FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Who Wants to be a Millionaire  Tekken Edition
Quiz about Who Wants to be a Millionaire  Tekken Edition

Who Wants to be a Millionaire? - "Tekken" Edition! Quiz


Welcome to Millionaire, in today's special, "Tekken" Edition, you'll be getting questions based on "Tekken 1" - "Tekken 6", and the animated film.

A multiple-choice quiz by daniya59. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Tekken

Author
daniya59
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
284,547
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
9 / 15
Plays
1355
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 15
1. $100 - Who is Heihachi's son?

Hint


Question 2 of 15
2. $200 - Which of the following is NOT an animal fighter in the series?

Hint


Question 3 of 15
3. $300 - Who is Anna and Nina William's father?
Hint


Question 4 of 15
4. $500 - Which of the following characters does NOT have a mimicry fighting style?
Hint


Question 5 of 15
5. $1,000 - Which of the following fighters made their debut in "Tekken: Dark Resurrection"?

Hint


Question 6 of 15
6. $2,000 - "Pathetic..." Who's winning quote is that?
Hint


Question 7 of 15
7. $4,000 - Who is the final boss of "Tekken 6"?


Hint


Question 8 of 15
8. $8,000 - Who did Yoshimitsu expel from the Manji Clan?
Hint


Question 9 of 15
9. $16,000 - Who is Eddy's Capoeira master?


Hint


Question 10 of 15
10. $32,000 - You are in a stage surrounded by penguins, walruses, and a whale. Light blue auroras fill the sky. You fight on a huge ice sheet. What "Tekken: Dark Resurrection" stage is this?
Hint


Question 11 of 15
11. $64,000 - What stage is the remake of Moonlit Wilderness?

Hint


Question 12 of 15
12. $125,000 - What is the anime movie of "Tekken" officially called? Hint


Question 13 of 15
13. $250,000 - Which of the following are the only four characters who appeared in all of the "Tekken" series? Hint


Question 14 of 15
14. $500,000 - What is the order of the games (up until "Tekken 4") according to their release dates?

Hint


Question 15 of 15
15. Final question! For $1,000,000 - Who produced Tekken "5?"

Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. $100 - Who is Heihachi's son?

Answer: Kazuya

Kazuya Mishima is Heihachi Mishima's son who was thrown in a ravine by his own father. They are rivals in the series and want to defeat each other eagerly.
2. $200 - Which of the following is NOT an animal fighter in the series?

Answer: Timmy

"Tekken" has had quite a lot of animals as great fighters. Some of them are Panda, Kuma, Gon, Alex, Roger, and Roger Jr.
3. $300 - Who is Anna and Nina William's father?

Answer: Richard Williams

Richard Williams is the late father of Nina and Anna who can be seen in "Death by Degrees" as he appears in Nina's flashback. When he died, the sisters blamed each other for the cause of his death, and that is when their rivalry began.
4. $500 - Which of the following characters does NOT have a mimicry fighting style?

Answer: Christie

A mimicry fighting style is a fighting style that is mimicked from various and random fighters. All of the listed, except for Christie have a mimicry fighting style. That is because Christie's fighting style is Capoeira.
5. $1,000 - Which of the following fighters made their debut in "Tekken: Dark Resurrection"?

Answer: Lili, Dragunov

Lili, or Emily Rochefort and Dragunov were the two new characters in "Tekken: Dark Resurrection" along with Armor King, who isn't a new character, but made his return after a very long time which makes him a returning character. Lili and Dragunov also seem to have their own new stages.
6. $2,000 - "Pathetic..." Who's winning quote is that?

Answer: Kazuya

One of Kazuya's winning quotes is positioned as him crossing his arms and staring at the loser with a frown. It is followed by him saying 'pathetic' in Japanese.
7. $4,000 - Who is the final boss of "Tekken 6"?

Answer: Azazel

The final boss of "Tekken 6" is a huge beast that might have something to do with the legend that Zafina is trying to learn about. He also appears in the E3 trailer.
8. $8,000 - Who did Yoshimitsu expel from the Manji Clan?

Answer: Kunimitsu

Yoshimitsu once expelled Kunimitsu from the Manji Clan because of an unknown reason. Because of that, Yoshimitsu became Kunimitsu's biggest rival.
9. $16,000 - Who is Eddy's Capoeira master?

Answer: Hyo Chi Myong

Hyo Chi Myong is Christie's grandfather who taught Eddy the art of Capoeira. Eddy then taught Christie Capoeira.
10. $32,000 - You are in a stage surrounded by penguins, walruses, and a whale. Light blue auroras fill the sky. You fight on a huge ice sheet. What "Tekken: Dark Resurrection" stage is this?

Answer: Aurora Australis

Aurora Australis is the remake of "Tekken 5's" stage called Polar Paradise. This one has a slightly different BGM and auroras instead of the sun.
11. $64,000 - What stage is the remake of Moonlit Wilderness?

Answer: Great Plains (Amnesia)

In "Tekken: Dark Resurrection", the remake of the "Tekken 5" stage, Moonlit Wilderness is called Great Plains. The stage is completely changed as the dandelions have been replaced with various flowers, the moon and night sky has been replaced with the daylight, and the BGM has completely changed too. However, the broken building at the back is still the same.
12. $125,000 - What is the anime movie of "Tekken" officially called?

Answer: Tekken: The Motion Picture

Tekken: The Motion Picture was an anime-styled movie based on the storyline of "Tekken" and "Tekken 2". It follows the same storyline as the games and has no unknown characters.
13. $250,000 - Which of the following are the only four characters who appeared in all of the "Tekken" series?

Answer: None of these

Nina Williams, Yoshimitsu, Paul Phoenix, and Heihachi Mishima are the only characters who appeared in all of the games. Nina has appeared in "Death by Degrees" which is a spin-off of "Tekken".
14. $500,000 - What is the order of the games (up until "Tekken 4") according to their release dates?

Answer: "Tekken" - "Tekken 2" - "Tekken 3" - "Tekken Tag Tournament" - "Tekken 4"

"Tekken" was released in 1994-1995. "Tekken 2" was released in 1996. "Tekken 3" was released in 1997-1998. "Tekken Tag Tournament was released in 1999-2000. and "Tekken 4" was released in 2002.
15. Final question! For $1,000,000 - Who produced Tekken "5?"

Answer: Katsuhiro Harada

Katsuhiro Harada produced "Tekken 5" and "Tekken: Dark Resurrection". He also produced "Tekken 6" which might be his last series.
Source: Author daniya59

This quiz was reviewed by FunTrivia editor JuniorTheJaws before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us