Quiz about My Scrubs
Quiz about My Scrubs

My "Scrubs" Trivia Quiz


"Scrubs" is my favorite show and I have watched the entire series at least four times so...good luck!

A multiple-choice quiz by seanish. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Scrubs

Author
seanish
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
277,098
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
3211
Last 3 plays: Baby_Bebe (3/10), Guest 174 (7/10), Guest 69 (3/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. In season six, Elliot's sorority sister Melanie comes to town and mentions "grill face." What was his name before becoming "grill face?" Hint

Frank
Derrek
Steve
Tommy

2. How old was the Janitor when he was a world class 110 meter hurdler? Hint

19
17
18
20

3. What is the name of the realtor that JD buys his half acre from? Hint

Whitney Prune
Lee Proudy
White Proudly
Whit Prowdy

4. What 1980's TV show does the Janitor paint his new van in memory of? Hint

"The A-Team"
"Growing Pains"
"Charles in Charge"
"Who's the Boss?"

5. What is the first name of Mrs. Wilk, the elderly patient, that almost every character connected with in season 5? Hint

Susan
Edith
Marilyn
Patricia

6. What is the name of the bartender that JD buys an appletini from for 105 dollars in season 6? Hint

Bill
Tom
Hank
Frank

7. What color bra is Elliot first seen in? Hint

Red
Pink
Black
White

8. What gem stone is on the stud that JD unwillingly gets in his "peep?" Hint

Diamond
Ruby
Emerald
Sapphire

9. What random object is Franklin, the urine lab technician, holding while Turk and Todd show up the medical residents at basketball? Hint

An apple
A flashlight
A test tube
A camera

10. What is the name of the hypochondriac seen in several episodes throughout the series who torments Dr. Cox? Hint

Harry Kramer
Henry Klein
Herbert Colemen
Harvey Kormen


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In season six, Elliot's sorority sister Melanie comes to town and mentions "grill face." What was his name before becoming "grill face?"

Answer: Steve

It's just one random character out of hundreds, but true fans would remember Melanie saying: "Before that happened, grill face's name was just Steve."
2. How old was the Janitor when he was a world class 110 meter hurdler?

Answer: 19

In episode 516 "My Bright Idea," the Janitor tells everyone he was a world class 110 meter hurdler when he was 19 years old and he still remembers the nationals like they were yesterday.
3. What is the name of the realtor that JD buys his half acre from?

Answer: Whit Prowdy

JD imagines Elliot talking to him through the for sale sign telling him things he doesn't want to hear, after which JD expresses his hatred for Whit Prowdy.
4. What 1980's TV show does the Janitor paint his new van in memory of?

Answer: "The A-Team"

After the Janitor fails to make Elliot fall in love with him, Dr Cox wins the Janitor's van and destroys it.
5. What is the first name of Mrs. Wilk, the elderly patient, that almost every character connected with in season 5?

Answer: Patricia

Played by Michael Learned who is best known as Olivia Walton on "The Waltons."
6. What is the name of the bartender that JD buys an appletini from for 105 dollars in season 6?

Answer: Frank

JD says that he likes Frank because he is "a good bar man" and he doesn't make fun of him for ordering the appletinis. This is interesting because in a previous episode Frank hands an appletini to JD and says "Here ya go lady."
7. What color bra is Elliot first seen in?

Answer: Red

In the very first episode, JD imagines being on a sitcom where his son asks "How did you met mommy?" Elliot rips her shirt off to reveal red.
8. What gem stone is on the stud that JD unwillingly gets in his "peep?"

Answer: Emerald

The Janitor steals it while JD is sleeping and uses it as "mop bling."
9. What random object is Franklin, the urine lab technician, holding while Turk and Todd show up the medical residents at basketball?

Answer: A camera

Franklin is holding a camera in the background during the basketball game. No photos of the game are ever seen.
10. What is the name of the hypochondriac seen in several episodes throughout the series who torments Dr. Cox?

Answer: Harvey Kormen

When Dr. Cox finds out Mr. Kormen's first name is Harvey, he questions it to which Mr. Kormen answers: "It doesn't get me as much action as you'd think."
Source: Author seanish

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : Baby_Bebe: 3/10
Dec 17 2022 : Guest 174: 7/10
Dec 04 2022 : Guest 69: 3/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. "My Musical" Fill-In Average
2. "Scrubs" Average
3. "Scrubs" "My Big Bird" Average
4. "Scrubs" Basics Easier
5. "Scrubs" Guest Stars Average
6. "Scrubs" Season 8 Quiz Average
7. "Scrubs" Trivia: Seasons 6-8 Average
8. "Scrubs": Season 4 Difficult
9. 'Scrubs' General Knowledge Average
10. Assorted "Scrubs" Trivia Difficult
11. Do You Know Your "Scrubs?" Average
12. Exclusively "Scrubs" Easier

2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us