FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Escape From Monkey Island 4 Part 3
Quiz about Escape From Monkey Island 4 Part 3

Escape From Monkey Island 4 (Part 3) Quiz


This is my third Escape From Monkey Island 4 quiz. Good Luck!

A multiple-choice quiz by mew. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games L-P
  8. »
  9. Monkey Island

Author
mew
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
25,481
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
831
- -
Question 1 of 10
1. What does the Voodoo Lady NOT give you at the beginning of Act 2? Hint


Question 2 of 10
2. Stan's Time _____?

Answer: (One Word)
Question 3 of 10
3. What is the name of the small island near Jambalya? Hint


Question 4 of 10
4. What are you searching for? Hint


Question 5 of 10
5. What is not part of the thing you are searching for? Hint


Question 6 of 10
6. The item under the boulder belongs to whose statue? Hint


Question 7 of 10
7. WHat kind of contest is there? Hint


Question 8 of 10
8. Who are you up against in that contest? Hint


Question 9 of 10
9. There is a hippie judge, a grouchy judge and a(n) _____ judge? Hint


Question 10 of 10
10. What hair colour does the grouchy judge's family have? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What does the Voodoo Lady NOT give you at the beginning of Act 2?

Answer: crown

2. Stan's Time _____?

Answer: share

Stan is on Jambalya Island.
3. What is the name of the small island near Jambalya?

Answer: Knottin' Atoll

The school is on Knottin' Atoll.
4. What are you searching for?

Answer: Ultimate Insult

The Ultimate Insult consists of the Monkey Cup, Bronze Hat, and the Golden Man.
5. What is not part of the thing you are searching for?

Answer: Silver Shoe

6. The item under the boulder belongs to whose statue?

Answer: Tiny La Feet

The Bronze Hat is the item under the boulder.
7. WHat kind of contest is there?

Answer: diving

8. Who are you up against in that contest?

Answer: Marco de Pollo

He is a Champion Diver.
9. There is a hippie judge, a grouchy judge and a(n) _____ judge?

Answer: wise

He will usually give you 10's.
10. What hair colour does the grouchy judge's family have?

Answer: red

Look at Stan's Time Share pamphlet. It's quite interesting.
Source: Author mew

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us