FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Will and Grace True Fans Only
Quiz about Will and Grace True Fans Only

"Will and Grace" True Fans Only! Quiz


This test is my first. It's for die hard "Will and Grace" fans, like me! Enjoy!

A multiple-choice quiz by ashact12. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Will & Grace

Author
ashact12
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
226,346
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3996
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 174 (8/10), Guest 104 (9/10), Guest 98 (0/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which celebrity never guest starred in the show? Hint


Question 2 of 10
2. What are the names of Will and Grace's friends from college? Hint


Question 3 of 10
3. In the episode where Joe and Larry get "Married," how many frequent flyer points does Will say Grace spent on a trip to Schenectady? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of Karen's cousin whom Jack and Will "helped" become gay? Hint


Question 5 of 10
5. In the flashback 80s episode where Will came out, which band did Karen claim she hung out with? Hint


Question 6 of 10
6. Who designed Grace's wedding dress when she married Leo? Hint


Question 7 of 10
7. What is Leo's real name? Hint


Question 8 of 10
8. What is Karen's alias? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of Stan's mistress? Hint


Question 10 of 10
10. How many seasons was "Will and Grace" on the air in America? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 174: 8/10
May 15 2024 : Guest 104: 9/10
May 07 2024 : Guest 98: 0/10
May 04 2024 : Guest 70: 7/10
May 02 2024 : Guest 4: 7/10
May 02 2024 : Linda_Arizona: 6/10
Apr 22 2024 : Guest 176: 9/10
Apr 11 2024 : Guest 66: 6/10
Apr 04 2024 : Guest 67: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which celebrity never guest starred in the show?

Answer: Elizabeth Taylor

Although Grace's middle name is taken after Elizabeth Taylor, the star never made an appearance on the show.
2. What are the names of Will and Grace's friends from college?

Answer: Rob and Ellen

Rob and Ellen were only meant to appear in the episode, 'Pilot'", but were so well received, they were written into future scripts.
3. In the episode where Joe and Larry get "Married," how many frequent flyer points does Will say Grace spent on a trip to Schenectady?

Answer: 20,000

Will and Grace were arguing about who would pay for the wedding gift.
4. What is the name of Karen's cousin whom Jack and Will "helped" become gay?

Answer: Barry

Barry was Karen's scruffy-looking, straight-acting, bearded cousin.
5. In the flashback 80s episode where Will came out, which band did Karen claim she hung out with?

Answer: Hall and Oates

Hall and Oates also appeared in episode "The Definition of Marriage" to play for Grace's wedding to Taye Diggs.
6. Who designed Grace's wedding dress when she married Leo?

Answer: Vera Wang

The wedding in this episode took place in Central Park in the Fall.
7. What is Leo's real name?

Answer: Marvin

His full name is Marvin "Leo" Markus.
8. What is Karen's alias?

Answer: Anastasia Beaverhousen

Shu Shu Fontain is Karen's other alias.
9. What is the name of Stan's mistress?

Answer: Lorraine Finster

This character was played by Minnie Driver. Her father was played by John Cleese.
10. How many seasons was "Will and Grace" on the air in America?

Answer: 8

The show debuted on September 21, 1998.
Source: Author ashact12

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us