FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about HackInfection
Quiz about HackInfection

.Hack//Infection Trivia Quiz


".Hack//Infection" is a game for the Playstation 2 and is the first part in a video game series of four based after the events of ".Hack//Sign". This quiz will test you to see just how educated you are in the ways of the online game "The World."

A multiple-choice quiz by UltimateFFGeek. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games G-K
  8. »
  9. H

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
216,609
Updated
Jul 18 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
362
- -
Question 1 of 10
1. What was Orca's name in real life? Hint


Question 2 of 10
2. After Orca is data drained, the monster next targets Kite. Who saves Kite from suffering the same fate as Orca? Hint


Question 3 of 10
3. What rare item do Mia and Elk search "The World" for? Hint


Question 4 of 10
4. Which Ryu Book (which you obtain by Data Draining a certain amount of enemies) chronicles about your friends and their affection towards you? Hint


Question 5 of 10
5. Sanjuro's class is BladeMaster.


Question 6 of 10
6. Which of the following goblins is the final one you fight against in "Goblin Tag"? Hint


Question 7 of 10
7. What is the maximum amount of experience you can obtain from enemies? Hint


Question 8 of 10
8. In real life, what grade is Kite in? Hint


Question 9 of 10
9. Which Grunty can you NOT obtain in ".Hack//Infection"? Hint


Question 10 of 10
10. What is the name of the first phase of the cursed wave, which you fight at the end of ".Hack//Infection"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was Orca's name in real life?

Answer: Yasuhiko

At the beginning of ".Hack//Infection" you meet Kite's friend, Orca, in the server of Mac Anu. Orca gives you tutorial of how to play "The World". Kite calls him by his name, but Orca says, "Don't call me by my real name. Here I'm Orca.", stating that in the game, "The World" you're not supposed to refer to people by their real names. Also, Kite says it various other times when mentioning how Yasuhiko's condition in real life is.
2. After Orca is data drained, the monster next targets Kite. Who saves Kite from suffering the same fate as Orca?

Answer: Helba

This is kind of a tough question since you have to pay attention to the wand which falls from the sky; it was Helba's. After the wand lands, Skeith leaves and Kite is teleported to Net Slum where Helba is standing.
3. What rare item do Mia and Elk search "The World" for?

Answer: Aromatic Grass

Aeromatic Grass is an item in "The World" which Mia and Elk search for. It is an item of little value and isn't too handy in a trade. The first Aeromatic Grass can be obtained in ".Hack//Mutation" by trading with Bony Grunty in Carmina Gadelica.
4. Which Ryu Book (which you obtain by Data Draining a certain amount of enemies) chronicles about your friends and their affection towards you?

Answer: Ryu Book V

You obtain Ryu Book V by data draining 50 enemies. The other options in the question are books which contain other information, Ryu Book VIII chronicles about your Grunties and you must data drain 80 enemies to obtain it, Ryu Book IV chronicles which monsters you've fought and is obtained after you data drain 40 enemies, and finally Ryu Book II chronicles information about magic portals and is obtained after data draining 20 enemies.
5. Sanjuro's class is BladeMaster.

Answer: False

Sanjuro is an optional character you can recruit by finding the Kotetsu Sword for him. He is a Heavy Blade, not a BladeMaster. Heavy Blades are an overall strong class, but with slightly below average magic skills.
6. Which of the following goblins is the final one you fight against in "Goblin Tag"?

Answer: Martina

The order in which you fight the goblins is as follows: Stehoney, Jonue, Zyan, Albert, and then Martina. In the following volumes of ".Hack" you fight them all again in various new ways.
7. What is the maximum amount of experience you can obtain from enemies?

Answer: 520

Even if you go to a place which is countless levels higher than your own the highest amount you can ever obtain is only 520. This can work to your advantage if you purposely go to a high leveled area because then you would only need to fight two battles to increase a level.
8. In real life, what grade is Kite in?

Answer: Eighth

The only way to find out what grade Kite's real life persona is in is by reading and sending e-mails. He relays this information for the first time to BlackRose, but also tells others in future e-mails.
9. Which Grunty can you NOT obtain in ".Hack//Infection"?

Answer: Boney Grunty

Noble Grunty, Iron Grunty, and Poison Grunty are all Grunties you can obtain in Dun Loireag in ".Hack//Infection". Boney Grunty is a grunty from ".Hack//Mutation" and can be obtained in Carmina Gadelica.
10. What is the name of the first phase of the cursed wave, which you fight at the end of ".Hack//Infection"?

Answer: Skeith

Skeith was the first part of the wave as described as in the "Epitaph Of Twilight", so it's understandable that he is the first phase you fight. Innes, Magus, and Gorre are future phases.
Source: Author UltimateFFGeek

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/29/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us