FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Ultimate Full House Quiz
Quiz about The Ultimate Full House Quiz

The Ultimate "Full House" Quiz


So you think you know "Full House"? Test your knowledge in this ultimate trivia challenge.

A multiple-choice quiz by FullHouse83. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Author
FullHouse83
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
390,202
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
320
Last 3 plays: Guest 208 (9/10), Guest 68 (10/10), Guest 136 (5/10).
-
Question 1 of 10
1. What time was DJ born? Hint


Question 2 of 10
2. What was the name of the boy that Stephanie had her first kiss with? Hint


Question 3 of 10
3. What model car did Joey get DJ for her 16th birthday in season 6 episode 20, "Grand Gift Auto"? Hint


Question 4 of 10
4. When Stephanie learns she must wear reading glasses, who pops by with some helpful advice? Hint


Question 5 of 10
5. Who is the celebrity that appears at Stephanie's 10th birthday party? Hint


Question 6 of 10
6. In season 4 episode 15, "Ol' Brown Eyes", what song does Danny want to sing for DJ's classmates? Hint


Question 7 of 10
7. In what episode does DJ's long-term boyfriend Steve make his first appearance? Hint


Question 8 of 10
8. What show is Kimmy watching while DJ is studying for SATs in season 7, episode 15, "The Test"? Hint


Question 9 of 10
9. Which character's birthday is featured in season 3, episode 10: "The Greatest Birthday On Earth"? Hint


Question 10 of 10
10. What was the name of Stephanie's beloved stuffed animal bear? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 208: 9/10
Jul 15 2024 : Guest 68: 10/10
Jul 14 2024 : Guest 136: 5/10
Jul 07 2024 : Guest 99: 0/10
Jun 24 2024 : Guest 174: 6/10
Jun 22 2024 : Guest 75: 9/10
Jun 14 2024 : Guest 99: 8/10
Jun 04 2024 : Guest 174: 8/10
May 29 2024 : Guest 73: 5/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What time was DJ born?

Answer: 3:48 AM

In season 3 episode 17, "13 Candles", DJ sets her alarm to the specific time she was born to mark the beginning of her 13th birthday.
2. What was the name of the boy that Stephanie had her first kiss with?

Answer: Josh

In season 6 episode 13, "The Dating Game", Josh wants to go out for pizza with his and Stephanie's baseball team, but Stephanie incorrectly guesses he has romantic intentions.
3. What model car did Joey get DJ for her 16th birthday in season 6 episode 20, "Grand Gift Auto"?

Answer: A red '77 Firebird

A red '77 Firebird, DJ's dream car.
4. When Stephanie learns she must wear reading glasses, who pops by with some helpful advice?

Answer: Steve Urkel

Steve Urkel gives Stephanie a tip to make the kids at school laugh with her rather than at her, prompting her to bring large clown glasses to school.
5. Who is the celebrity that appears at Stephanie's 10th birthday party?

Answer: Tommy Page

Stephanie develops a crush on the star appearing at her birthday party, Tommy Page, but she believes he loves DJ.
6. In season 4 episode 15, "Ol' Brown Eyes", what song does Danny want to sing for DJ's classmates?

Answer: My Generation

Danny wants to sing rock song "My Generation" while clad in leather pants and fake earrings. Of course, there is nothing more embarrassing for DJ than this.
7. In what episode does DJ's long-term boyfriend Steve make his first appearance?

Answer: Season 5, episode 14: "Sisters in Crime"

Steve wants to take DJ to a movie, but Stephanie and Michelle must tag along because DJ forgot she promised her dad she would babysit them.
8. What show is Kimmy watching while DJ is studying for SATs in season 7, episode 15, "The Test"?

Answer: "Wheel of Fortune"

Kimmy watches Wheel of Fortune while 'studying' with DJ, which leads DJ to have a horrific nightmare about the day of the SATs involving a burrito and Vanna White.
9. Which character's birthday is featured in season 3, episode 10: "The Greatest Birthday On Earth"?

Answer: Michelle

Michelle misses her 3rd birthday party when she, Stephanie, and Jesse get locked in a gas station. Her huge circus bash featured Danny and Joey dressed as clowns, DJ and Comet as a ring master and her lion, and a live elephant.
10. What was the name of Stephanie's beloved stuffed animal bear?

Answer: Mr. Bear

Mr. Bear has had many adventures, including getting lost in season 2 and being thrown out a window in season 7.
Source: Author FullHouse83

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us