FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tekken 4 for Playstation 2
Quiz about Tekken 4 for Playstation 2

Tekken 4 for Playstation 2 Trivia Quiz


Are you a true King of Iron Fist?

A multiple-choice quiz by Postman1188. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Tekken

Author
Postman1188
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
137,346
Updated
Jun 02 23
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
2195
- -
Question 1 of 10
1. The triangle button activates "Right punch".


Question 2 of 10
2. Who is Steve Fox's mother? Hint


Question 3 of 10
3. How many different game modes can you play? Hint


Question 4 of 10
4. Who is Heihachi's adopted son? Hint


Question 5 of 10
5. What is the name of Heihachi's pet? Hint


Question 6 of 10
6. Forward, Forward, Square activates Steve Fox's Stun Gun?


Question 7 of 10
7. Christie Monteiro is Eddy Gordo's wife?


Question 8 of 10
8. Craig Marduk murdered King?


Question 9 of 10
9. Circle, X, Circle activates which of Christies moves?

Answer: (Three words)
Question 10 of 10
10. Who was the winner of King of Iron Fist 3? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The triangle button activates "Right punch".

Answer: True

This is stated in the "Tekken 4" Manual.
2. Who is Steve Fox's mother?

Answer: Nina Williams

She was impregnated while she was in cryosleep.
3. How many different game modes can you play?

Answer: 9

Story Battle, Arcade, Time Attack, VS Battle, Team Battle, Survival, Practice, Training, and Tekken Force.
4. Who is Heihachi's adopted son?

Answer: Lee

Lee was adopted by Heihachi in the first King of Iron Fist Tournament.
5. What is the name of Heihachi's pet?

Answer: Kuma

Kuma belonged to Heihachi.
6. Forward, Forward, Square activates Steve Fox's Stun Gun?

Answer: False

This move is called The Rocket Launcher. It is in the manual.
7. Christie Monteiro is Eddy Gordo's wife?

Answer: False

Eddy learned Capoeira from Christies Grandfather and vowed to pass it on to Christie. They are just friends.
8. Craig Marduk murdered King?

Answer: False

Craig Marduk murdered Armor King in a bar brawl.
9. Circle, X, Circle activates which of Christies moves?

Answer: Satellite Moon Roundhouse

This move is stated as the Satellite Moon Roundhouse in the manual.
10. Who was the winner of King of Iron Fist 3?

Answer: Jin

The "Tekken 4" Manual states that Paul won The King of Iron Fist 3. He left and ogre turned into "true ogre". Jin eventually defeated true ogre to claim the title as the "King of Iron Fist" champ.
Source: Author Postman1188

This quiz was reviewed by FunTrivia editor silverginger before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us