FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Marshal Law from Tekken
Quiz about Marshal Law from Tekken

Marshal Law from Tekken Trivia Quiz


This quiz is about Marshal Law from the "Tekken" series; other characters are also included. I hope you enjoy my quiz. Good luck!

A multiple-choice quiz by Samura. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Tekken

Author
Samura
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
106,080
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1937
- -
Question 1 of 10
1. Who was Marshal Law based on? Hint


Question 2 of 10
2. What did Marshal do between "Tekken 2" and "Tekken 4"? Hint


Question 3 of 10
3. Which of the following "King of Iron Fist"-Tournaments or "Tekken" didn't include Marshal as one of the available characters? Hint


Question 4 of 10
4. How old was Marshal when "Tekken 4" started? Hint


Question 5 of 10
5. What was the relationship between Marshal and Paul Phoenix? Hint


Question 6 of 10
6. In Marshal's "Tekken 4" ending, he lost his restaurant because he started a fight inside. Why did he start a fight? Hint


Question 7 of 10
7. True or False: The fighting style of Law was refered to as Jeet Kune Do.


Question 8 of 10
8. What was the name of Marshal's child? Hint


Question 9 of 10
9. Why did Marshal enter "Tekken 1"? Hint


Question 10 of 10
10. Where did Marshal work before he entered "Tekken 1"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was Marshal Law based on?

Answer: Bruce Lee

Marshal Law was based on Bruce Lee, proof was in his fighting style.
2. What did Marshal do between "Tekken 2" and "Tekken 4"?

Answer: He opened a restaurant.

He opened a restaurant, but it went out of business and Marshal became a wreck. But with "Tekken 4", he started training again to fight in the tournament. In between "Tekken 2" and "Tekken 3", he did have a son - Forest - but no daughter.
3. Which of the following "King of Iron Fist"-Tournaments or "Tekken" didn't include Marshal as one of the available characters?

Answer: "Tekken 3"

Although his son Forest was an available character in "Tekken 3", Marshal was not. He did make an appearance together with Paul Phoenix in Forest's ending. For those of you who don't remember this ending, it's the one where both Forest and Paul performed a "Frogman". But when Marshal tried it, he couldn't do it.
4. How old was Marshal when "Tekken 4" started?

Answer: 47 years old

He was 47 years old. He was the same age as Paul Phoenix. He was 25 years old in "Tekken 1", 2 years passed between "Tekken 1" and "Tekken 2", 18 years passed between "Tekken 2" and "Tekken 3" and 2 years passed between "Tekken 4". Now if you do the math you'll find that he was 47 years old.
5. What was the relationship between Marshal and Paul Phoenix?

Answer: They were friends.

They were friends and they trained in Martial Arts together. You may have noticed that they have some similar moves, e.g the "Burning Fist" and some others.
6. In Marshal's "Tekken 4" ending, he lost his restaurant because he started a fight inside. Why did he start a fight?

Answer: Some punks were saying the food was too spicy.

The food wasn't spicy at all. The punks just didn't want to pay for the food. I got the sailor answer from the movie "Dragon: a Bruce Lee Story".
7. True or False: The fighting style of Law was refered to as Jeet Kune Do.

Answer: False

Altough Law was based on Bruce Lee, his fighting style is refered to as Marshal Arts. Some may say it is Jeet Kune Do, but it's never said in "Tekken".
8. What was the name of Marshal's child?

Answer: Forest.

Forest showed up for the first time in "Tekken 3". Xiaoyu wasn't related to Marshal at all. Hwoarang was Baek Doo San's pupil. Steve was Nina Williams' son.
9. Why did Marshal enter "Tekken 1"?

Answer: He dreamed about opening his own fighting school.

The Kazuya answer was Paul Phoenix' reason. The Heihachi answer was that of Nina Williams. The orphanage was King's reason.
10. Where did Marshal work before he entered "Tekken 1"?

Answer: A Chinese Restaurant in San Francisco's Chinatown.

He worked there, dreaming of once owning his own dojo.
Source: Author Samura

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us