FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tekken   Who am I
Quiz about Tekken   Who am I

"Tekken" - Who am I? Trivia Quiz


This quiz is based on all the "Tekken" games from the PS1 up till the Playstation 3 and Sony PSP. I will describe the characters, while you try and identify them.

A multiple-choice quiz by mohil. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Tekken

Author
mohil
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
272,057
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2534
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 202 (2/10), Guest 188 (8/10), Guest 188 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. I used to be good friends with a man named Jinpachi. I am very fond of wine. Who am I? Hint


Question 2 of 10
2. I am a big man with a keen interest in native American females. Who am I? Hint


Question 3 of 10
3. I have a son who was involved in a motorbike accident. I need to raise some money to pay his hospital bills. Who am I? Hint


Question 4 of 10
4. I am extremely competitive. I am not happy unless I can prove that I am number 1. My mentor has cautioned me numerous times about my competitiveness, but I don't listen. Who am I? Hint


Question 5 of 10
5. I do not have a fighting style of my own, but I can copy almost anyone else's. I have a metal body, and if you win ten fights in a row with me, I turn gold in colour. Who am I? Hint


Question 6 of 10
6. I fight mainly with my hands, but I do have a few kicks in my arsenal as well. My best friend and I sometimes like to wear neon wristbands. Who am I? Hint


Question 7 of 10
7. My father was killed by Kazuya. I ended up taking the blame. You either love me or hate me. Who am I? Hint


Question 8 of 10
8. I jointly have the most appearances in all the "Tekken" games. I also have two endings which feature helicopters. Who am I? Hint


Question 9 of 10
9. I have a very rich father, but I put him out of business by entering the "King of Iron Fist" tournament. Who am I? Hint


Question 10 of 10
10. I have made appearances in a few ending-videos, but I was never a playable character, except as a "palette-swap" in "Tekken 4". Who am I? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 10 2024 : Guest 202: 2/10
May 05 2024 : Guest 188: 8/10
Apr 30 2024 : Guest 188: 5/10
Apr 20 2024 : Guest 47: 2/10
Apr 06 2024 : Guest 37: 1/10
Apr 02 2024 : Guest 69: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I used to be good friends with a man named Jinpachi. I am very fond of wine. Who am I?

Answer: Wang Jinrei

In "Tekken 5", if you watch the ending for Wang Jinrei, you will see the friendship between him and Jinpachi.
In Wang's "Tekken 2" ending, you see his love for wine.
2. I am a big man with a keen interest in native American females. Who am I?

Answer: Ganryu

In "Tekken 2", we see Ganryu's interest in Michelle Chang. In "Tekken Tag Tournament" and "Tekken 5", his interests shift to Julia Chang instead.
3. I have a son who was involved in a motorbike accident. I need to raise some money to pay his hospital bills. Who am I?

Answer: Marshall Law

This is Marshall Law's back-story in "Tekken 5". In his ending, you see a very funny cut-scene in which Paul rides up to him on a bicycle carrying a wrecked motorbike on his back. He then hands Law a bill for the bike's repairs.
4. I am extremely competitive. I am not happy unless I can prove that I am number 1. My mentor has cautioned me numerous times about my competitiveness, but I don't listen. Who am I?

Answer: Hwoarang

Hwoarang is always getting into street fights to prove his dominance. He once fought Jin Kazama to a stalemate, and has declared Jin his ultimate rival. His mentor is Baek Doo San.

(Note, Forrest Law, Jin Kazama and Asuka Kazama have never been shown to be excessively competitive. Feng Wei would also fit the criteria in the question above, but he isn't among the choices)
5. I do not have a fighting style of my own, but I can copy almost anyone else's. I have a metal body, and if you win ten fights in a row with me, I turn gold in colour. Who am I?

Answer: Tetsujin

Tetsujin was a metal version of Mokujin in "Tekken Tag Tournament". If you defeat ten human opponents in a row, Tetsujin's body turns gold.
Combot is a robot in "Tekken 4" who also mimics other styles, but he cannot turn gold in colour.
6. I fight mainly with my hands, but I do have a few kicks in my arsenal as well. My best friend and I sometimes like to wear neon wristbands. Who am I?

Answer: Panda

Panda's best friend is Ling Xiaoyu. They both have outfits which include neon pink bracelets. The majority of Panda's moves are performed using punches.
7. My father was killed by Kazuya. I ended up taking the blame. You either love me or hate me. Who am I?

Answer: Eddy Gordo

Eddy's ending in "Tekken 3" shows him finding a picture of Kazuya at his late father's mansion. Beginners love to choose Eddy because of his ease of use. Advanced players hate Eddy because of his affinity for beginners and because he is so unpredictable to face.
8. I jointly have the most appearances in all the "Tekken" games. I also have two endings which feature helicopters. Who am I?

Answer: Yoshimitsu

In "Tekken 2", Dr. Boskonovich is captured by the Mishima Zaibatsu in a helicopter, and Yoshimitsu flies up to it and breaks the windshield with his sword. He rescues Dr. B, and then uses his sword as a propeller to bring them to safety.
In "Tekken 4", he steals Heihachi Mishima's money vault and airlifts it with a helicopter.

*Note* This question can also apply to Heihachi Mishima, since he also has two endings that feature helicopters. ("Tekken 2" and "Tekken 3")
9. I have a very rich father, but I put him out of business by entering the "King of Iron Fist" tournament. Who am I?

Answer: Lili

Lili is a new character in "Tekken: Dark Resurrection" on the PSP. She enters the tournament to improve her father's struggling business, but ends up taking out her father's main source of income: The Mishima Zaibatsu.
Marshall Law's restaurant goes out of business because he attacks one of the patrons, not because of Forrest. Eddy's father dies, and does not go out of business. Roger Jr. enters the tournament to find his father, who is by no means rich.
10. I have made appearances in a few ending-videos, but I was never a playable character, except as a "palette-swap" in "Tekken 4". Who am I?

Answer: Miharu

Miharu is Ling Xiaoyu's best friend. She was unlockable in "Tekken 4", but played identical to Xiaoyu, due to a simple swapping of the character's palette.
Dr Boskonovich was playable in "Tekken 3".
Jane is a girl who works on the personalities of the different Jack robots, but she has never been playable.
Devil Jin is playable in "Tekken 5" and "Tekken: Dark Resurrection".
Source: Author mohil

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us