamb, I'd hug ya." Hint


Question 9 of 10
9. "Hmm. That explains the little bald man." Hint


Question 10 of 10
10. "Drop that spoon, Billie Holiday! I've kept you caffeine-free for two hours. You're not folding now!" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 174: 5/10
May 15 2024 : Guest 104: 6/10
May 07 2024 : Guest 98: 0/10
May 04 2024 : Guest 70: 3/10
May 02 2024 : Guest 4: 3/10
May 02 2024 : Linda_Arizona: 6/10
Apr 22 2024 : Guest 176: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Jack, blind and deaf people know you're gay. Dead people know you're gay."

Answer: Will

This is from the pilot episode. Will, Jack, and friends are playing poker, and Jack claims that most people who meet him do not know that he is gay.
2. "Well, look at you. You're like an icon to gay men."

Answer: Jack

In the episode "Boo! Humbug", Jack is trying to talk Karen into going out with him for Halloween. He is telling her that she will be worshiped if she goes.
3. "I-I-I thought I could handle being here, but it's too much. Oh, I'm having post-traumatic stress disorder! This was my 'Nam, man!"

Answer: Jack

Karen and Jack are at Karen's stepchildren's elementary school for conferences. Jack doesn't have good elementary school memories because he was teased and bullied all the time. The episode is titled "I Never Promised You An Olive Garden".
4. "Ok, that's a start. We know a human being called regarding a noun."

Answer: Grace

This is from the episode "Das Boob". Grace walks into her office, and Karen says "Oh, Grace, you got a call from a guy. It was about a person... or a place or a thing. I don't know, something".
5. "No, no, no, no. You don't take that tone with me, no. It's enough that I'm gonna be the laughingstock of Manhattan, but now to have you throwing this in my face and laughing at me like that? No. That's it. I'm outta here."

Answer: Karen

Grace has just found out that Karen had done an adult film when she was younger. Grace is teasing her about it, and Karen is not happy. This is from the episode ""To Serve and Disinfect".
6. "I thought this was the new you. I thought you were making up for the head gear years."

Answer: Will

This is from the episode "New Will City". Grace is dating both Ben and Josh, and she is telling Will that it is getting harder to date two guys at the same time. Their conversation went like this:
Will: "What's the problem? Last time we talked, you and Josh were clicking along. Grace: Yeah, but Ben and I are clicking along, too, and it's getting harder and harder to click two guys at the same time. Will: I thought this was the new you. I thought you were making up for the "head gear years."
7. "Don't flatter yourself. You scream like a girl."

Answer: Grace

Will is staying with Grace at her apartment after someone tries to break in. Will says he screams like a woman. This is from the episode "Fear and Clothing".
8. "Oh, my God! You're my new hero. If you didn't smell like shaved lamb, I'd hug ya."

Answer: Jack

Jack says this to Will in the episode "Grace 0, Jack 2000". Will had just told Jack about a guy he went out with. He didn't speak a word of English, and Jack was very proud of Will for this.
9. "Hmm. That explains the little bald man."

Answer: Karen

Episode "Lows in the Mid-Eighties". Karen thinks a woman is flashing her, when really she is just breast feeding.
10. "Drop that spoon, Billie Holiday! I've kept you caffeine-free for two hours. You're not folding now!"

Answer: Karen

This is from the episode "Coffee and Commitment" where Jack is addicted to coffee, and Karen is helping him quit. Jack was craving coffee, so he went over to Will's apartment to see if he still had the pint of mocha almond fudge ice cream, and Karen walks in just in time to save him from eating it.
Source: Author clerks2003

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us