FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Series 4 of Frasier  Im Listening
Quiz about Series 4 of Frasier  Im Listening

Series 4 of 'Frasier' : I'm Listening! Quiz


In my opinion 'Frasier' is the best sitcom ever written. All the answers are from series 4. How much were you listening?

A multiple-choice quiz by rozzles. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Frasier

Author
rozzles
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
304,980
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3012
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Guest 86 (9/10), Guest 90 (10/10), Guest 31 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. In episode three, who does Frasier have a recurring romantic dream about? Hint


Question 2 of 10
2. What storyline gave this episode its title "Head Game"? Hint


Question 3 of 10
3. What did Frasier lie about in the episode "Liar, Liar!"? Hint


Question 4 of 10
4. Martin has a new girlfriend in this series, Sherry Dempsey. What is the name of the bar where she works? Hint


Question 5 of 10
5. In the episode "Ham Radio" Frasier and some other KACL employees are re-enacting a radio drama that was put on years before. Bulldog brings his current girlfriend along to help out. From what affliction does she suffer? Hint


Question 6 of 10
6. Who has the three dates in "Three Dates and a Breakup"? Hint


Question 7 of 10
7. What is the name of the academy that Lilith and Frasier are trying to get Frederick into in "A Lilith Thanksgiving"? Hint


Question 8 of 10
8. At the end of the episode "Are You Being Served?" Niles decides to stay married to Maris.


Question 9 of 10
9. In "Three Days of the Condo" for what breach of rules does Martin receive his final 'no-no note' from Ms Langer? Hint


Question 10 of 10
10. What is the name of Niles's cockatoo that he gets in "To Kill A Talking Bird"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 13 2024 : Guest 86: 9/10
Jun 09 2024 : Guest 90: 10/10
Jun 08 2024 : Guest 31: 8/10
Jun 06 2024 : Guest 104: 7/10
Jun 03 2024 : Guest 97: 7/10
May 29 2024 : NancyBoo: 9/10
May 23 2024 : Guest 173: 7/10
May 22 2024 : Guest 86: 10/10
May 17 2024 : Adamchiv: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In episode three, who does Frasier have a recurring romantic dream about?

Answer: Gil Chesterton

This episode is called 'The Impossible Dream'. Much to the amusement of the people around him Frasier has romantic dreams about Gil, which he tries to decode with the help of Niles.
2. What storyline gave this episode its title "Head Game"?

Answer: Niles's head became a good luck charm for a basketball player.

In this episode Niles turns around the career of basketballer Reggie McLemore. In real life Kelsey Grammer was in rehab, which is why the episode centres around David Hyde Pierce.
3. What did Frasier lie about in the episode "Liar, Liar!"?

Answer: Setting off a fire alarm at school.

Frasier and Niles confess to having set off a fire alarm at school to get out of gym class, and then blaming it on a fellow student who got expelled.
4. Martin has a new girlfriend in this series, Sherry Dempsey. What is the name of the bar where she works?

Answer: McGinty's

I think Sherry provides great comedy in this series, particularly in the episode "Daphne Hates Sherry" where the new and old women in Martin's life lock horns.
5. In the episode "Ham Radio" Frasier and some other KACL employees are re-enacting a radio drama that was put on years before. Bulldog brings his current girlfriend along to help out. From what affliction does she suffer?

Answer: Dyslexia

She messes up one of the most dramatic moments in the script when she cries "Oh no, he's got a nug!"
6. Who has the three dates in "Three Dates and a Breakup"?

Answer: Frasier

Frasier's head swells when he is asked out by three women in one night, but due to his and Sherry's blunders, none of the dates works out the way he plans!
7. What is the name of the academy that Lilith and Frasier are trying to get Frederick into in "A Lilith Thanksgiving"?

Answer: The Marbury Academy

Frederick is admitted to the school only on the condition that the headmaster, Dr Campbell, never sees either Lilith or Frasier again.
8. At the end of the episode "Are You Being Served?" Niles decides to stay married to Maris.

Answer: False

At the end of this episode Niles finally signs the divorce papers Maris has served him. She tells him they are bluff, but he'd already signed.
9. In "Three Days of the Condo" for what breach of rules does Martin receive his final 'no-no note' from Ms Langer?

Answer: Taking his swim shorts off in the jacuzzi.

Embarrassingly Frasier goes to defend his father's case, not realising what it actually is! This leads to much confusion and hilarity.
10. What is the name of Niles's cockatoo that he gets in "To Kill A Talking Bird"?

Answer: Baby

The bird is alarmed by the sound of the doorbell, causing her to lodge her feet into Niles's shoulder while he is trying to give an impressive dinner party for his new neighbours.
Source: Author rozzles

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us