FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Fabulous Will  Grace Quiz
Quiz about Fabulous Will  Grace Quiz

Fabulous "Will & Grace" Quiz


This is a simple "Will & Grace" quiz.

A multiple-choice quiz by realworld_06. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Will & Grace

Author
realworld_06
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
243,125
Updated
Feb 03 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
127
Last 3 plays: Guest 174 (8/10), alsgatn (4/10), Guest 104 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. In the episode "Dames at Sea", Grace was afraid that this woman was going to seduce Leo. Hint


Question 2 of 10
2. In "Dames at Sea", Grace is trying to figure out if she should tell Leo about the letter. Will notices her purse on the table and asks her if it is from the ___. Hint


Question 3 of 10
3. In "Last Ex to Brooklyn", what is the woman's name who was Leo's ex-girlfriend? Hint


Question 4 of 10
4. Who else at dinner was Diane intimately acquainted with? Hint


Question 5 of 10
5. In "A-Story, Bee-Story", Karen coaches Jack for the gay spelling bee. At the bee, the judge tells her that hags must stand ten feet away from the stage. As she walks away, she tells the judge that she forgot about the ___. Hint


Question 6 of 10
6. In the episode "Flip-Flop, Part 1", who comes to live with Karen and Lyle and calles Karen "mother"? Hint


Question 7 of 10
7. Who plays the bartender at the bar Will and Vince go to in the episode "No Sex 'n' the City"? Hint


Question 8 of 10
8. In "I Never Cheered for my Father", Tina asks Will to find out who George is having an affair with. Will finds out that the "other woman" is actually who? Hint


Question 9 of 10
9. Karen and Lyle decide to get married in Las Vegas in "I Do. Oh, No, You Di'in't". Karen changes three things from her original wedding plans to please Lyle. The first is having light beer, the second is that she takes his last name, and the third is the song she marches down the aisle to. What is the name of the song Karen wanted to march to? Hint


Question 10 of 10
10. In "I Do. Oh, No, You Di-in't", while doing the Chicken Dance, Karen tells Beverly to get his arms up because it's called the chicken dance, not the ___. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 174: 8/10
May 25 2024 : alsgatn: 4/10
May 15 2024 : Guest 104: 9/10
May 04 2024 : Guest 70: 6/10
May 04 2024 : Guest 98: 8/10
May 02 2024 : Guest 4: 6/10
May 02 2024 : Linda_Arizona: 8/10
Apr 11 2024 : Guest 66: 9/10
Apr 05 2024 : Guest 24: 4/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the episode "Dames at Sea", Grace was afraid that this woman was going to seduce Leo.

Answer: Dr. Danielle Morty

Dr. Morty was not featured in this episode. The Intro to the letter came from the season 5 episode "24".
2. In "Dames at Sea", Grace is trying to figure out if she should tell Leo about the letter. Will notices her purse on the table and asks her if it is from the ___.

Answer: Betty Rubble Collection

The reason Will asks Grace this question is because the handle on her purse is covered with stones.
3. In "Last Ex to Brooklyn", what is the woman's name who was Leo's ex-girlfriend?

Answer: Diane

Diane was played my Mira Sorvino, although in "Lows in the Mid-Eighties" Diane was seen briefly, but played by someone else.
4. Who else at dinner was Diane intimately acquainted with?

Answer: Will

Diane had once slept with Will after Grace kicked him out for telling her he was gay.
5. In "A-Story, Bee-Story", Karen coaches Jack for the gay spelling bee. At the bee, the judge tells her that hags must stand ten feet away from the stage. As she walks away, she tells the judge that she forgot about the ___.

Answer: Grace Adler Ordinance

Shortly afterwards, Karen is removed from the bee for trying to give Jack answers.
6. In the episode "Flip-Flop, Part 1", who comes to live with Karen and Lyle and calles Karen "mother"?

Answer: Lorraine Finster

Lorraine comes to live with them because she was kicked out of her place.
7. Who plays the bartender at the bar Will and Vince go to in the episode "No Sex 'n' the City"?

Answer: Sharon Osborne

Sharon Osborne won this role at a charity auction.
8. In "I Never Cheered for my Father", Tina asks Will to find out who George is having an affair with. Will finds out that the "other woman" is actually who?

Answer: Marilyn Truman

In the end of the episode, Tina and Marilyn decide to go against Will decision for Tina to leave and Marliyn to stay. They decide to split up the days they get him. Marilyn decides to take George on Mondays, Wednesdays and Fridays and Tina will take him on the weekends. They'll give him Tuesdays and Thursdays to rest.
9. Karen and Lyle decide to get married in Las Vegas in "I Do. Oh, No, You Di'in't". Karen changes three things from her original wedding plans to please Lyle. The first is having light beer, the second is that she takes his last name, and the third is the song she marches down the aisle to. What is the name of the song Karen wanted to march to?

Answer: "Sympathy for the Devil"

Karen had said that she had always dreamed that at her 4th wedding she was going to march to "Sympathy for the Devil" by the Rolling Stones. But, at the last minute, Lyle had changed it to the wedding march.
10. In "I Do. Oh, No, You Di-in't", while doing the Chicken Dance, Karen tells Beverly to get his arms up because it's called the chicken dance, not the ___.

Answer: Chicken McNugget Dance

Beverly quickly blames his dancing on Rosairo saying the she is doing the Chicken Dance too fast.
Source: Author realworld_06

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us