FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Will  Grace
Quiz about Will  Grace

'Will & Grace' Trivia Quiz


They've only been a part of our tv habit for two years, but oh what a funny web they weave! Do you know them as well as you think you do? Try your luck at this fairly easy quiz and GOOD LUCK!

A multiple-choice quiz by lsvitko. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Will & Grace

Author
lsvitko
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
3,048
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
12193
Last 3 plays: Guest 174 (10/10), Guest 166 (8/10), Guest 69 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of Jack's pet bird? Hint


Question 2 of 10
2. Where did Jack and Grace take a reluctant Karen and Will for Will's birthday? Hint


Question 3 of 10
3. What item did Grace and Jack take to be appraised at the 'Antiques on the Road' show? Hint


Question 4 of 10
4. What does Karen often call Will? Hint


Question 5 of 10
5. What item did Will grab from Michael's apartment on his way out after he discovered that Michael was NOT interested in a reconciliation? Hint


Question 6 of 10
6. What was the name of the loopy neighbor that Will befriended while Grace was otherwise occupied with her career? Hint


Question 7 of 10
7. In what style did Grace insist on decorating Harlan's apartment, much to Will's chagrin? Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of the couple Will and Grace hang around with often, and usually play $10,000 Pyramid with? Hint


Question 9 of 10
9. What one of these is the name Will's brother? Hint


Question 10 of 10
10. What was Grace's fiance's first name? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 174: 10/10
Jun 10 2024 : Guest 166: 8/10
Jun 05 2024 : Guest 69: 8/10
May 30 2024 : Guest 38: 10/10
May 27 2024 : Guest 174: 9/10
May 25 2024 : alsgatn: 6/10
May 24 2024 : Puzzlegirl2024: 6/10
May 22 2024 : PootyPootwell: 9/10
May 19 2024 : Guest 172: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of Jack's pet bird?

Answer: Guapo

Poor Guapo - he became a pawn in Jack's misguided efforts to shop with Karen!
2. Where did Jack and Grace take a reluctant Karen and Will for Will's birthday?

Answer: The 'Champions on Ice' Show

This is where Jack met his idol, Rudy Galindo.
3. What item did Grace and Jack take to be appraised at the 'Antiques on the Road' show?

Answer: An early 18th century teapot

Get ready to make that face and...WHAT A SURPRISE THAT WAS!
4. What does Karen often call Will?

Answer: Wilma

5. What item did Will grab from Michael's apartment on his way out after he discovered that Michael was NOT interested in a reconciliation?

Answer: A broken clock

6. What was the name of the loopy neighbor that Will befriended while Grace was otherwise occupied with her career?

Answer: Val

Is it possible that there's someone loopier than Grace? YES!
7. In what style did Grace insist on decorating Harlan's apartment, much to Will's chagrin?

Answer: Excessive Cowboy

Despite Will's horror, Harlan LOVED it!
8. What is the name of the couple Will and Grace hang around with often, and usually play $10,000 Pyramid with?

Answer: Rob and Ellen

This poor couple....
9. What one of these is the name Will's brother?

Answer: Sam Truman

They were estranged for the longest time, then (by the miracle of Grace) reunited once again.
10. What was Grace's fiance's first name?

Answer: Danny

Source: Author lsvitko

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ArleneRimmer before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us